07 Mayıs 2013, Salı 14:38:06

AIRBUS'IN NİSAN SİPARİŞLERİ THY'DEN

Dünyanın en büyük ticari uçak üreticilerinden biri olan Airbus, Nisan ayında aldığı siparişlere ilişkin verileri açıkladı.
  • ermeni asıllılara destek vermek bu olsa gerek.bu hükümet döneminde fransada ermeni katliamı için oylama yapılmıştı hatırlayan varmıdır.sn topçu dahil gereğini yaparız demişti.demekki ermeni asıllı bu olsa gerek.gerçi türk halkı için aziz nesin ne demişti.bunlarıda unutmuşuzdur.başbakan ne demişti sermayenin dini imanı olmaz.türk halkı balık hafızlı geçmişini hatırlamaz.birkaç kişi hatırlatmaya çalışır başına gelmeyen kalmaz.
  • Amerikadan uçak alsaydık daha iyimi olacaktı. Amerika Avrupa ülkelerinden dahamı masummu? Hangi mantığa göre yorum yaptınız merak ettim. Hamburglu:)
  • Uçak alımında Fransa ve Almanya'ya destek veriyoruz, Avrupa Birliği'ne alınmamayışımızın nedenleri, de Fransa ve Almanya ne kadar tuhaf????

Kuruluşun açıkladığı rakamlara göre Nisan ayında toplamda 83 sipariş alınırken bunların 82 adeti Türk Hava Yolları’ndan geldi. Diğer sipariş ise adı açıklanmayan bir özel müşteriden gelen ACJ319 marka şirket jeti oldu.

Açıklamaya göre Türk Hava Yolları’nın siparişleri 57 adet yeni motor versiyonlu tek koridorlu A320 ailesi uçak ile 25 adet A321ceo (mevcut motor seçenekli) tipi uçağı içerdi. THY, Airbus siparişine ilişkin Kap açıklamasını 15 Martta yapmıştı.

Airbus açıklamasına göre Nisan ayında alınanlarla birlikte yılın ilk 4 ayında alınan toplam uçak siparişlerinin sayısı 493 adete yükseldi. Şirket ayrıca ilk 4 ayda 202 uçak teslimatı gerçekleştirdiğini ve sunun önceki yıla oranla yüzde 10 artış anlamına geldiğini vurguladı. 

AIRBUS'IN NİSAN SİPARİŞLERİ THY'DEN

Yorumlar

? ~ 11 yıl önce
ermeni asıllılara destek vermek bu olsa gerek.bu hükümet döneminde fransada ermeni katliamı için oylama yapılmıştı hatırlayan varmıdır.sn topçu dahil gereğini yaparız demişti.demekki ermeni asıllı bu olsa gerek.gerçi türk halkı için aziz nesin ne demişti.bunlarıda unutmuşuzdur.başbakan ne demişti sermayenin dini imanı olmaz.türk halkı balık hafızlı geçmişini hatırlamaz.birkaç kişi hatırlatmaya çalışır başına gelmeyen kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mayerli ~ 11 yıl önce
Amerikadan uçak alsaydık daha iyimi olacaktı. Amerika Avrupa ülkelerinden dahamı masummu? Hangi mantığa göre yorum yaptınız merak ettim. Hamburglu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 11 yıl önce
Uçak alımında Fransa ve Almanya'ya destek veriyoruz, Avrupa Birliği'ne alınmamayışımızın nedenleri, de Fransa ve Almanya ne kadar tuhaf????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000