10 Nisan 2014, Perşembe 15:39:10

AHL'DEN SAW'A TRANSFER OLDU

Air Malta, daha önce Atatürk Havalimanı’na yaptığı uçuşları Sabiha Gökçen Havalimanı’na kaydırdı. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren havayolu şirketi sayısı 50’ye çıktı.
  • yaw, jet fadıldan haber yok? ilginç. ne oldu maldivler falan:))
  • K.maraşlı arkadaşa kalsa 3. Havalimanını maraşa yapılsın thy de 200 uçağını base etsin oraya :)
  • arkadas ne marasmis ya birgun bu arkadas cikip maras airlines i kursunlar fln diyecek diye bekliyorum
  • İlahi global guldurdum beni :)
  • yeni uçuşlaa başlıcak şirket varmı iran aır de başlıcakmış.
  • K.Maras-Malta direk ucuslar derhal baslatilmali. Malta'da yazlik sahibi olan veya dil okulu icin cocugunu yollayan cok fazla Kahramanmarasli var.
  • ahl de yasanan park sorunları ve doluluk oranların artıs gostermesı hava yolu sırketlerını saw a yonlendırmek zorunda kaldı.normal yanı.bu arada havacılıkta ıtfaıye ıle taziklı suyla karsılanmasına bayılıyorum :)

Malta’nın ulusal havayolu şirketi Air Malta, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Malta’ya uçmaya başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan önce uçuşlarını Atatürk Havalimanı üzerinden gerçekleştiren şirket, ilk olarak haftada 2 gün, Temmuz 2014’ten itibaren ise haftada 3 gün sefer düzenleyecek.

Air Malta’nın seferlere başlaması nedeniyle bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir tanıtım kokteyli düzenlendi. Kokteyle katılan İSG Genel Müdürü Gökhan Buğday, Air Malta’nın uçuşlara başlamasıyla birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren havayolu şirketi sayısının 50’ye çıktığını söyledi. Buğday, “Ulaşım ağını her geçen gün artıran Sabiha Gökçen Havalimanı, bugünden itibaren 95 dış hat, 35 iç hat destinasyonuyla dünyada toplam 130 noktaya ulaştı” dedi.

Tanıtım kokteyline katılan Air Malta (Ticaretten Sorumlu) Genel Müdür Yardımcısı Philip Saunders ise “Bir süredir İstanbul’a uçuş düzenliyorduk. İstanbul’da havalimanı değiştirme sebebimiz buradaki potansiyeli değerlendirmek istememizdir. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın bu yıl 24 milyon yolcu hedefi var. Partnerimiz olan Türk Hava Yolları ile yolcularımızı bu havalimanı üzerinden codeshare anlaşmalarımız sayesinde başka noktalara da taşımayı hedefliyoruz” dedi. Saunders, Atatürk Havalimanı’ndaki verdikleri hizmetlerin tamamını Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da vereceklerini ifade etti. Yapılan açıklamaların ardından hat açılışını kutlamak amacıyla pasta kesildi.









AHL'DEN SAW'A TRANSFER OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

jet fadıl ~ 10 yıl önce
yaw, jet fadıldan haber yok? ilginç. ne oldu maldivler falan:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
K.maraşlı arkadaşa kalsa 3. Havalimanını maraşa yapılsın thy de 200 uçağını base etsin oraya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu maras ~ 10 yıl önce
arkadas ne marasmis ya birgun bu arkadas cikip maras airlines i kursunlar fln diyecek diye bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
İlahi global guldurdum beni :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 10 yıl önce
yeni uçuşlaa başlıcak şirket varmı iran aır de başlıcakmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 10 yıl önce
K.Maras-Malta direk ucuslar derhal baslatilmali. Malta'da yazlik sahibi olan veya dil okulu icin cocugunu yollayan cok fazla Kahramanmarasli var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 10 yıl önce
ahl de yasanan park sorunları ve doluluk oranların artıs gostermesı hava yolu sırketlerını saw a yonlendırmek zorunda kaldı.normal yanı.bu arada havacılıkta ıtfaıye ıle taziklı suyla karsılanmasına bayılıyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000