30 Kasım 2011, Çarşamba 14:50:22

AHL'DE 'US AIR FORCE' HAREKETLİLİĞİ (FOTO HABER)

Amerikan Başkan Yardımcısı Joe Biden'in Türkiye ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı'nda US Air Force hareketliliği yaşandı...
  • Başkan Yardımcısı Air froce 2 uçağı ile gelecektir air force 1 başkana aittir. boeing 747 model uçakla gelecektir..
  • Herşeyi kenara bırakın da işde size gerçek çok amaçlı askeri cargo uçağı C-17 dir. Amerikan hava kuvvetleri kullanıyor ve de diğer gelişmiş ülkeler. İsrail, ingiltere, Avustruralya,Japonya, parayı verip bu uçaktan satın aldılar öyle ortak üretim falan hiç yok parayı ver kaç tane istiyorsun o kadar. Biz neden satın alamıyoruz hala ortak üreteceğiz diye neyi bekliyoruz kaç sene daha bekleyeceğiz ve ne kadar daha para ödeyeceğiz daha ortada uçak falan yok her 1 sene para ver yoksa proje sona erer ha bire ver bakalım ver nereye kadar..
  • Bu herif buradayken aman yola falan çıkmayın. Bütün E5'i sahil yolunu her yeri kapatırlar geçeceği yer bilinmesin diye ikisini birden kapatırlar. Baksana adam gelmeden iststatusu kapattılar.
  • başkan yardımcısının hangi uçakla geleceğini bilen varmı
  • emmoğlusu bu
  • Cevap: Ne kardeşi, ne abisi. Babası dersek doğru olur! A400M bunun yeni doğmuş bebeği dahi olamaz!
  • beklediğimiz a400m nin abisi mi kardesimi
Amerika'nın Başkan Yardımcısı 2 Aralık'ta Türkiye gelerek bir dizi görüşmelerde bulunacak. 
 
Biden'in ilk durağı 2 Aralık'ta Ankara olacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok yetkiliyle görüşecek olan Joe Biden'in daha sonraki durağının İstanbul olacağı öğrenildi.
 
3 Aralık Cumartesi günü İstanbul'a gelerek Küresel Grişimcilik Zirvesi'nde konuşma yapacak olan Amerikan Başkan Yardımcısı'nın bu ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı'nda da hareketlilik yaşandı.
 
Joe Biden'e ait birçok eşya ve güvenlik görevlilerinin yanı sıra jammer ve ona eskort edecek olan araçları getiren Air Force C-17 tipindeki 03-3124 tescilli Globemaster kargo uçağı nedeniyle park pozisyonunda birçok polis de önlem aldı.
 
Amerikan güvenlik görevlileri ve güvenliğini sağlayacak olan araçların tahliyesi sırasında polis önlem aldı. Dev uçak 13:00 sularında planlı inişini Atatürk Havalimanı'na gerçekleştirerek THY Teknik Hangarı karşısındaki açıkta park pozisyonu aldı.
 
Daha sonra uçaktan güvenliği sağlayacak olan Amerikan araçları ve Joe Biden'in kurmaylarının yanı sıra Amerikan Savunma Bakanlığı'na ait güvenlik görevlileri indi. Tahliye esnasında polis, yetkililere ve uçağa eşlik etti.













©AirportHaber Özel
AHL'DE 'US AIR FORCE' HAREKETLİLİĞİ (FOTO HABER)

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Başkan Yardımcısı Air froce 2 uçağı ile gelecektir air force 1 başkana aittir. boeing 747 model uçakla gelecektir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Herşeyi kenara bırakın da işde size gerçek çok amaçlı askeri cargo uçağı C-17 dir. Amerikan hava kuvvetleri kullanıyor ve de diğer gelişmiş ülkeler. İsrail, ingiltere, Avustruralya,Japonya, parayı verip bu uçaktan satın aldılar öyle ortak üretim falan hiç yok parayı ver kaç tane istiyorsun o kadar. Biz neden satın alamıyoruz hala ortak üreteceğiz diye neyi bekliyoruz kaç sene daha bekleyeceğiz ve ne kadar daha para ödeyeceğiz daha ortada uçak falan yok her 1 sene para ver yoksa proje sona erer ha bire ver bakalım ver nereye kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu herif buradayken aman yola falan çıkmayın. Bütün E5'i sahil yolunu her yeri kapatırlar geçeceği yer bilinmesin diye ikisini birden kapatırlar. Baksana adam gelmeden iststatusu kapattılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başkan yardımcısının hangi uçakla geleceğini bilen varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
emmoğlusu bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cevap: Ne kardeşi, ne abisi. Babası dersek doğru olur! A400M bunun yeni doğmuş bebeği dahi olamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
beklediğimiz a400m nin abisi mi kardesimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000