20 Mart 2015, Cuma 20:10:29

AK PARTİ'DEN THY'YE BİR İSİM DAHA

Türk Hava Yolları bağımsız yönetim kurulu üyeliğine Ensar Vakfı Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul İl Genel Meclis üyesi İsmail Cenk Dilberoğlu atandı.
  • Madem imam hatipte okuyorsun neden gidip imamlık yapmıyorsun. İmam hatip mezunu bilim insanı gördünüz mü hiç...
  • Nichales. Senin gibi ecnebi bir rumuzun tavsiyesine ihtiyacım yok. Her gördügum olumsuzta partisini terk eden değilim. Kalıp direnecegim.
  • Ben 2001 de akparti ye üye oldum. Çeşitli gorevlerde aldım. Parti sayesinde ise de girdim. Eyvallah. Ak Parti olmasa sol kesimin arpaligi olan bu yere asla giremezdim. Ak Parti ye düşman olanlar da kpss ilemi girdiler. Dede ogul gelin torun çalışırken iyiydi. Elestirim partime. 53 ve 61 furyasına. Yoksa yönetimin havacılıktan anlamasi cok onemli degil. Başarı ortada. İmam Hatipli olmasi değil. İstanbulun kartal imam hatip elinde oyuncak olması derdim. Ensar vakfi umrumda olacak kadar değerli bir vakif değil. Eğitim öğretim kısmı hikaye.
  • Bu ülkede 90 yıldır yapılmayan güzellikler 2002 den sonra yapılmaya başladı o dediğiniz bolumu biliyorum Allahın izni ile her şey güzel olur doların yukselmesinin sebebide Recep Tayyip Erdoğan beylede alakası yok dünya ekonomisinde doların etkisinden tüm ülkeler etkisini gordu çok şukurku kriz çıkmadı
  • gider imam hatiplik yaparsınız o zaman, olmadı mı kafana güveniyorsan normal lise okursun aynı şartlara haiz olup istediğin okula gidersin, ne diye fark dersleri ile uğraşacaksın ki, imam hatip kadrosundan diyanet kadrosuna işe başlayıp başka yerlere kaçmayacaksın... sizin derdiniz başka.
  • Ak rumuzlu şahısa bir tavsiyem var. Özledğin şeyler iranda. Neden gidip orada yaşamıyorsun veya suudi arabistanda
  • sayin AK; osym de bilmem neleri kaldirdi e hadi iyi guzel. Sivil havacilik yuksekokulu diye bolum duydun mu? senin bu ove ove bitiremedigin thy yonetimi bu okullarla anlasip ( nasil anlasiliyor bilmiyorum) thy sinav yapiyor kazanan ayni universitenin shyo da iki sinif dusun birinde 6 ay da typ ( teknisyen yetistirme programi) sayesinde 6 ay da teknisyen oluyor ve shgm nin sinavlarina girince 5 yilda lisans aliyor. Yan sinifta ora dersini bitirip uni ogrencilerine egitim veriyor o ogrencilerde 5 yilda mezun oluyor. shgm sinavina bunlarda giriyor ve 3 sene sonra lisans alabiliyor. eee osym katsayisini kaldirdin da universite yide kaldirdi onemini yetkisini kalitesini kaldirdi gibi geldi sanki bana. sen ne dersin sayin ak. ??
  • ak sana soruyorum... Pegasus dusuk maliyetli ucus yapmasa thy indirirmiydi ? İndirdi belki ama bunu rte mi yapmis oluyor? Gelisen teknoloji ( rte mi gelistirdi?), insanlarin ulasim rahatligini ve zamani degerlendirmesi adina havaciliga yonelim arttikca kucuk sirketler dogdu ve thy de digerleride ucuzladi... En azindan ben boyle dusunuyorum. herseyide rte yapmadi ya arkadas. Boeing ve airbusta rte sayesinde mi gelisti? Ucak yakitlari rte sayesinde mi ucuz. ( gerci dolar arttikca artiyor ama rte sayesinde degil haaaaşa??
  • Osym de kat sayıyı olayını kaldırdı sınavsız geçiş verdi 2002 de havalimanlarına bakın birde şimdi nerdeyse her ilde havalimanı var eskiden zenginler binerdi uçaga şimdi işçilerde alt tabakada biniyor halkın hava yolu yapıldığı için mi zorunuza gidiyor daha binlerce bu hükümetin güzel yanları oldu Allah razı olsun bu hukumetten Recep Tayyip Erdogandan Binali Yıldırımdan sayısız kahramanlarından
  • Sonuna kadar ak parti oyum

17-25 Şubat sürecinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile yaptığı görüşmelerle uzun süre konuşulan Ensar Vakfı Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul İl Genel Meclis üyesi İsmail Cenk Dilberoğlu'nun THY Yönetim Kurulu Bağımsız üyeliği SPK tarafından onaylandı.

Bilal Erdoğan gibi Kartal İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Dilberoğlu, 1975 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Trabzonlu olan Dilberoğlu, 1998 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu.

1999 yılında Ensar Vakfı Mütevelli heyetine giren İsmail Cenk Dilberoğlu, Ak Parti'nin kuruluş sürecinde görev aldı.

2009 yılında AK Parti Ataşehir'den İl Genel Meclis üyeliğine seçilen Dilberoğlu evli ve iki çocuk babası.

THY, Dilberoğlu'nun üyeliğinin onaylandığını KAP'a yaptığı açıklama ile duyurdu.

THY'den yapılan açıklama şöyle; "16.03.2015 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile Bağımsız Yönetim Kurulu üye adaylığı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulan Sayın İsmail Cenk Dilberoğlu hakkında SPK'nın 20.03.2015 tarihli yazısıyla uygunluk verilmiştir."

AK PARTİ'DEN THY'YE BİR İSİM DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Madem imam hatipte okuyorsun neden gidip imamlık yapmıyorsun. İmam hatip mezunu bilim insanı gördünüz mü hiç...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nichales. Senin gibi ecnebi bir rumuzun tavsiyesine ihtiyacım yok. Her gördügum olumsuzta partisini terk eden değilim. Kalıp direnecegim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben 2001 de akparti ye üye oldum. Çeşitli gorevlerde aldım. Parti sayesinde ise de girdim. Eyvallah. Ak Parti olmasa sol kesimin arpaligi olan bu yere asla giremezdim. Ak Parti ye düşman olanlar da kpss ilemi girdiler. Dede ogul gelin torun çalışırken iyiydi. Elestirim partime. 53 ve 61 furyasına. Yoksa yönetimin havacılıktan anlamasi cok onemli degil. Başarı ortada. İmam Hatipli olmasi değil. İstanbulun kartal imam hatip elinde oyuncak olması derdim. Ensar vakfi umrumda olacak kadar değerli bir vakif değil. Eğitim öğretim kısmı hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ak ~ 9 yıl önce
Bu ülkede 90 yıldır yapılmayan güzellikler 2002 den sonra yapılmaya başladı o dediğiniz bolumu biliyorum Allahın izni ile her şey güzel olur doların yukselmesinin sebebide Recep Tayyip Erdoğan beylede alakası yok dünya ekonomisinde doların etkisinden tüm ülkeler etkisini gordu çok şukurku kriz çıkmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın akkkk ~ 9 yıl önce
ülke içinde olanları herkes biliyor en basiti senin partinin iki yöneticisinin kavgası hersey ortada...... ama burada havacılıgı konusuyoruz...
imam ~ 9 yıl önce
gider imam hatiplik yaparsınız o zaman, olmadı mı kafana güveniyorsan normal lise okursun aynı şartlara haiz olup istediğin okula gidersin, ne diye fark dersleri ile uğraşacaksın ki, imam hatip kadrosundan diyanet kadrosuna işe başlayıp başka yerlere kaçmayacaksın... sizin derdiniz başka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ak rumuzlu şahısa bir tavsiyem var. Özledğin şeyler iranda. Neden gidip orada yaşamıyorsun veya suudi arabistanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
sayin AK; osym de bilmem neleri kaldirdi e hadi iyi guzel. Sivil havacilik yuksekokulu diye bolum duydun mu? senin bu ove ove bitiremedigin thy yonetimi bu okullarla anlasip ( nasil anlasiliyor bilmiyorum) thy sinav yapiyor kazanan ayni universitenin shyo da iki sinif dusun birinde 6 ay da typ ( teknisyen yetistirme programi) sayesinde 6 ay da teknisyen oluyor ve shgm nin sinavlarina girince 5 yilda lisans aliyor. Yan sinifta ora dersini bitirip uni ogrencilerine egitim veriyor o ogrencilerde 5 yilda mezun oluyor. shgm sinavina bunlarda giriyor ve 3 sene sonra lisans alabiliyor. eee osym katsayisini kaldirdin da universite yide kaldirdi onemini yetkisini kalitesini kaldirdi gibi geldi sanki bana. sen ne dersin sayin ak. ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ak sana soruyorum... Pegasus dusuk maliyetli ucus yapmasa thy indirirmiydi ? İndirdi belki ama bunu rte mi yapmis oluyor? Gelisen teknoloji ( rte mi gelistirdi?), insanlarin ulasim rahatligini ve zamani degerlendirmesi adina havaciliga yonelim arttikca kucuk sirketler dogdu ve thy de digerleride ucuzladi... En azindan ben boyle dusunuyorum. herseyide rte yapmadi ya arkadas. Boeing ve airbusta rte sayesinde mi gelisti? Ucak yakitlari rte sayesinde mi ucuz. ( gerci dolar arttikca artiyor ama rte sayesinde degil haaaaşa??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ak ~ 9 yıl önce
Osym de kat sayıyı olayını kaldırdı sınavsız geçiş verdi 2002 de havalimanlarına bakın birde şimdi nerdeyse her ilde havalimanı var eskiden zenginler binerdi uçaga şimdi işçilerde alt tabakada biniyor halkın hava yolu yapıldığı için mi zorunuza gidiyor daha binlerce bu hükümetin güzel yanları oldu Allah razı olsun bu hukumetten Recep Tayyip Erdogandan Binali Yıldırımdan sayısız kahramanlarından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ak ~ 9 yıl önce
Sonuna kadar ak parti oyum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000