01 Şubat 2011, Salı 14:28:06

AIR BOSNA'DA İPLER THY'NİN ELİNE GEÇİYOR

Türk Hava Yolları, 2008 yılında yüzde 49 hissesini satın alarak ortak olduğu Bosna Hersek Havayolları’nın yönetiminde ipleri eline alıyor. Çok yakın zamanda Air Bosna’da, THY’nin atadığı yönetim söz sahibi olacak.
  • Türk Hava Yolları Akıllı Yatırım Yapıyor Ve Güçlü Bir Şekilde Bosna Hava Yollarını Yükseltiyor Bakalım Neler Olacak Bende Çok Merak Ediyorum Hayırlısı Olsun. . .

Bosna Hersek Havayolları’nda Genel Müdür Mali Yardımcısı Mustafa Aydın ve Genel Müdür Ticari Yardımcısı Okan Uluocak ile temsil edilen Türk Hava Yolları, Bosnalı şirketin yönetimindeki etkinliği tamamen eline alacak.

2008 Aralık ayında ortak olduğu şirkete iki adet uçak göndererek filosunu güçlendiren Türk Hava Yolları, artık Bosna Havayolları’nın yönetimini de kontrol altına alacak.

Tamamını THY yönetiminin atadığı isimlerin yakın zamanda görevlendirilmesi beklenirken, Bosna Havayolları yönetiminin nasıl şekilleneceği şimdiden merakla bekleniyor.

Bosna Havayolları’nın Genel Müdürlük koltuğunda şu anda Bosnaalı Nudzeim Becica oturuyor. Bosna Hersek Hava Yolları’nın %50,9337 hissesi Bosna Hersek Federasyonu’na, %0,0663 hissesi ise Energoinvest A. Ş.’ne, geri kalanı ise Türk Hava Yolları’na ait.

©AirportHaber.com

AIR BOSNA'DA İPLER THY'NİN ELİNE GEÇİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Türk Hava Yolları Akıllı Yatırım Yapıyor Ve Güçlü Bir Şekilde Bosna Hava Yollarını Yükseltiyor Bakalım Neler Olacak Bende Çok Merak Ediyorum Hayırlısı Olsun. . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000