12 Temmuz 2010, Pazartesi 08:08:02

AHL'de Galatasaray krizi

Hollanda’ya giden Galatarasay Futbol Klübü'nün antremanda kullanacağı topları şişik olunca havaalaanı görevlisi tarafından uçağa alınmadı.
  • kural kuraldir!!!.yönetici kesin GS lidir..
  • Orada dediği, Baseball topu falan gibi, indirilemeyen, üretiminde şişirilen toplar......
  • SHGMlüğü bu haberi bir ihbar olarak değerlendirecek mi merak ediyorum. Kendilerinin onayladığı OM ve GOM'da ne yazıyor acaba? Sayın Sezgin'e takım kadrosunu şöyle yap dememiş görevli, bu bizim kurallarımıza uymuyor demiş. Bilmem nüans anlaşıldı mı? Kabin basıncı düşüp toplar havada patlamaya başlasaydı sayın Sezginin altını kim temizleyecekti acaba?
  • SİZ MERAK ETMEYİN THY ONLARIN HAVASINI İNDİREMEDİ AMA FENERBAHÇE HAVALARINI SONUNA KADAR İNDİRECEK HERZAMAN OLDUGU GİBİ
  • GÖREVLİ ARKADAŞIMIZ HAMDİ AKIN 'A ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN YAPMIŞ OLABİLİR. SANKİ HAMDİ AKIN'IN UMRUNDAYDI. BAZI TARAFTARLARDA HAZIM LAZIM AMA NERDE. ZAMANLA OLUR İNŞALLAH.
  • flypgs nicki ile yazan sahis sen kendi isine bak sana ne thy den
  • Görevliyi kutluyorum!
  • ICAO Ref 2;2.1.3 de spor amaçlı kullanılan şişirilmiş topların Technical Instructions'a tabi olmayacağı belirtilmiş. "Clarified that inflated balls used for sports are not subject to the provisions of the Technical Instructions." http://www.caa.co.uk/docs/1219/20080702ICAOTechnicalInstructionsMainChangesFor20092010.pdf Acaba ben mi yanlış anlıyorum?
  • mafya havalimanına gelip thy`nin genel müdürlüğünü arasa cabine silahta sokmalarına izinmi verecekler. Hava ulaşımı kurallar olmaz ise yürümez. görevli sonuna kadar haklı ve thy yöneticisi içinde soruşturma açılmalı...
  • değil metal kutu çelik kutuda saklasan o şekilde uçağa alamazsın.görevliyi tebrik ediyorum işlerini onu bunu arayarak hallettiren şahıslarıda kınıyorum..
Aslan’ın Hollanda kampı olaylı başladı

Kafile Atatürk Havalimanı’na geldiğinde, THY’de Supervisor olarak çalışan görevlilerden, “Bu topları uçağa alamayız. Uluslararası Havayolu Kuralları’na göre topları şişik halde götüremezsiniz” dedi. Futbol AŞ Genel Müdürü Sezgin buna tepki gösterip, “Bu kadar topu indirirsek, uçağı kaçırırız” deyince, Supervisor de “O zaman topları bırakın” cevabını verdi. İyice çileden çıkan Sezgin, “Topları burada bırakırsak, Hollanda’da nasıl çalışacağız. 40 yıldır seyahat ediyorum, hep böyle uçuyoruz” diye sesini yükseltti. Görevli hanım da “40 yıldır uçabilirsiniz, ama artık uçamazsınız” diye noktayı koydu.

Sezgin bunun üzerine THY müdürlerinden birisini arayıp konuştu. Müdürün izin vermesinden sonra toplar uçağa alındı. Görevlinin ismini bir kağıda yazan Sezgin görevlinin bu tutumunu şikayet edeceğini söyledi.
AHL'de Galatasaray krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 14 yıl önce
kural kuraldir!!!.yönetici kesin GS lidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Orada dediği, Baseball topu falan gibi, indirilemeyen, üretiminde şişirilen toplar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SHGMlüğü bu haberi bir ihbar olarak değerlendirecek mi merak ediyorum. Kendilerinin onayladığı OM ve GOM'da ne yazıyor acaba? Sayın Sezgin'e takım kadrosunu şöyle yap dememiş görevli, bu bizim kurallarımıza uymuyor demiş. Bilmem nüans anlaşıldı mı? Kabin basıncı düşüp toplar havada patlamaya başlasaydı sayın Sezginin altını kim temizleyecekti acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SİZ MERAK ETMEYİN THY ONLARIN HAVASINI İNDİREMEDİ AMA FENERBAHÇE HAVALARINI SONUNA KADAR İNDİRECEK HERZAMAN OLDUGU GİBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÖREVLİ ARKADAŞIMIZ HAMDİ AKIN 'A ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN YAPMIŞ OLABİLİR. SANKİ HAMDİ AKIN'IN UMRUNDAYDI. BAZI TARAFTARLARDA HAZIM LAZIM AMA NERDE. ZAMANLA OLUR İNŞALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
flypgs nicki ile yazan sahis sen kendi isine bak sana ne thy den

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Görevliyi kutluyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ICAO Ref 2;2.1.3 de spor amaçlı kullanılan şişirilmiş topların Technical Instructions'a tabi olmayacağı belirtilmiş. "Clarified that inflated balls used for sports are not subject to the provisions of the Technical Instructions." http://www.caa.co.uk/docs/1219/20080702ICAOTechnicalInstructionsMainChangesFor20092010.pdf Acaba ben mi yanlış anlıyorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mafya havalimanına gelip thy`nin genel müdürlüğünü arasa cabine silahta sokmalarına izinmi verecekler. Hava ulaşımı kurallar olmaz ise yürümez. görevli sonuna kadar haklı ve thy yöneticisi içinde soruşturma açılmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
değil metal kutu çelik kutuda saklasan o şekilde uçağa alamazsın.görevliyi tebrik ediyorum işlerini onu bunu arayarak hallettiren şahıslarıda kınıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000