10 Temmuz 2014, Perşembe 18:21:33

AIRPORTHABER YAZDI THY DOĞRULADI

Türk Hava Yolları'nın (THY) Alman şirket Lufthansa ile yeni bir şirket kuracağı haberleri sonrası AirportHaber, Lufthansa ve THY'nin Sunexpress Germany şirketi üzerinden yapılacak yeni model uçuşlar için görüşme yaptığını yazmıştı. THY'den konu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte THY'nin açıklaması...
  • Almanya üzerinden yüzde mesafeli uçuş, kardeşim türk vatandaşları almanya üzerinden Transit vizesiz ucamiyor ki, kimi ucuracaksiniz? Fransa ve İspanya üzerinden 3.cu noktalara Transit vizesiz uçmak varken
  • Pilot alın ordan ama gönderemeyin alın size iş fırsatı:)
  • Yapma THY birak biraz Catlasin lar su Almanlar!bizlerin onlara isimiz düstünde Yüzlerini Dönüyorlar
  • Sxs turkey yine avcunu yalayacak.. Acaba oradan edilen kar sxs turkeye binus olarak verilecekmi
  • Ülkemiz ve şirketimiz için hayırlı olur inşallah.
  • Konuyla alkasız ama birşey sormak istiyorum. THY ve Lufthansa StarAlliance üyesi iken ortak şirket olan SunExpress niçin üye değil ? Üye olması avantaj sağlamazmı ?
  • Doymadınız kazık yemeye aferin
  • Dilerim Almanya da iç hatlar uçacak ortak bir şirket için görüşmeler yapılıyordur. Malum Lufthansa yıllardır Sunex üzerinden bizim iç hatlardan pay yiyor ne de olsa.

Lufthansa CEO’su Carsten Spohr, dün Reuters’a Türk Hava Yolları ile uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşlar başlatmak için görüştüklerini açıklamış ve Türk Hava Yolları da akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamayla "uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmadığını" belirtmişti.

AirportHaber konuyu araştırarak Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın ortak kuruluşu Sunexpress Germany üzerinden uzun mesafeli uçuşlar için görüşmeler yaptığını açıklamıştı.

AirportHaber'in bu haberinden sonra Türk Hava Yolları kanadından yeni bir açıklama yapıldı. Türk Hava Yolları (THY), yaptığı yeni açıklamayla AirportHaber'in Sunexpress Germany üzerinden THY ve Lufthansa'nın yeni bir işbirliği yapacağı haberini doğrulamış oldu.

THY'den yapılan açıklama şu şekilde;

Bazı basın yayın organlarında Türk Hava Yolları ve Lufthansa arasında yürütülen görüşmelere ilişkin çıkan haberler konusunda açıklama yapma zorunluluğu oluşmuştur.

Türk Hava Yolları, Star Alliance ortağı ve Sunexpress şirketi ortağı olan Lufthansa ile işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik görüşmeler yürütmektedir.

Bu kapsamda Türk Hava Yolları ve Lufthansa yönetimi ortak şirketi olan Sunexpress üzerinden yeni işbirliği modelleri konusunda görüşmeler yapmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AIRPORTHABER YAZDI THY DOĞRULADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Almanya üzerinden yüzde mesafeli uçuş, kardeşim türk vatandaşları almanya üzerinden Transit vizesiz ucamiyor ki, kimi ucuracaksiniz? Fransa ve İspanya üzerinden 3.cu noktalara Transit vizesiz uçmak varken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pilot alın ordan ama gönderemeyin alın size iş fırsatı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yapma THY birak biraz Catlasin lar su Almanlar!bizlerin onlara isimiz düstünde Yüzlerini Dönüyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sxs turkey yine avcunu yalayacak.. Acaba oradan edilen kar sxs turkeye binus olarak verilecekmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlısı ~ 10 yıl önce
Ülkemiz ve şirketimiz için hayırlı olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Konuyla alkasız ama birşey sormak istiyorum. THY ve Lufthansa StarAlliance üyesi iken ortak şirket olan SunExpress niçin üye değil ? Üye olması avantaj sağlamazmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SX ~ 10 yıl önce
Avantaj bir bedelle geliyor. Star Alliance üyesi olabilmek için çok kriter var, bunları sağlamak ve sürdürmek hep ek maliyet. Low cost iş modeli ile çalışan bir şirket alliance üyesi olmaz çünkü üyeliğin en büyük avantajı olan transfer yolculardan faydalanmak işine yaramaz. SXS Almanya-Türkiye arası lokal yolcu taşıyor :)
Vatandaş ~ 10 yıl önce
Doymadınız kazık yemeye aferin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dilerim Almanya da iç hatlar uçacak ortak bir şirket için görüşmeler yapılıyordur. Malum Lufthansa yıllardır Sunex üzerinden bizim iç hatlardan pay yiyor ne de olsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000