01 Haziran 2008, Pazar 08:55:33

Airex heyecanı başlıyor

İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda 12-15 Haziran tarihlerinde yapılacak Airex Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı için geri sayım başladı.
  • airex in mail adresine ingilizce olarak attığım mesaj sonucunda türkçe bir cevapla birlikte pdf formatında 2 sayfalık bir davetiye gönderdiler.Mail in açıklamasında bu davetiyeyi doldurup kapıdaki görevlilere teslim ettikten sonra yaka kartı verilip güvenlik aşamalarını geçip fuara girebileceğim söylendi. Umarım kapıda iken başka bir sorun çıkmaz ve rahatça girebilirim. Bu konuda eksik bir bilgim varsa lütfen bilgilendiriniz.
  • cevabınızı bekliyorum cok tesekkurler
  • daha önceki seneler sivil halk girmiyordu sanırım biz apron kartımızla girdik.Sayfasında sadece davetiye ile giriş yapılabilir yazıyor.Mail attım cevap gelince yazarım :)
  • merak ettiğim sey ankarada IDEF e sivil halkı kabul etmiyorlardı.acaba airex e nerden ve nasıl girebiliriz?

1996’dan bu yana iki yılda bir düzenlenen fuarda dünyanın en büyük uçak imalatçıları ve şirketleri buluşuyor. Paris ve Dubai arasındaki bölgede sivil en büyük havacılık fuarı olan Airex’e 40’ın üzerinde uçak ve helikopterin yanı sıra 200’ün üzerinde şirketin katılması bekleniyor. Fuarın ana sponsorları arasında Ulaştırma Bakanlığı, TAV, THY, THY Teknik, Gözen Air bulunuyor.

Mint Fuarcılık tarafından organize edilen ve bu yıl yedinci kez kapılarını açacak Airex’te birçok uçak ilk defa Türkiye pazarına tanıtılacak. Bunlar arasında Dassault Falcon 7X, Bombardier’ın Global Express XRS ve Challenger 300, Gulfstream G550 ve G150, Cessna CJ2 ve Mustang, Hawker 4000 ve 900XP, Eclipse 500 gibi uçaklar yer alıyor. Helikopter pazarının da Bell, AgustaWestland en yeni modelleri ile Airex’te boy göstericek.

Top Service tarafından hazırlanan tarihi askeri sahra hastanesi çadırında Cirrus uçaklarının yanı sıra Boeing Stearman, Pitts S-2, Piper Cub gibi nostaljik uçaklar, restore edilen Willys Jeep ile birlikte sergilenecek.

 

Airex heyecanı başlıyor

Yorumlar

::[Black_StaR]:: ~ 16 yıl önce
airex in mail adresine ingilizce olarak attığım mesaj sonucunda türkçe bir cevapla birlikte pdf formatında 2 sayfalık bir davetiye gönderdiler.Mail in açıklamasında bu davetiyeyi doldurup kapıdaki görevlilere teslim ettikten sonra yaka kartı verilip güvenlik aşamalarını geçip fuara girebileceğim söylendi. Umarım kapıda iken başka bir sorun çıkmaz ve rahatça girebilirim. Bu konuda eksik bir bilgim varsa lütfen bilgilendiriniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dex ~ 16 yıl önce
cevabınızı bekliyorum cok tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AnGeLuS ~ 16 yıl önce
daha önceki seneler sivil halk girmiyordu sanırım biz apron kartımızla girdik.Sayfasında sadece davetiye ile giriş yapılabilir yazıyor.Mail attım cevap gelince yazarım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dex ~ 16 yıl önce
merak ettiğim sey ankarada IDEF e sivil halkı kabul etmiyorlardı.acaba airex e nerden ve nasıl girebiliriz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000