26 Ocak 2013, Cumartesi 12:36:32

AHL'DE KÖRÜK ŞOKU!

Türk Hava Yolları'nın Dubai-İstanbul seferini yapan uçağı, Atatürk Havalimanı'nda yolcularını indirdiği sırada körük çöktü.
  • ya bakımı yapılmamıştır yada olması gerektiği gibi yapılmamıştır ama bizim ülkede birde takdiri ilahi şıkkı varki bugün 8 işçiye daha mezar oldu !
  • Çok büyük geçmiş olsun.
  • Bu haberde baktığınız zaman TGS'yi suçlayan bi konu yok nedenese TGS çalışanları otomatik olarak savunmaya geçmişler, sizlere bi suçunuz var diyen yok ki ;) sizler işinizi iyi yapmış olsaydınız direkt olarak savunmaya geçmezdiniz bu da şunu gösterir sürekli bi açığınız var ve bunu kapatmak için sizinle ilgili olmayan olaylarda dahi hemen savunmaya geçiyorsunuz. Olaya bakacak olunursa ortada bi teknik sorun var gibi gözüküyor AHL de TAV,THY gibi kurumsal şirketlerde bakımlar kayıtlar v.s. bunların hiç biri zamanını geçirmeden yaparlar bilmeyenlere bilgidir. Son olarak ta burada herkes alabildiğine konuşuyor bilgisi olsa da olmasa da "Biliyorsan konuş ALİM sansınlar bilmiyorsan sus ADAM sansınlar !!!"
  • hani birileri böyle yazınca mutlu oluyor ya , bende onları mutlu ediyim. ŞOK HABERRRR " THY SERVİS ARACININ DURDUĞU YERDE LASTİĞİ İNMİŞ, İŞTE BÖYLE FOSSCULAR POSSCULARR İŞİ BİLMİYORLAR falan filan ... " diye bir haberin altına minimum 50 yorum yazılır. Arkadaşlar birçok habere sadece geçmiş olsun yada duruma göre geçmiş olsun cana gelecğine mala gelsin, yazmak yerine bu kadar insanı güldüren yorumlar yapılıyor.Dert nedir ?
  • Tgs nin ne alakasi var ya bende yer hizmeti memuruyum ama tgs de degil baska sirkette.Koruklerle yer hizmeti sirketi ilgilenmez ki gorevi bu degil.Koruklerle havalimaninjn isletmecisi ilgilenir.Isi bilmeden konusuyosunuz.Cahillik diz boyu olmus.Sirf basbakana dusmanliginizdan o kadar geri kalmissiniz ki herseyden.Kendinizi sirf basbakana iftira atmak icin egitmis ve gelistirmissiniz.Yaziklar olsun boyle zihniyete.Madem begenmiyosunuz basbakani adam akilli bilgiler edinin okuyun adam olun siz gecin bu ulkenin basina cok biliyosunuz ya
  • Kul yapımı, hayırlısı, insallah, maşşallah ile iş yapan cemaatcilerle havacılık anca bu kadar güvenli olur. Herkes işini adam gibi yapsa ve işinin hak ettiği kadarını alsa bunlar olmaz. Ama cahil cüheyla takımını sırf ucuza çalıştırıp oy kazanıcam diye gelin sizi işe sokayım diyen havacılık anlayışının meyvelerini son yıllarda topluyoruz. Genel konusuyorum olayla ılgılı değil hemen ne alaka tgs vs demeyın.
  • hiçbirinizin biseyden çaktıgı yok bedavaya konusuyosunuz yok bakımı eksık yok yok tgs suclu yok tav suclu. kolay tabı mıllete sallamak kul yapısı bu hersey olabılır muhtemelen emnıyet takozuna bırısı bılerek yada bılmeyerek basmıs ama kımın bastıgı bellı deıl koprunun ıcınde kamera olmadıgı ıcın gereklı tesbıt yapılamıyor... kımse bılınçsızce konusmasın ınsanların kafasınıda sacmalıklarıyla karsıtırmasın
  • ters ruzgar esse bile tgs ye laf sokmaya meyilli elinde tuzlukla bekleyen tipler var malesef .
  • Tgs nin sucu yok bu sefer tavin sorunu kapi altindaki yukseklik algilayici takoza ya birileri dokunmus yada arizali kimseye bisey olmadiya ona sukur.
  • Bilmeden yorum yapan beyinsizleri gordukce guluyorum. Kotulemek icin nasil firsat kolluyorlar demek ki. Sadece komik duruma dusuyorsunuz. Size gelismis turkiyede ekmek yok. Bari akillinolun da colugunuzun cocugunuzun onunu kesmeyin

İlginç olay bu sabah Atatürk Havalimanı'nda yaşandı. Dubai-İstanbul seferini yapan TC-JJM kuyruk tescilli Boeing 777 tipi uçak, seferin sonunda yolcularını indirmek için 219 numaralı körüğe yanaştı.

Yolcuların terminale geçmek için kullandığı körük uçağa yaklaştı ve yolcular inmeye başladı. Bu sırada aniden körük aşağı kaydı. Yolcular bu sırada büyük korku yaşadı. Neyse ki körük bir miktar düştükten sonra olduğu yerde kaldı.


İşte çöken 219 numaralı körük:

©AirportHaber

AHL'DE KÖRÜK ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

sorumluluk ! ~ 11 yıl önce
ya bakımı yapılmamıştır yada olması gerektiği gibi yapılmamıştır ama bizim ülkede birde takdiri ilahi şıkkı varki bugün 8 işçiye daha mezar oldu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaza ~ 11 yıl önce
Çok büyük geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 11 yıl önce
Bu haberde baktığınız zaman TGS'yi suçlayan bi konu yok nedenese TGS çalışanları otomatik olarak savunmaya geçmişler, sizlere bi suçunuz var diyen yok ki ;) sizler işinizi iyi yapmış olsaydınız direkt olarak savunmaya geçmezdiniz bu da şunu gösterir sürekli bi açığınız var ve bunu kapatmak için sizinle ilgili olmayan olaylarda dahi hemen savunmaya geçiyorsunuz. Olaya bakacak olunursa ortada bi teknik sorun var gibi gözüküyor AHL de TAV,THY gibi kurumsal şirketlerde bakımlar kayıtlar v.s. bunların hiç biri zamanını geçirmeden yaparlar bilmeyenlere bilgidir. Son olarak ta burada herkes alabildiğine konuşuyor bilgisi olsa da olmasa da "Biliyorsan konuş ALİM sansınlar bilmiyorsan sus ADAM sansınlar !!!"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
TGS çalışanları habere karşı değil yapılan yorumlara karşı yorum yapmış..Cahil cahil sırf laf olsun diye konuşan zihniyetler körük yanaştırma bakım ve kontrolununde TGS olduğunu sandığı için..Eğer dikkat etseydiniz fark ederdiniz..Dediğiniz gibi Biliyorsan konuş ALİM sansınlar bilmiyorsan sus ADAM sansınlar !!!"
mutluluk.. ~ 11 yıl önce
hani birileri böyle yazınca mutlu oluyor ya , bende onları mutlu ediyim. ŞOK HABERRRR " THY SERVİS ARACININ DURDUĞU YERDE LASTİĞİ İNMİŞ, İŞTE BÖYLE FOSSCULAR POSSCULARR İŞİ BİLMİYORLAR falan filan ... " diye bir haberin altına minimum 50 yorum yazılır. Arkadaşlar birçok habere sadece geçmiş olsun yada duruma göre geçmiş olsun cana gelecğine mala gelsin, yazmak yerine bu kadar insanı güldüren yorumlar yapılıyor.Dert nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ella ~ 11 yıl önce
Tgs nin ne alakasi var ya bende yer hizmeti memuruyum ama tgs de degil baska sirkette.Koruklerle yer hizmeti sirketi ilgilenmez ki gorevi bu degil.Koruklerle havalimaninjn isletmecisi ilgilenir.Isi bilmeden konusuyosunuz.Cahillik diz boyu olmus.Sirf basbakana dusmanliginizdan o kadar geri kalmissiniz ki herseyden.Kendinizi sirf basbakana iftira atmak icin egitmis ve gelistirmissiniz.Yaziklar olsun boyle zihniyete.Madem begenmiyosunuz basbakani adam akilli bilgiler edinin okuyun adam olun siz gecin bu ulkenin basina cok biliyosunuz ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
relax ~ 11 yıl önce
Kul yapımı, hayırlısı, insallah, maşşallah ile iş yapan cemaatcilerle havacılık anca bu kadar güvenli olur. Herkes işini adam gibi yapsa ve işinin hak ettiği kadarını alsa bunlar olmaz. Ama cahil cüheyla takımını sırf ucuza çalıştırıp oy kazanıcam diye gelin sizi işe sokayım diyen havacılık anlayışının meyvelerini son yıllarda topluyoruz. Genel konusuyorum olayla ılgılı değil hemen ne alaka tgs vs demeyın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agzı olan konusuyor ~ 11 yıl önce
hiçbirinizin biseyden çaktıgı yok bedavaya konusuyosunuz yok bakımı eksık yok yok tgs suclu yok tav suclu. kolay tabı mıllete sallamak kul yapısı bu hersey olabılır muhtemelen emnıyet takozuna bırısı bılerek yada bılmeyerek basmıs ama kımın bastıgı bellı deıl koprunun ıcınde kamera olmadıgı ıcın gereklı tesbıt yapılamıyor... kımse bılınçsızce konusmasın ınsanların kafasınıda sacmalıklarıyla karsıtırmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
viduka" ~ 11 yıl önce
ters ruzgar esse bile tgs ye laf sokmaya meyilli elinde tuzlukla bekleyen tipler var malesef .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 11 yıl önce
Tgs nin sucu yok bu sefer tavin sorunu kapi altindaki yukseklik algilayici takoza ya birileri dokunmus yada arizali kimseye bisey olmadiya ona sukur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 11 yıl önce
Bilmeden yorum yapan beyinsizleri gordukce guluyorum. Kotulemek icin nasil firsat kolluyorlar demek ki. Sadece komik duruma dusuyorsunuz. Size gelismis turkiyede ekmek yok. Bari akillinolun da colugunuzun cocugunuzun onunu kesmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000