21 Aralık 2012, Cuma 10:43:28

AHL'DE 'KAR' KUYRUĞU

Atatürk Havalimanı'nda olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan iptaller uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu...
  • sadece kendini kandırdığının farkında bile değilsin...kimsenin süründüğü falan yok...seni bu kafayla oraya nasıl aldılar acaba?kesin hamsi torpillilerinden birisisindir...vatandaşı canı kime emanet...vah vah ne günlere kaldık....eğer havacılıkta sizlerin eline kaldıysa vay ülkem vayy
  • Zeytinyağı değil arkadaşım. Her fırsatta THY'ye çamur atmaya çalışan, havacılıktan nasibini almamış, belli ki THY kapılarında sabahlamış ama kim bilir hangi sınavdan çakıp geri gitmiş, bunun üzerine THY'yi hedef tahtası haline getirmeye çalışan beceriksizlere sinir oluyorum. Siz ürümeye devam edin, bu kervan da yürümeye devam etsin. Biz THY mensubu olduğumuz için mutluyuz, gururluyuz. Sizin rüyalarınızı yaşamaya devam ediyoruz...
  • çok eğitimsiz insanım var malesf.. mağdur edilmiş vatandaş rötarlardan iptallerden.. yahu thy neden iptal ediyor seferi veya rötarlı kalkış oluyor bir düşün bakalım hava muhalefeti vardır ya sizler bilmessiniz bunları uçaklar havada gider, pilotlar kullanır, sonra görüş mesafesi belirli bir seviyede olmak zorundadır sonra karın durumu, tipi olabilir, buzlanma olur bütün bunların hepsi uçuşlara etki eder direct olarak sizler farklı dünyada yaşıyorsunuz ondan bilmessiniz.. tıpkı maylarda olduğu gibi bugün kıyamet kopacakmış sözde e şirinceye giderseniz o zaman kıyametten korunacaksınız yok ya dünyada kıyamet kopsa şirince yerinde mi duracak bütün dünya yok olacak şirince mi kalır ama sizler sizin düşünceleriniz mantıktan, herşeyden yoksundur her zaman maksat konuşayım neredem olursa olsun salla gitsin bulur birilerini
  • yaa şu zeytinyağı gibi su üzerine çıkmayı bıraktığınızda belki birşeyler olurrr..ama hiç sanmam
  • Mağdur olacak kardeşim. Önce konuşmayı yazmayı öğren, sonra bize çamur atarsın. E mi?
  • globally fosss tan ibretlik görüntüler..yine madur ettin vatandaşı...eee sanada bu yakışır rötar şampiyonu

Son günlerde Türkiye'yi tamamen etkisi altına alan soguk hava ve kar yağışı dün sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da da etkili oldu. Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle uçak seferleri zaman zaman iptallere ve gecikmelere uğradı.

Hava koşullarına bağlı olarak seferlerini iptal eden şirketler iptaller ile ilgili yolcularını bilgilendirmesine rağmen havalimanında kuyruklar oluşmaya devam ediyor. İptallerden habersiz olan ve havalimanına geldiğinde seferlerinin iptal edildiğini öğrenen yolcular, kontuarlar ve bilet satış gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Atatürk Havalimanı'nda bu görüntüler bugün de devam ederken zaman zaman tartışmalı anlar da yaşandı. İptaller ile ilgili yapılan açıklamaları yeterli bulmayan bazı yolcular yetkililere tepki gösterdi. 

Özellikle Türk Hava Yolları kontuarları ve bilet satış ofisleri önünde kalabalık oluşturan yolcuları havalimanı personeli bilgilendirmek için büyük çaba sarfediyor.

Bu arada Türk Hava Yolları'nın iptallerle ilgili yaptığı duyuruda şu bilgiler verildi:

Olumsuz hava koşulları nedeniyle havayolu ulaşımında aksamalar olabilmektedir. 21 Aralık 2012 itibariyle aşağıdaki seferler iptal edilmiştir.

Havalimanına gelmeden önce uçuşunuzun güncel statüsünü Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) veya web sitemiz üzerinden kalkış-varış uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.

Eğer uçuşunuz iptal olmuş ise mağdur olmamanız için lütfen havalimanına gelmeden önce yeni bir uçuşla ilgili Çağrı Merkezi’nden (444 0 849) onay alınız.

Uçuşlarla ilgili güncel statüye mobil cihazınızdan da mobil.thy.com adresini kullanarak erişebilirsiniz. Mobil uygulamalarımızla ilgili detaylı bilgi için mobil uygulamalar sayfamızı ziyaret ediniz.

Not: Yaşanan yoğunluk sebebiyle iptal durumları buraya anlık olarak yansıyamayabilir. Lütfen yukarıdaki kanallarden net bilgi almadan uçuşunuzu planlamayınız.

©AirportHaber

AHL'DE 'KAR' KUYRUĞU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Tuğ a cevap ~ 11 yıl önce
sadece kendini kandırdığının farkında bile değilsin...kimsenin süründüğü falan yok...seni bu kafayla oraya nasıl aldılar acaba?kesin hamsi torpillilerinden birisisindir...vatandaşı canı kime emanet...vah vah ne günlere kaldık....eğer havacılıkta sizlerin eline kaldıysa vay ülkem vayy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuğ ~ 11 yıl önce
Zeytinyağı değil arkadaşım. Her fırsatta THY'ye çamur atmaya çalışan, havacılıktan nasibini almamış, belli ki THY kapılarında sabahlamış ama kim bilir hangi sınavdan çakıp geri gitmiş, bunun üzerine THY'yi hedef tahtası haline getirmeye çalışan beceriksizlere sinir oluyorum. Siz ürümeye devam edin, bu kervan da yürümeye devam etsin. Biz THY mensubu olduğumuz için mutluyuz, gururluyuz. Sizin rüyalarınızı yaşamaya devam ediyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
çok eğitimsiz insanım var malesf.. mağdur edilmiş vatandaş rötarlardan iptallerden.. yahu thy neden iptal ediyor seferi veya rötarlı kalkış oluyor bir düşün bakalım hava muhalefeti vardır ya sizler bilmessiniz bunları uçaklar havada gider, pilotlar kullanır, sonra görüş mesafesi belirli bir seviyede olmak zorundadır sonra karın durumu, tipi olabilir, buzlanma olur bütün bunların hepsi uçuşlara etki eder direct olarak sizler farklı dünyada yaşıyorsunuz ondan bilmessiniz.. tıpkı maylarda olduğu gibi bugün kıyamet kopacakmış sözde e şirinceye giderseniz o zaman kıyametten korunacaksınız yok ya dünyada kıyamet kopsa şirince yerinde mi duracak bütün dünya yok olacak şirince mi kalır ama sizler sizin düşünceleriniz mantıktan, herşeyden yoksundur her zaman maksat konuşayım neredem olursa olsun salla gitsin bulur birilerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuğ a cevap ~ 11 yıl önce
yaa şu zeytinyağı gibi su üzerine çıkmayı bıraktığınızda belki birşeyler olurrr..ama hiç sanmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuğ ~ 11 yıl önce
Mağdur olacak kardeşim. Önce konuşmayı yazmayı öğren, sonra bize çamur atarsın. E mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
globally fosss tan ibretlik görüntüler..yine madur ettin vatandaşı...eee sanada bu yakışır rötar şampiyonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000