01 Aralık 2015, Salı 16:40:02

Airbus'tan THY açıklaması

A321neo için verilen siparişin devam etmesi pazardaki yüksek kapasiteli dar gövde uçağa olan eğilimi pekiştiriyor.
  • Abi neyin kafasini yasiyorsunuz ya, ne iciyordaniz ben de ondan istiyorum. Biri suriyelilere sallamis, biri Thy personel alim prosedurune sallamis, birisi amerikaya yaslan birisi vize demis. Ulkecek kafayi yemisiz, gecmis ola !!!
  • Istikrar sursun, Turkiye buyusun
  • Tanesi 120 milyon dolardan 20 uçak kaç para eder? 2.5 milyar dolaaar :) Başka sorum yok hakim bey. Adamlar sıcak para alıp döndürmek için hem üstüne mülteci yükü alıyor hem 4 yılda parayı geri ödüyorlar.
  • Sayin kotil. Boeing. Tiplerini cogaltin boeing. Uzerinde. Ucak yok. Rusyaya kasi. Cumhur baskan icin Jumbo. 747. Superini. Siparis verin . Cumhur baskan forsuile Goz kamastirsin Devletimize. Sayin. Obamanin. Bindigi ucak gibisi lazim. Insallah. Bekliyoruz ve bunuda gorecgiz .
  • Eyyy hdp seni ve parelelcileri cehapecileri bu ucaklara bindirmeyecegiz
  • suriyeliler geliyor ?
  • Ya boeing dururken nedir bu airbus sevgisi. Alacaksın 739'ları 777'leri kral sensin, bırakın bu fransızın çürük mallarını, amerikana yaslanın.
  • avrupaya vizelerin kalkmasını hiç beklemiyorum, turkiyenin 80 milyonluk nüfusu birden 40 milyona düşer, dolayısıyla vizler kalkmaz...kalkacak diyenler var görecez tabiki..2017-2018 civarı olabilir..
  • Airbus bu kadar yağ yakiyorsa vardır bir sebebi hikmeti (a380 icinmi)acep
  • Vizeler kalkınca umarım Ryan Air Easy jet Vueling gibi ucuz firmalar 19 euroya Avrupaya uçururda thy den pahalı Bilet satan pegasus burnunu sürter

A321neo için verilen siparişin devam etmesi pazardaki yüksek kapasiteli dar gövde uçağa olan eğilimi pekiştiriyor.

Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, 20 adet A321neo siparişini kesinleştirdi. Havayolunun hali hazırda 72 adet A321neo siparişi bulunuyor ve şimdi de bu ek sipariş ile havayolu büyüme planları çerçevesinde A321neo’ya duyduğu güveni tazeliyor.

Türk Hava Yolları CEO’su Dr. Temel Kotil: “Dünyanın en hızlı büyüyen havayollarından biri olarak büyüme stratejimiz yalnızca en verimli, en güvenilir ve en karlı uçaklarla desteklenebilir. A321neo uçağı için verdiğimiz bu ek sipariş, büyüme planlarımızın karlı ve sürdürülebilir bir şekilde gerçekleşmesine destek olacaktır” dedi. 

Airbus COO’su John Leahy: “Türk Hava Yolları’nın, A320neo ailesinin en büyük üyesi olan A321neo’ya güven tazelemesinden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. A321neo havayolunun beklentilerini karşılamakla kalmayacak ve operasyonel verimlilik, karlılık ve yolcuları cezbetme konularında beklentilerin üstüne çıkacak” dedi.

A320neo Ailesi yeni nesil motorlar ve Sharklet adı verilen kanatçıklar ile birlikte yüzde 15’ten fazla yakıt tasarrufu sağlayan en son teknolojileri bir arada sunuyor. 2020 yılına kadar kabin içi yeniliklerin uygulanması ile birlikte yakıt tasarrufunun yüzde 20’ye kadar çıkması bekleniyor. Lansmanının yapıldığı 2010 yılından günümüze A320neo Ailesi uçakları, 75 müşteriden 4,300’ün üzerinde sipariş alarak pazarda yüzde 60 paya sahip oldu.

Airbus'tan THY açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

AbuzerKadayi ~ 8 yıl önce
Abi neyin kafasini yasiyorsunuz ya, ne iciyordaniz ben de ondan istiyorum. Biri suriyelilere sallamis, biri Thy personel alim prosedurune sallamis, birisi amerikaya yaslan birisi vize demis. Ulkecek kafayi yemisiz, gecmis ola !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-AK ~ 8 yıl önce
Istikrar sursun, Turkiye buyusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no more question ~ 8 yıl önce
Tanesi 120 milyon dolardan 20 uçak kaç para eder? 2.5 milyar dolaaar :) Başka sorum yok hakim bey. Adamlar sıcak para alıp döndürmek için hem üstüne mülteci yükü alıyor hem 4 yılda parayı geri ödüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
answer ~ 8 yıl önce
2,5 milyar doları verecek olan özel bir şirket olan thy, ki onuda kaç senede verecek ? ayrıca uçağı ne diye alıyor bu şirket ? para kazanmak için değilmi ? zararmı ediyor bu şirket uçak alarak karmı ? hele sen bunlara cevap ver.
Siyaset ~ 8 yıl önce
Sayin kotil. Boeing. Tiplerini cogaltin boeing. Uzerinde. Ucak yok. Rusyaya kasi. Cumhur baskan icin Jumbo. 747. Superini. Siparis verin . Cumhur baskan forsuile Goz kamastirsin Devletimize. Sayin. Obamanin. Bindigi ucak gibisi lazim. Insallah. Bekliyoruz ve bunuda gorecgiz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
sen hangi dilde yazıyorsun? :(
Halk ~ 8 yıl önce
Daha 330 yeni aldik ya gosteris budalasi olmaya gerek yok
Eyy hdp ~ 8 yıl önce
Eyyy hdp seni ve parelelcileri cehapecileri bu ucaklara bindirmeyecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vizeler kalkıyor ? ~ 8 yıl önce
suriyeliler geliyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BoeingÇi ~ 8 yıl önce
Ya boeing dururken nedir bu airbus sevgisi. Alacaksın 739'ları 777'leri kral sensin, bırakın bu fransızın çürük mallarını, amerikana yaslanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarotth ~ 8 yıl önce
avrupaya vizelerin kalkmasını hiç beklemiyorum, turkiyenin 80 milyonluk nüfusu birden 40 milyona düşer, dolayısıyla vizler kalkmaz...kalkacak diyenler var görecez tabiki..2017-2018 civarı olabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tb ~ 8 yıl önce
Airbus bu kadar yağ yakiyorsa vardır bir sebebi hikmeti (a380 icinmi)acep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Vizeler kalkınca umarım Ryan Air Easy jet Vueling gibi ucuz firmalar 19 euroya Avrupaya uçururda thy den pahalı Bilet satan pegasus burnunu sürter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
ryanair ve easy jet tamam da vueling i ucuz sanmayın, değil.avrupada eğer büyük şehirlerden büyük şehirlere uçmuyorsanız biletler gayet pahalı.birbuçuk,iki saatlik yola 150-200 euro ödüyoruz zamanına göre

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000