18 Kasım 2009, Çarşamba 07:23:45

AHL'de klasikleşen görüntü

ABD'den gelip aktarmalı olarak İsrail'e gitmek için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uçuş saatlerini bekleyen Yahudi yolcular, ayin yaptı...
  • Aşağıda ki hacıların durumunu yazana katılıyorum. Ortalık inanılmaz derecede ter kokuyor. Yahudilere de bir çift lafım var. Gidin ibadetinizi gizli yapın. İbadet show değildir.
  • benzer bir olay yakın zamanda yine yaşanmıştı fakat birtek görevli bile çıkıpta ''durun bakalım siz ne yapıyorsunuz?burası ayin yerimi? '' demedi.aynı havalimanında bir müslüman köşe kuytu biryerde namaz kılmak istese o havalimanını başına yıkarlar.aksini iddia eden varsa ıspatlasın...saygılarımla Hasan ERKAN
  • Israil'le Islam arasinda bir kavga var.Bu kavgadan dolayi onlar bize kusku ile bakmaktalar.Burada ise yani Türkiye'de bu korkulari yok.Bunlar Ortodoks Yahudiler.Bizim ezan okununca hemen namaza duranlarla ayni kategorideler.Onun icin Israilde havalimaninda böyle bir imkan olamaz.Zaten oraya gidenler namazla isi olmayanlar.Olanlar hududa varmadan geri cevrilir veya baska bir muameleye tabi olur.
  • Dun Amsterdam a uctum. Bundan daha kotu goruntuler bizim haci adaylarida vardi. Oralari buralari gozuken terlikli insanlar. Onlari ugurlamak icin gelen yakinlari. Bunlarda en az bu yahudiler kadar cirkindi. Bilgilerinize. Ben dinden ziyade cirkinliklerin olmamasini isterim...
  • Ben Israil dahil yuzden fazla ulkeye isim geregi ve ozel olarak seyahat ettim. Dunyanin bir cok yerinde namaz kilan insanlar gordum ve her defasinda onlara kimse karismayi birak bakmiyorlardi bile. Ustelik dunyanin bir cok havaalaninda kiliselerin disinda camiiler bile var. Bizdeki gibi sadece muslumanlar dusunulup tek mescit yok. Siradan insanlarin politikayla ne ilgileri olabilir. Yazilan yorumlar inanilir gibi degil ve Turk insaninin gun gectikce ne kadar tahammulsuz oldugunun bir kaniti. Insanlik nereye gidiyor?????
  • bu olayı müslümanlar yapsaydı yada bir kaç kişi vakit namazına dursaydı ne olurdu? söyleyeyim hemen görevliler müdahale ederdi yada polis insanlar tuhaf tuhaf bakardı yaaa görüyormusunuz hemen layiklik elden gidiyor amanin falan böyle işte.
  • tamam saygı göstermek lazım dogrudur çünkü bütün dinlere saygı ALLAH içindir ama bi düşünün o saygıyı acaba bizim dinimiz islama gösterirlermi abd de israilde ingilterede toplu cemaat yapıp namaz kılsak bizede saygı duyarlarmı ben sanmıyorum onun için bu ve bunun gibi konuları uluslar arası bir örgüt tarafından dilendirilip gerekli mercilerce tartışılıp görüşülmesi taraftarıyım
  • Her seyın bır yerı vardır arkadaslar havaalanında ne orta yerde namaz kılablırsın ne de ayın yapabılırsın.Kesınlıkle yazan arkadasıma katılıyorum onlara ızın veren havaalanı otorıstesınde de problem var.Herkes ıstedıgı yerde ıstedıgı seyı yapamaz sız Israıl de alandan namaz kılın bakalım noluyor??
  • Ya arkadaş dünya üzerinde hep müslümanlar eziliyo ezenlerin başında da yahudiler var.Benim dinime bırak saygıyı savaş açanlara saygı duymak ahmaklıktır.He niçin mescit var diyosun ozaman havalimanına da yapsınlar boş düz bi duvar onlarda tırmansın ursunlar.
  • insanların dinlerine saygı duymak lazım unutmaki bizlerde diğer havalimanlarında namaz kılıyoruz.Eğer biri gelip sana izin vermese sen tepki vermezmisin biraz saygılı olmak lazım

Türk Hava Yollarının (THY) tarifeli uçağıyla İstanbul'dan Tel Aviv'e gitmek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali 221 numaralı salonunun önünde bekleyen Yahudi kafilesi, yüzlerini aprona dönerek Tevrat okuyup, ibadete başladı.

Havalimanı'ndaki diğer yolcuların meraklı bakışlarına aldırış etmeden ibadetlerini sürdüren grup, uçaklarının kalkış saatine az bir süre kala ayini bitirdi. Yaklaşık 30 dakika süren ayinin ardından grup üyeleri, daire şeklinde toplanarak dans etti. Yahudi grup, daha sonra uçaklarına binerek Tel Aviv'e gitti.

AHL'de klasikleşen görüntü

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Aşağıda ki hacıların durumunu yazana katılıyorum. Ortalık inanılmaz derecede ter kokuyor. Yahudilere de bir çift lafım var. Gidin ibadetinizi gizli yapın. İbadet show değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benzer bir olay yakın zamanda yine yaşanmıştı fakat birtek görevli bile çıkıpta ''durun bakalım siz ne yapıyorsunuz?burası ayin yerimi? '' demedi.aynı havalimanında bir müslüman köşe kuytu biryerde namaz kılmak istese o havalimanını başına yıkarlar.aksini iddia eden varsa ıspatlasın...saygılarımla Hasan ERKAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Israil'le Islam arasinda bir kavga var.Bu kavgadan dolayi onlar bize kusku ile bakmaktalar.Burada ise yani Türkiye'de bu korkulari yok.Bunlar Ortodoks Yahudiler.Bizim ezan okununca hemen namaza duranlarla ayni kategorideler.Onun icin Israilde havalimaninda böyle bir imkan olamaz.Zaten oraya gidenler namazla isi olmayanlar.Olanlar hududa varmadan geri cevrilir veya baska bir muameleye tabi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dun Amsterdam a uctum. Bundan daha kotu goruntuler bizim haci adaylarida vardi. Oralari buralari gozuken terlikli insanlar. Onlari ugurlamak icin gelen yakinlari. Bunlarda en az bu yahudiler kadar cirkindi. Bilgilerinize. Ben dinden ziyade cirkinliklerin olmamasini isterim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben Israil dahil yuzden fazla ulkeye isim geregi ve ozel olarak seyahat ettim. Dunyanin bir cok yerinde namaz kilan insanlar gordum ve her defasinda onlara kimse karismayi birak bakmiyorlardi bile. Ustelik dunyanin bir cok havaalaninda kiliselerin disinda camiiler bile var. Bizdeki gibi sadece muslumanlar dusunulup tek mescit yok. Siradan insanlarin politikayla ne ilgileri olabilir. Yazilan yorumlar inanilir gibi degil ve Turk insaninin gun gectikce ne kadar tahammulsuz oldugunun bir kaniti. Insanlik nereye gidiyor?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu olayı müslümanlar yapsaydı yada bir kaç kişi vakit namazına dursaydı ne olurdu? söyleyeyim hemen görevliler müdahale ederdi yada polis insanlar tuhaf tuhaf bakardı yaaa görüyormusunuz hemen layiklik elden gidiyor amanin falan böyle işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tamam saygı göstermek lazım dogrudur çünkü bütün dinlere saygı ALLAH içindir ama bi düşünün o saygıyı acaba bizim dinimiz islama gösterirlermi abd de israilde ingilterede toplu cemaat yapıp namaz kılsak bizede saygı duyarlarmı ben sanmıyorum onun için bu ve bunun gibi konuları uluslar arası bir örgüt tarafından dilendirilip gerekli mercilerce tartışılıp görüşülmesi taraftarıyım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her seyın bır yerı vardır arkadaslar havaalanında ne orta yerde namaz kılablırsın ne de ayın yapabılırsın.Kesınlıkle yazan arkadasıma katılıyorum onlara ızın veren havaalanı otorıstesınde de problem var.Herkes ıstedıgı yerde ıstedıgı seyı yapamaz sız Israıl de alandan namaz kılın bakalım noluyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya arkadaş dünya üzerinde hep müslümanlar eziliyo ezenlerin başında da yahudiler var.Benim dinime bırak saygıyı savaş açanlara saygı duymak ahmaklıktır.He niçin mescit var diyosun ozaman havalimanına da yapsınlar boş düz bi duvar onlarda tırmansın ursunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insanların dinlerine saygı duymak lazım unutmaki bizlerde diğer havalimanlarında namaz kılıyoruz.Eğer biri gelip sana izin vermese sen tepki vermezmisin biraz saygılı olmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000