10 Aralık 2014, Çarşamba 08:15:38

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN VİZE AÇIKLAMASI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Polonya'ya vizeleri kaldırma kararı aldık" dedi. Davutoğlu buna karşılık Polonya'dan THY seferlerinin arttırılması ve AB'nin Şengen vize uygulamasının kaldırılmasına destek konusunda söz aldıklarını söyledi.
  • Katowice,Wroclav,Gdansk,Poznan,Lodz seferleri yakındır o zaman.
  • Bu iktidar ezikligini ve caresizligini bile basari olarak millete satmaya calisiyor. Sanki Polonya'nin AB'de o gücü var da, vizeyi kaldirmaya yardimci olacaklar. AB'de Almanyanin ve diger güclü ekonomilerin sözü gecer ve bunlarin vizeyi kaldirmaya hic niyetleri yok, cünkü korkuyorlar fakir ve caresiz insanlar Avrupaya göc edecekler. Kendi dertleri kendilerine yetiyor zaten. Ne zaman bütün Türk halkin ekonomik durumu düzelirse, yani Avrupada tatil yapma gücüne sahip olursa, o zaman Avrupa'da Türkler icin vize kalkar. Ama bu memlekette bir cift lastik ayakkabi bile alamayan vatandas oldukca, Avrupa bizler icin kapali kalacak.
  • zaten vize kalksada gidemeyecek olan kesim bunlari duyup seviniyor, kendini kahvede oturup asgari ucretinde 50 kurusa cay icerken bu haveri tv de gorup,kendi kendine gururlaniyor.. karsi masaya laf atiyor, mahmut abi,gidelim artik polonyaya diye.. bu haberi bu sekilde eksik vermekte olan amaca ulasilmistir,insanimiz kendini iyi hissetmis ve tatmin olmustur..
  • Yandık...bugünden itibaren warşova uçağına vizesi olmayan türk vatandaşları akın akın gelir,birde valla başbakan açıkladı vizeler kalktı diye :)) Kardeşim;vizeler bize değil onlara kalktı,o müjdeyi polonya'lı insanlara verdi sayın başbakan Duyan duymayana haber versin,boşuna yormayın bizi,bizde sizleri yormayalım
  • He gardas pgs doğrudan kharkive geliyor gidiyor bi sıkıntı yok :)
  • tek taraflı vize kaldırarak bir defa ezikliğimizi teyit ettik :-(((
  • Krakow'a dogrudan gidilebilecek mi?
  • LOT Polish havayollarınında mı seferleri artacak acaba ? keşke LOT'u alabilseydik ama malesef avrupalı olduğu için en fazla %49 verilir. ama Etihad Alitalia,Darwin Airline eski adı, ve Air Berlin'nde öyle yaptı az aldı ama aldı yani..
  • Bu kafayla ülke havacılığı çok yakında gömler. Devlet eliyle ve THY'yi kullanarak havacılık yapılabilseydi, Polonya ve Rusya dağılmazdı, Rusyanın dağılmasında AEROFLOT'un Polonyanın dağılmasında LOT POLISH AIRLINES'ın katkısı tartışılmaz kabul edilir. Vıcık vıcık siyasete alet edilmiş ve siyasetcinin borazancılığını üstlenmiş bir THY'den ülkeye ve ülke havacılığına fayda gelmez. Yandaş olmayan gazetelere ambargo koyan, görevi ve işi olmadığı halde sırf siyasi rüşvet karşılığında THY'nin kaynaklarını har vurup harman savurarak yüz milyon dolarlara uçaklar alan, bakımlarını beleş yapan bir THY orta ve uzun vadede Türk havacılığının altında kalır. benden söylemesi...Polonya hattında yaptığı yıkıcı rekabet sonucunda Antalya'da kurulu bulunan SIK AY Airlines' ı batıran THY'ye herkonuda çekilen devlet kıyağı bu ülkenin havacığına zarar vermektir.
  • Bende oyle sandim ya igrenc haber bunlar adamlar dunyayi saten vizesiz geziyor senin ulkende ise ne oldugu bilinmiyen insanlar

Polonya temaslarına Polonya Başbakanı Ewa Kopacz ile başbaşa ve heyetler arası görüşme ile başlayan Davutoğlu görüşmelerde alınan vize kararını önceki akşam açıkladı. 

Türkiye-Polonya ilişkilerinin 600. Yılı Kapanış Etkinliği kapsamında Varşova'daki Ulusal Opera Binası'nda gerçekleştirilen 600.Yıl Konseri ve Resepsiyonu öncesi iki başbakan buluştu. Türkiye'nin evsahipliğinde gerçekleşen Konser ve Resepsiyon öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu Polonya Başbakanı Ewa Kopacz'ı kapıda karşıladı. Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan'ın da eşlik ettiği iki başbakan konukları selamladıktan sonra kürsüye çıktı. 

POLONYA'YA VİZELERİ KALDIRMA KARARI ALDIK

"Vefakar Polonya 1923'te Türkiye'yi tanıyan ilk Avrupa ülkesi oldu" diyen Davutoğlu, "Bütün Türk milleti adına söylüyorum. Polonya'nın bağımsızlığı bizim bağımsızlığımızdır. 600. yıl kutlamaları bitmiş olabilir ama Türkiye - Polonya dostluğu kıyamete kadar sürecek, tarihteki yerini her zaman alacaktır. Burada size bir hediyem olacak. 600. yıl hediyesi olarak Polonya'ya vizeleri kaldırma kararı aldık" dedi. Davutoğlu'nun bu sözleri salonda bulunan Polonyalılar tarafından sevinçle karşılandı. Davutoğlu buna karşılık Polonya'dan THY seferlerinin arttırılması ve AB'nin Şengen vize uygulamasının kaldırılmasına destek konusunda söz aldıklarını belirtti.

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN VİZE AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

TK ~ 9 yıl önce
Katowice,Wroclav,Gdansk,Poznan,Lodz seferleri yakındır o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göz boyamasi ~ 9 yıl önce
Bu iktidar ezikligini ve caresizligini bile basari olarak millete satmaya calisiyor. Sanki Polonya'nin AB'de o gücü var da, vizeyi kaldirmaya yardimci olacaklar. AB'de Almanyanin ve diger güclü ekonomilerin sözü gecer ve bunlarin vizeyi kaldirmaya hic niyetleri yok, cünkü korkuyorlar fakir ve caresiz insanlar Avrupaya göc edecekler. Kendi dertleri kendilerine yetiyor zaten. Ne zaman bütün Türk halkin ekonomik durumu düzelirse, yani Avrupada tatil yapma gücüne sahip olursa, o zaman Avrupa'da Türkler icin vize kalkar. Ama bu memlekette bir cift lastik ayakkabi bile alamayan vatandas oldukca, Avrupa bizler icin kapali kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
zaten vize kalksada gidemeyecek olan kesim bunlari duyup seviniyor, kendini kahvede oturup asgari ucretinde 50 kurusa cay icerken bu haveri tv de gorup,kendi kendine gururlaniyor.. karsi masaya laf atiyor, mahmut abi,gidelim artik polonyaya diye.. bu haberi bu sekilde eksik vermekte olan amaca ulasilmistir,insanimiz kendini iyi hissetmis ve tatmin olmustur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
visa officer ~ 9 yıl önce
Yandık...bugünden itibaren warşova uçağına vizesi olmayan türk vatandaşları akın akın gelir,birde valla başbakan açıkladı vizeler kalktı diye :)) Kardeşim;vizeler bize değil onlara kalktı,o müjdeyi polonya'lı insanlara verdi sayın başbakan Duyan duymayana haber versin,boşuna yormayın bizi,bizde sizleri yormayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siz ~ 9 yıl önce
siz sayin basbakana yalanci mi diyorsunuz, bindirin ucaga gonderin, topcu odesin
Kharkov ~ 9 yıl önce
He gardas pgs doğrudan kharkive geliyor gidiyor bi sıkıntı yok :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vvv ~ 9 yıl önce
tek taraflı vize kaldırarak bir defa ezikliğimizi teyit ettik :-(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Krakow ~ 9 yıl önce
Krakow'a dogrudan gidilebilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
LOT Polish havayollarınında mı seferleri artacak acaba ? keşke LOT'u alabilseydik ama malesef avrupalı olduğu için en fazla %49 verilir. ama Etihad Alitalia,Darwin Airline eski adı, ve Air Berlin'nde öyle yaptı az aldı ama aldı yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kafayla ~ 9 yıl önce
Bu kafayla ülke havacılığı çok yakında gömler. Devlet eliyle ve THY'yi kullanarak havacılık yapılabilseydi, Polonya ve Rusya dağılmazdı, Rusyanın dağılmasında AEROFLOT'un Polonyanın dağılmasında LOT POLISH AIRLINES'ın katkısı tartışılmaz kabul edilir. Vıcık vıcık siyasete alet edilmiş ve siyasetcinin borazancılığını üstlenmiş bir THY'den ülkeye ve ülke havacılığına fayda gelmez. Yandaş olmayan gazetelere ambargo koyan, görevi ve işi olmadığı halde sırf siyasi rüşvet karşılığında THY'nin kaynaklarını har vurup harman savurarak yüz milyon dolarlara uçaklar alan, bakımlarını beleş yapan bir THY orta ve uzun vadede Türk havacılığının altında kalır. benden söylemesi...Polonya hattında yaptığı yıkıcı rekabet sonucunda Antalya'da kurulu bulunan SIK AY Airlines' ı batıran THY'ye herkonuda çekilen devlet kıyağı bu ülkenin havacığına zarar vermektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MC S ~ 9 yıl önce
Bu sacma yorum icin kac para aldin ??? !!!
işsizmisin.... ~ 9 yıl önce
Kardeşim iyi hoş demişsinde birşey unutmuşsun havacılığı buraya getiren zaten bu hükümet baya saçmalamışsın....
SAAT KAÇ ~ 9 yıl önce
Havacılığın bir yere geldiği yok be kardeşim. Sadece algı yönetimi. THY borç batağında şimdlik uçaklar yeni olduğu için bakım giderleri az vaziyeti idare ediyor. Son 10 yılda 12 hava yolu battı binlerce havacı işsiz güçsüz oratda dolaşıyor. THY'nin uçak sayısının artmasıyla havacılık biryerlere gelmez. THY'nin arkasında devlet var Boing ve Airbus'ta veresiye uçak satmak için kendisini parçalıyor. Çok uçak almakla çok iyi olunmuyor da başka dümenler oluyor. Belliki siz bu konunun japonusunuz. Yukardaki yorumu yazmak için de 1 saat, 1 ayakkabı kutusu 1 de çuklota kutusu aldığımısanabilirsiniz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bende oyle sandim ya igrenc haber bunlar adamlar dunyayi saten vizesiz geziyor senin ulkende ise ne oldugu bilinmiyen insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000