20 Şubat 2009, Cuma 11:31:49

AHL'DE CHECK-IN KAOSU 2!

Atatürk Havalimanı'nı vuran virüsün, ikinci kez sistemleri bloke ettiği öne sürüldü. Bu kez İç Hatlar Terminali'ndeki kontuarlar felç oldu.
  • Havalimanında global bir havaılık şirketinin check-in sistemi kullanılmakta ve bu global sisteme virüz bulaştığı için aksaklık yaşanmıştı. Bu seferki sorun ise sadece THY'nin sisteminin çökmesinden. Bilmeden meseleleri karıştırmak ve pislik atmak herkes için çok kolay.
  • hiç bir havalimanı sabiha gökçen havalimanında daha facia olamaz....
  • Demekki neymiş TAV bir balonmuş
  • TAV IT denilen bir şirket var ama ne iş yapıyor anlamadık gitti fuarlarda boy gösteriyorlar ancak bir virüs ü sistemlerinden temizlemekten hacizler...
  • o personel part time dır ve o adam dan hiç bişey olmaz çoban bile olmaz.okadar işine saygısız kendisine saygısız biri daha tanımadım hayatımda anlatamam o adamı ya!ama abileri thyde çalışıyor diye oraya oturtuldu işte..thy böyle adamları tuttugu sürece geriler..konuşcak bişey yok tanıyanlar ne mal oldugunu bilir
  • Peki ne kadar surmus bu durum? Kac kisi ucagini kacirmis? Ne biliim bu resimlere bakinca oyle vahim bir durum yok gibi.
  • TAV'ın sistem uzmanları I&T Departmanı ne yapar peki? Virüs veya değil çok sık arızalanan sistemleri bulunmakta TAV'ın. Yap-işlet-devret modelinde zaman geçtikçe alt yapıyı umursamaz hale geliyor TAV..

Downadup adlı virüs Atatürk Havalimanı’nda bir süre ortaya çıkmış ve Dış Hatlar'daki kontuarlarda check-in işlemleri yapılamaz hale gelmişti. Bu kez İç Hatlar'da yaşanan arıza, 'virüs yeniden mi geldi' sorusunu akıllara getirdi.

Kontuarlar önünde uzun kuyruklar oluşturan yolcuların işlemleri manuel olarak yapılmaya çalışıldı. Arızanın daha önce de dış hatları vuran virüsten kaynaklandığı sanılıyor.

Edinilen bilgiye göre, İç Hatlar Terminali'nde yaşanan arızanın kaynağının korkulduğu gibi Downadup virüsü olmadığı, Türk Hava Yolları'nın havaalanı bilgi işletim sistemine bağlantıda yaşadığı sorundan kaynaklı olarak arıza yaşandığı bildirildi.



virüs


virüs

virüs

virüs

AHL'DE CHECK-IN KAOSU 2!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Havalimanında global bir havaılık şirketinin check-in sistemi kullanılmakta ve bu global sisteme virüz bulaştığı için aksaklık yaşanmıştı. Bu seferki sorun ise sadece THY'nin sisteminin çökmesinden. Bilmeden meseleleri karıştırmak ve pislik atmak herkes için çok kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hiç bir havalimanı sabiha gökçen havalimanında daha facia olamaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Demekki neymiş TAV bir balonmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TAV IT denilen bir şirket var ama ne iş yapıyor anlamadık gitti fuarlarda boy gösteriyorlar ancak bir virüs ü sistemlerinden temizlemekten hacizler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
o personel part time dır ve o adam dan hiç bişey olmaz çoban bile olmaz.okadar işine saygısız kendisine saygısız biri daha tanımadım hayatımda anlatamam o adamı ya!ama abileri thyde çalışıyor diye oraya oturtuldu işte..thy böyle adamları tuttugu sürece geriler..konuşcak bişey yok tanıyanlar ne mal oldugunu bilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Peki ne kadar surmus bu durum? Kac kisi ucagini kacirmis? Ne biliim bu resimlere bakinca oyle vahim bir durum yok gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TAV'ın sistem uzmanları I&T Departmanı ne yapar peki? Virüs veya değil çok sık arızalanan sistemleri bulunmakta TAV'ın. Yap-işlet-devret modelinde zaman geçtikçe alt yapıyı umursamaz hale geliyor TAV..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000