31 Temmuz 2009, Cuma 12:13:18

AirportHaber'in ardından SHGM de açıkladı

AirportHaber'in 8 Temmuz'da özel haber olarak duyurduğu İzmir-Atina uçuşlarını SHGM de resmen duyurdu...
  • Rüyanda görsen inanma. Turgut tek taraflı vizeyi kaldırdı. O zamandan beri hergün gelip bizim ucuz yiyeceklerimizi alıp hemen geri dönüyorlar. "one minute" diyen yok. Mütekabiliyet diye bir şey var yanılmıyorsam. Nerede? Bir sabah Rixos Hotel'de uyansa ve de dese ki "one minute" ya bize uyguladığın vizeyi kaldır bugünden itibaren, ya da ben de sana koyuyorum. yedi yıldır demedi, belki bu tatilde iyicene dinlenip de der.
  • hayırlı uğurlu olsun yakında oralara pasaportla değıl sadece bıletle gıdecez ınsallah

SHGM'de yer alan bilgilerde: "THY, Sunexpress ve Pegasus Havayolları'nın yeni başlayacak seferleri ile,  İzmir ile Atina arasındaki havayolu bağlantısı kuruluyor.

Türkiye ve Yunanistan Sivil Havacılık Heyetleri arasında 11-12 Haziran 2009 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen müzakerelerde,  iki ülke arasındaki mevcut uçuşların arttırılması ve İzmir ile Girit'in  yeni uçuş noktaları olarak tayin edilmesi konusunda anlaşma sağlanmıştı. Bu anlaşma çerçevesinde, THY, Pegasus ve Sunexpress'in İzmir-Atina hattında sefer düzenlemek amacıyla yaptığı başvurular Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.

3 Ağustos 2009 tarihinden itibaren uçuşlara başlayacak olan THY; Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri İzmir-Atina hattında sefer düzenleyecek. Atina'dan 20:20'de kalkan THY uçağı, İzmir'e 21:20'de inecek ve İzmir'den 03:00'da hareket ederek saat  04:00'da Atina'ya inecek. THY ayrıca, günde iki kez düzenlediği İstanbul-Atina uçuşlarına bir sefer daha ilave etti.

Sunexpress Havayolları'nın İzmir-Atina hattında 4 Ağustos 2009 tarihinde başlayacak seferleri, Salı ve Cumartesi  olmak üzere haftada iki gün gerçekleştirilecek. Uçuş programı; İzmir'den 09:10'da kalkış Atina'ya 10:15'te varış ve Atina'dan 11:00'de kalkış İzmir'e 11:50'de iniş şeklinde gerçekleşecek.

İzmir-Atina hattında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün uçuş gerçekleştirecek Pegasus Havayolları'nın seferleri ise 1 Ekim 2009 tarihinden itibaren başlayacak. Uçuşlar, İzmir'den 08:35'da kalkış Atina'ya 09:30'da varış ve Atina'dan 10:10'da kalkış İzmir'e 11:00'de iniş şeklinde düzenlenecek" şeklinde ifadeler yer aldı.

AirportHaber'in 8 Temmuz'da duyurduğu özel haber için TIKLAYINIZ

AirportHaber'in ardından SHGM de açıkladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Rüyanda görsen inanma. Turgut tek taraflı vizeyi kaldırdı. O zamandan beri hergün gelip bizim ucuz yiyeceklerimizi alıp hemen geri dönüyorlar. "one minute" diyen yok. Mütekabiliyet diye bir şey var yanılmıyorsam. Nerede? Bir sabah Rixos Hotel'de uyansa ve de dese ki "one minute" ya bize uyguladığın vizeyi kaldır bugünden itibaren, ya da ben de sana koyuyorum. yedi yıldır demedi, belki bu tatilde iyicene dinlenip de der.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun yakında oralara pasaportla değıl sadece bıletle gıdecez ınsallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000