30 Ocak 2009, Cuma 15:45:03

AIRPORTHABER VE AIRPORT TV EMITT'TE

Türkiye’nin rakipsiz ve lider havacılık portalı AirportHaber ve Türkiye’nin ilk ve tek turizm ve havacılık televizyonu Airport TV, Emitt 2009 fuarına katılıyor.
  • Merhaba Airport Tv nin Emit Fuarındaki Canlı baglantılarını internet üzerinden izliyorum Yalnız sizden Ricam Görüntü Kalitesini Biraz Daha yükseltebilirmisiniz Saygılar...

Dünyanın en önemli beş turizm etkinliğinden biri olarak gösterilen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2009, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12–15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Turizm profesyonellerini ağırlayacak olan yerli ve yabancı yaklaşık yüz bin ziyaretçinin katılım sağlayacağı EMİTT 2009 fuarında AirportHaber ve Airport TV de yerini alacak.

Bir öncekine göre yüzde 20 artışla 3 bin 500 katılımcının ve 50 ülkenin yer alacağı fuarda AirportHaber ve Airport TV, 2 no’lu salonda 2951 numaradaki 32 metrekarelik standda olacaklar.

AirportHaber ve Airport TV’nin bulunduğu salonda Dubai, Mısır, Fas, Güney Afrika, KKTC, İran, Hindistan, Tayland, Tunus ve Azerbaycan gibi ülkelerin yanı sıra Türk Hava Yolları ve Sunexpress gibi havayolu şirketleri ve bazı oteller de bulunacak.

Türkiye’nin ilk turizm ve havacılık kanalı Airport TV, Emitt 2009 fuarı süresince canlı yayınlarıyla izleyicilerine ulaşacak. 

EMITT 2009

AIRPORTHABER VE AIRPORT TV EMITT'TE

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Merhaba Airport Tv nin Emit Fuarındaki Canlı baglantılarını internet üzerinden izliyorum Yalnız sizden Ricam Görüntü Kalitesini Biraz Daha yükseltebilirmisiniz Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000