13 Şubat 2013, Çarşamba 10:30:20

AHL'DE İLGİNÇ VAKA!

Atatürk Havalimanı B Kapısı’ndaki polis dinlenme odasına giren ve şarjdaki polis telsizini alan 29 yaşındaki G.B, koşarak aprona kaçmaya başladı. Türk Hava Yolları hangar binası önünde yakalanan şahıs gözaltına alındı...
  • Bu bir turkiye gercegidir herkes poliscilik oynuyor. Ben gecen yil AHL Dis hatlardan cikarken, yanina arkadasini alan uniformasiz polis "ben polisim" diyip girmeye calisti. Ustune bir de azar cekti.
  • ne olacak ahl nin hali çok merak ediyorum..kimi böyle abukluklar yapar kimi arabasını yol üstüne,b kapısı yanyola ,thy genel müdürlük önüne park eder çay içer,sigara içer,tuvaletini yapar,yatar,kalkar trafiği kilitler,güvenliği hiçe sayar kimi ahl içinde yolculardan bahşiş koparmak için zorla bagajını taşır,yol tarif eder Allah için bir tane görevli veya yetkili çıkıp da ne oluyor bu ne rezalet deyip de bu rezilliklere el atmaz ancak başbakan vs geldi mi ortaya çıkıp yetkilerini ve görevlerini hatırlarlar !!! yazıklar olsun!!!
  • Çok enteresan adamlar var .... Neyse sıradaki habere geçelim .

Dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olay şu şekilde gelişti; Atatürk Havalimanı B Kapısı’na gelen G.B (29) isimli şahıs polis noktası önünde kısa bir süre bekledi. Odada o sırada kimsenin olmadığını gören şahıs içeriye girerek şarjda bulunan polis telsizini alıp bir bardak da su içerek odadan ayrıldı.

Polis telsizini beline takan şahıs güvenlik kontrolü yerine aprona araç giriş çıkışların yapıldığı noktaya doğru koşmaya başladı. Bu sırada özel güvenlik görevlisi tarafından fark edilen G.B bir anda durdu. Özel güvenlik görevlisinin “Sen kimsin” sorusu üzerine G.B “Ben polisim” dedi. Güvenlik görevlisinin kimliğini istemesi üzerine G.B aprona doğru koşmaya başladı. Görevliler durumu polise bildirdi. Şahıs, kısa bir kovalamacanın ardından Atatürk Havalimanı apron tarafında bulunan hangar binası önünde yakalandı.Gözaltına alınan G.B’nin yapılan kimlik kontrolünde sabıkası bulunmadığı öğrenildi. (Gazetevatan)

AHL'DE İLGİNÇ VAKA!

Yorumlar

kaiserbun ~ 11 yıl önce
Bu bir turkiye gercegidir herkes poliscilik oynuyor. Ben gecen yil AHL Dis hatlardan cikarken, yanina arkadasini alan uniformasiz polis "ben polisim" diyip girmeye calisti. Ustune bir de azar cekti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazıklar olsun!! ~ 11 yıl önce
ne olacak ahl nin hali çok merak ediyorum..kimi böyle abukluklar yapar kimi arabasını yol üstüne,b kapısı yanyola ,thy genel müdürlük önüne park eder çay içer,sigara içer,tuvaletini yapar,yatar,kalkar trafiği kilitler,güvenliği hiçe sayar kimi ahl içinde yolculardan bahşiş koparmak için zorla bagajını taşır,yol tarif eder Allah için bir tane görevli veya yetkili çıkıp da ne oluyor bu ne rezalet deyip de bu rezilliklere el atmaz ancak başbakan vs geldi mi ortaya çıkıp yetkilerini ve görevlerini hatırlarlar !!! yazıklar olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
petersburg ~ 11 yıl önce
Çok enteresan adamlar var .... Neyse sıradaki habere geçelim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000