23 Haziran 2012, Cumartesi 08:39:36

AHL'YE İNİŞTE LAZER TUTULDU

İstanbul seferini yapan THY uçağına Atatürk Havalimanı’na inişi sırasında Florya’daki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait sosyal tesislerden lazer tutuldu.
  • Bu haberin bir sonucu yok mu? Lazer tutuldu polis arama baslatti.. Bu mu habercilik yani?
  • uçak düşse hükümeti suçla lazer tutan olsa hükümeti suçla bak libyada adam arıyolar inşaatte çalışmaya beğenmeyen gidebilir kimse zorla tutamaz sizi emin olun
  • Bunu yapan hayvanların sıfatını çok merak ediyorum!!! bu hayvanlar neye benziyor acaba???
  • floryada ki bu sosyal tesisler birçok konuda tehlike arzediyor, sürekli uçurtma uçuranlar var hemde yüzlerce metre yukarıya kadar, uçak o yüksek hızda çarpsa Allah korusun herşey olabilir, ya da uçurtma motora girebilir iniş veya kalkış esnasında çok tehlikeli, geçen tesiste iniş rotası üzerinde uçurtma uçuran birkaç kişi gördüm uyarmaları için görevli aradım kimse yoktu, polisi aradım ya bişey olmaz dedi gerisini siz getirin artık.
  • Bi sapık da okmeydanı civarlarında var. Kalkıştan sonra sağa dönünce assadan lazer tutuyo F/O tarafına. 4 kere sikayet ettim bi olay olmasi. bu ulke bitmiş hukumet it uğursuzdan ordu kurdu kendine o ordu da yiyip yatmakla mesgul asayişi sağlayan yok.
  • bunu yapan meczuplar acaba bundan nasıl bir zevk alıyor gerçekten merak ediyorum..o lazer ışığını tutunca acaba uçağı düşürebilirmiyiz diye bir düşünceyemi kapılıyorlar ?? hadi diyelim bu oldu..peki ya sonrası ? kime ne fayda sağlayacak ??
  • demekki...havalimanının etrafındaki tüm binalar yıkılmalı...ozaman kimse lazer tutamaz.şimdi emirates e lazer tutulsaydı adam evlerin üstüne düşseydi...benim suçum yok lazer tuttular deseydi ne olacaktı? hiçbirşey diyemeyiz...bunu yapan küçük bir çocuk olamaz bence yetişkin biri ve bu yorumuda okuyodur mutlaka...böyle insanları ziyaret etmek lazım hem kendilerini hemde ailelerini...onu istiyorlar...
  • siz daha çok bölgede arama çalışması başlatırsınız..Hiç ümidim yok ..

Türk Hava Yolları’nın TK-963 sefer sayılı Ercan-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı Atatürk Havalimanı’na iniş yapmak için saat 22.00 sıralarında Florya üzerinden alçalmaya başladı.

Bu sırada uçağın kaptan pilotu Florya’daki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait sosyal tesislerden lazer tutulduğunu fark etti.

Pilot durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesine bildirdi. Yetkiler de uçuş güvenliğini etkileyen lazer tutulma olayını güvenlik güçlerine bildirildi. Polis ekipleri lazer magandalarını yakalamak için bölgede arama çalışması başlattı.

AHL'YE İNİŞTE LAZER TUTULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Sonuc? ~ 12 yıl önce
Bu haberin bir sonucu yok mu? Lazer tutuldu polis arama baslatti.. Bu mu habercilik yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 12 yıl önce
uçak düşse hükümeti suçla lazer tutan olsa hükümeti suçla bak libyada adam arıyolar inşaatte çalışmaya beğenmeyen gidebilir kimse zorla tutamaz sizi emin olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne tür beyin var bunlarda!!! ~ 12 yıl önce
Bunu yapan hayvanların sıfatını çok merak ediyorum!!! bu hayvanlar neye benziyor acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenliğin duyarsızlığı ~ 12 yıl önce
floryada ki bu sosyal tesisler birçok konuda tehlike arzediyor, sürekli uçurtma uçuranlar var hemde yüzlerce metre yukarıya kadar, uçak o yüksek hızda çarpsa Allah korusun herşey olabilir, ya da uçurtma motora girebilir iniş veya kalkış esnasında çok tehlikeli, geçen tesiste iniş rotası üzerinde uçurtma uçuran birkaç kişi gördüm uyarmaları için görevli aradım kimse yoktu, polisi aradım ya bişey olmaz dedi gerisini siz getirin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 12 yıl önce
Bi sapık da okmeydanı civarlarında var. Kalkıştan sonra sağa dönünce assadan lazer tutuyo F/O tarafına. 4 kere sikayet ettim bi olay olmasi. bu ulke bitmiş hukumet it uğursuzdan ordu kurdu kendine o ordu da yiyip yatmakla mesgul asayişi sağlayan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enteresan ~ 12 yıl önce
bunu yapan meczuplar acaba bundan nasıl bir zevk alıyor gerçekten merak ediyorum..o lazer ışığını tutunca acaba uçağı düşürebilirmiyiz diye bir düşünceyemi kapılıyorlar ?? hadi diyelim bu oldu..peki ya sonrası ? kime ne fayda sağlayacak ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 12 yıl önce
demekki...havalimanının etrafındaki tüm binalar yıkılmalı...ozaman kimse lazer tutamaz.şimdi emirates e lazer tutulsaydı adam evlerin üstüne düşseydi...benim suçum yok lazer tuttular deseydi ne olacaktı? hiçbirşey diyemeyiz...bunu yapan küçük bir çocuk olamaz bence yetişkin biri ve bu yorumuda okuyodur mutlaka...böyle insanları ziyaret etmek lazım hem kendilerini hemde ailelerini...onu istiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakalanır.. ~ 12 yıl önce
siz daha çok bölgede arama çalışması başlatırsınız..Hiç ümidim yok ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000