23 Eylül 2010, Perşembe 18:02:36

AHL'DE DOĞURACAKTI!

Atatürk Havalimanı'nda sancılanan Çin'li kadın kaldırıldığı hastanede doğum yaptı.
  • Sivri zekalı arkadaşım bizde biliyoruz THY'nin nasıl uçtuğunu !!! Avrupa üzerinden uçmak yerine okyanustan uçmak hem daha ucuz hemde daha kısadır. Anladın ?
  • THY çine SAO dan uçmuyor tabiki SAO - IST - PEK/SHA uçacak.
  • Bu yolcuyu Brezilyadan alıp nasıl İstanbula taşırsın?... Bu uçağın kabin amiri bayanın hamile olduğunu anlamalıydı? Düşünsenize bayan 1 ay sonra doğuracak olsa 1 ay boyunca ya bu bayana bakacaklar ya da onu Türkiye'ye kanuni yollar vasıtasıyla sokacaklar... Bayanın yanında kimse yoksa Yer Hizmetleri ikinci şıkkı uygulardı...Muhtemelen bayanın yanında refakatçisi de vardı ki iki kere Port Clinic vasıtasıyla rapor aldırmaya çalışmışlardır.... Tabi parasını da (120 tl) kendileri ödemek istemediğinden Port Clinicte rapor vermemiştir...
  • Brezilya - Türkiye aktarmalı - Çin bu rota sizcede garip değilmi?
Brezilya'dan İstanbul aktarmalı Çin'e gitmek isteyen Yongxian Lin adlı yolcu, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde uçak kalkış saatini beklediği sırada sancılandı. Çinli kadın, kaldırıldığı hastanede bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Dün akşam Sao Paulo'dan Pekin'e gitmek için Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağıyla aktarmalı olarak İstanbul'a gelen Yongxian Lin, sabaha karşı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde sancılandı. Portclinic ekiplerinin muayenesinden sonra Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Lin, sancılarının geçmesi üzerine aynı gün öğle saatlerinde Portclinic'e tekrar gelerek uçuş raporu talebinde bulundu. Ultrason ve muayenesi yapılan Çin'li yolcuya uçuşa elverişli olmadığına dair rapor verilerek, doğum için hastaneye yatması önerildi.

Israrla uçağa binmek isteyen Yongxian Lin havalimanında tekrar doğum sancıları tutunca hastaneye sevk edildi.

Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çinli yolcu burada bir erkek çocuğu dünyaya getirirken, her ikisinin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hamile bayanların 28. haftadan 36. haftaya kadar uçağa binmesi için doktorlarından "Uçuşa elverişlidir" belgesi alarak ibraz etmesi gerekiyor.
AHL'DE DOĞURACAKTI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sivri zekalı arkadaşım bizde biliyoruz THY'nin nasıl uçtuğunu !!! Avrupa üzerinden uçmak yerine okyanustan uçmak hem daha ucuz hemde daha kısadır. Anladın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY çine SAO dan uçmuyor tabiki SAO - IST - PEK/SHA uçacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yolcuyu Brezilyadan alıp nasıl İstanbula taşırsın?... Bu uçağın kabin amiri bayanın hamile olduğunu anlamalıydı? Düşünsenize bayan 1 ay sonra doğuracak olsa 1 ay boyunca ya bu bayana bakacaklar ya da onu Türkiye'ye kanuni yollar vasıtasıyla sokacaklar... Bayanın yanında kimse yoksa Yer Hizmetleri ikinci şıkkı uygulardı...Muhtemelen bayanın yanında refakatçisi de vardı ki iki kere Port Clinic vasıtasıyla rapor aldırmaya çalışmışlardır.... Tabi parasını da (120 tl) kendileri ödemek istemediğinden Port Clinicte rapor vermemiştir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Brezilya - Türkiye aktarmalı - Çin bu rota sizcede garip değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000