26 Şubat 2014, Çarşamba 07:20:41

AIR FRANCE'A PRESTİJ ÖDÜLÜ

Air France'ın Paris Charles de Gaulle Havalimanı'ndaki "Business Class Bekleme Salonu" uluslararası prestije sahip "Janus du Commerce" ödülünü kazandı.
  • Air france dedinmi kaçacaksın...Yazık giden canlara bu zamana kadar kaç kazaya karıştılar...en sonuncusu 447 kazası oldu..
  • Yeni CİP salonu yapılıyor bir köşesine sigara salonu yapılamazmıydı...Patron sigara düşmanı ya.

Türk Hava Yolları'nın en büyük rakiplerinden biri olan Air France'ın Paris Charles de Gaulle Havaalanı'ndaki en büyük salon olma özelliğine sahip 3 bin metrekarelik "Business Class Bekleme Salonu" French Design Institute tarafından "Janus du Commerce" ödülüne layık görüldü. Yolcuların uçuş öncesi ve sonrası zamanlarını en rahat şekilde geçirebilmelerini sağlayan detaylarıyla dikkat çeken salonda, sıcak yiyecek servisi diğer Air France salonlarının tümünde sunulan soğuk aperatifler ve içeceklerle tamamlanıyor. Wi-Fi erişimi, dokunmatik ekranlar ve bilgisayarlar yolcuların huzur içinde çalışmasını sağlıyor. Clarins marka güzellik ve bakım servisi de, yolcuları uçuştan önce rahatlamaya davet ediyor.

Air France Uzun Mesafe Yolcu Hizmetleri Şefi Bruno Matheu "Üst sınıf stratejimizin ilk sonuçlarını gösteren bu ödülü almaktan büyük gurur duyuyoruz. Amacımız, tasarım ve yaratıcılığın maksimuma taşındığı bu projeyle en iyi ürün ve hizmeti sunmak" dedi.

1953'te yaratılan Janus etiketi endüstri, ticaret, sağlık hizmetleri, yaşam tarzı, Moda ve inovasyon gibi farklı faaliyet alanlarındaki en iyi tasarımları takdir ediyor.

AIR FRANCE'A PRESTİJ ÖDÜLÜ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Air france dedinmi kaçacaksın...Yazık giden canlara bu zamana kadar kaç kazaya karıştılar...en sonuncusu 447 kazası oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yeni CİP salonu yapılıyor bir köşesine sigara salonu yapılamazmıydı...Patron sigara düşmanı ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000