13 Temmuz 2010, Salı 09:17:11

AHL'DE VİZE KRİZİ

Dün Saat 09.30'da havalanan THY uçağı ile İstanbul'a gelen Trabzonspor kafilesinde yer alan Kolombiyalı futbolcu Teofio Guiterez, İstanbul Havalimanı'nda vize problemi ile karşılaştı.
Trabzonspor’un Hollanda kampı dün resmen başlarken, Kolombiyalı futbolcusu Teofilo Guiterez vize problemi nedeniyle takımla birlikte gidemedi. Teofilo, vizesinde yaşanan sorunlar nedeniyle takımla birlikte uçamamanın şokunu yaşadı. Konuyla ilgili kulüpten “Takımla birlikte İstanbul’a hareket eden Teofilo’nun Almanya Konsolosluğu’ndan schengen vizesi talebi sonuçlanmadığı için İstanbul’da kaldı. Sezon sonu izin nedeniyle ülkesine giden Teofilo’nun burada pasaportunun süresini uzatmaması ve vize başvurusunu geç yapması sorunda önemli rol oynadı” açıklaması yapıldı.

Kafile Hollanda’ya Gitti

Yapılan çalışmaların 3 gün içinde sonuç verebileceği bildirildi. Teofilo’nun vize sorunu bitince Hollanda kampına katılacak. Öte yandan 18 günlük Hollanda kampı dün rötarlı başladı. İstanbul'a giden Bordo-Mavili kafilede, Tolga, Barış, Alanzinho, Teofilo Guiterez ve kafile başkanı İhsan Alioğlu yer alırken, Şenol Güneş ve bazı futbolcular kafileye İstanbul'da katıldı. Ancak yolculuk rötarlı başladı. Uçak 3 saat gibi bir rötarla Almanya’ya uçtu. Futbolcular bu sürede hava alanında beklemekten sıkıldır Buradan Dusseldorf uçağı ile Almanya'ya giden kafile, ardından da karayoluyla Hollanda'nın Venlo şehrine ulaştı.

Engin, Yattara, Glovacki, Gabriç ve Cale ise kafileye Hollanda da katıldılar. Bordo-Mavililer, burada 6 hazırlık maçı yapacak. Trabzonspor 30 Temmuz'da dönecek.
AHL'DE VİZE KRİZİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000