01 Kasım 2008, Cumartesi 07:44:51

AHL'DE VIP KÖPEK!

Atatürk Havalimanı VIP Salonu önünde VIP etiketi ile kafesinde bekleyen köpek ilginç bir görüntü oluşturdu.
  • İNANIN BU VİP DENEN SALON!!ARTIK AMACINDAN COK SAPTI.ESKI GENEL MUDURDEN TUTUN DA YOK BENIM AKRABAM YOK KIMIN KIZI YOK KIMIN TORUNU HERKES VIP OLDU..BUNA BIR KISITLAMA GELMEZSE YAKINDA VIP AYRI BASLI BASINA TERMINAL OLARAK HIZMET VERICEK!!NEDIR BU VIP CILGINLIĞI??NEYIN GOSTERGESİ ANLASILIR GİBİ DEĞİL..UCAGA SON 10 DAKİKA KALA GELİP YETMİYO O KADR YOLCUYU UCAKTA BEKLETİYORLAR..HERŞEY AYAKLARINA GELSİN İSTİYORLAR YAKINDA UCAKLARIN GELİP KENDİLERİNİ EVİN KAPISINDAN ALMALARINI İSTERLERSE HİÇ ŞAŞIRMAM..
  • Yahu kardeşim o geliyor VIP, bu geliyor VIP, nedir bu VIP çılgınlığı/saçmalığı? Hollandada BAKANLAR, Kraliçenin yanına Bisikletle giderken,bizim burda emekli GENERALin oğlu, VIP salonundan çıkıyor ve VIP aracı istiyor uçağa gelmek için. Yazıklar olsun! Ölünce de VIP toprağa gömülüp mezar taşınıza VIP ÖLÜ mü yazdıracaksınız ??? Bu ülkenin size çok ihtiyacı var !
  • Vip köpeğide yükleme koşullarında özel bir trife mi uygulamalıyız acaba :))

Atatürk Havalimanı VIP salonu önünde duran köpeğin kafesinin üzerinde sallanan VIP etiketini gören görevliler, köpeği VIP Salonu'na aldı. Türk Hava Yolları ile Bodrum'dan Paris'e aktarmalı götürülen Zapata isimli köpeğin devlet sanatçısı Verda Erman'a ait olduğu anlaşıldı.

AHL'DE VIP KÖPEK!

Yorumlar

VİP Mİ???? ~ 15 yıl önce
İNANIN BU VİP DENEN SALON!!ARTIK AMACINDAN COK SAPTI.ESKI GENEL MUDURDEN TUTUN DA YOK BENIM AKRABAM YOK KIMIN KIZI YOK KIMIN TORUNU HERKES VIP OLDU..BUNA BIR KISITLAMA GELMEZSE YAKINDA VIP AYRI BASLI BASINA TERMINAL OLARAK HIZMET VERICEK!!NEDIR BU VIP CILGINLIĞI??NEYIN GOSTERGESİ ANLASILIR GİBİ DEĞİL..UCAGA SON 10 DAKİKA KALA GELİP YETMİYO O KADR YOLCUYU UCAKTA BEKLETİYORLAR..HERŞEY AYAKLARINA GELSİN İSTİYORLAR YAKINDA UCAKLARIN GELİP KENDİLERİNİ EVİN KAPISINDAN ALMALARINI İSTERLERSE HİÇ ŞAŞIRMAM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Havalimanı çalışanı... ~ 15 yıl önce
Yahu kardeşim o geliyor VIP, bu geliyor VIP, nedir bu VIP çılgınlığı/saçmalığı? Hollandada BAKANLAR, Kraliçenin yanına Bisikletle giderken,bizim burda emekli GENERALin oğlu, VIP salonundan çıkıyor ve VIP aracı istiyor uçağa gelmek için. Yazıklar olsun! Ölünce de VIP toprağa gömülüp mezar taşınıza VIP ÖLÜ mü yazdıracaksınız ??? Bu ülkenin size çok ihtiyacı var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airman ~ 15 yıl önce
Vip köpeğide yükleme koşullarında özel bir trife mi uygulamalıyız acaba :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000