14 Ağustos 2013, Çarşamba 21:04:03

AHL'DE ALMANYA UÇAKLARINA BOMBA İHBARI

THY'nın İstanbul Atatürk Havalimanı'nından Almanya seferlerini yapacak uçaklarında, gelen ihbar üzerine polis bomba araması yapıyor.
  • Almancıya katılıyorum benimde aklıma ilk o geldi.
  • Komplo kafasimdan hic kurtulamaz mi yurdum insani
  • Butun yonetimlerde Ozgurluk-Guvenlik ayni terazidedir.Dengelenmesi gerekir.Kimse insanlari EGO tatmi i icin bekletmez, aramaz Gercek olma ihtimali olan ihbarlar icin Acil Durum Eylim Planinda olan bir konu Yeniden arama.Uluslararasi prosedurlere ve kanunlarimiza gore bu is kesinlikle yapulmali.
  • kONTROL HER ZAMAN IYIDIR
  • Büyümeyi engellemek için her yolu deniyorlar. Ahlaksızca bel altına vuruyorlar . MIT ekonomik ajanlarını artırmalı ve karşı hareketlere misliye cevap vermelidir.
  • İhbar eden insaflıymış ,allahtan bütün uçaklar dememiş....
  • Zeka özürlü almancının biri uçağı kaçırıyorum diye ihbar yapmıştır. Sonra havalimanına gidip "uçak gecikti" diye homurdanır. Bundan emin olabilirsiniz.

Türk Hava Yolları'nın Almanya'ya sefer düzenleyecek bütün uçaklarına bomba ihbarı yapıldı.

Polis Almanya'ya gidecek uçaklarda arama yapıyor...

20.10 (Güncellendi)

Son gelen bilgilere göre; isimsiz ihbarın "Almanya uçağında bomba var" şeklinde yapıldığı ve ihbar saatinde Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak bütün Almanya uçaklarına emniyet tarafından bomba arama prosedürü uygulandı.

Aramalar sonucunda uçaklarda bomba izine rastlanılmadı ve Atatürk Havalimanı trafiği normale döndü.

AHL'DE ALMANYA UÇAKLARINA BOMBA İHBARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Almancıya katılıyorum benimde aklıma ilk o geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bra ~ 11 yıl önce
Komplo kafasimdan hic kurtulamaz mi yurdum insani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek Ciksa ..... ~ 11 yıl önce
Butun yonetimlerde Ozgurluk-Guvenlik ayni terazidedir.Dengelenmesi gerekir.Kimse insanlari EGO tatmi i icin bekletmez, aramaz Gercek olma ihtimali olan ihbarlar icin Acil Durum Eylim Planinda olan bir konu Yeniden arama.Uluslararasi prosedurlere ve kanunlarimiza gore bu is kesinlikle yapulmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kONTROL IYIDIR ~ 11 yıl önce
kONTROL HER ZAMAN IYIDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Büyümeyi engellemek için her yolu deniyorlar. Ahlaksızca bel altına vuruyorlar . MIT ekonomik ajanlarını artırmalı ve karşı hareketlere misliye cevap vermelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsaflıymış ~ 11 yıl önce
İhbar eden insaflıymış ,allahtan bütün uçaklar dememiş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almancı ~ 11 yıl önce
Zeka özürlü almancının biri uçağı kaçırıyorum diye ihbar yapmıştır. Sonra havalimanına gidip "uçak gecikti" diye homurdanır. Bundan emin olabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle & AMA ! ~ 11 yıl önce
Her zaman böyle olmuştur zaten , genelde uçağı kaçıran gurbetçiler bu tip davranışlarda bulunuyorlar.AMA THY yi de tebrik etmek her ne olursa olsun güvenlik konusundan hiç bir şekilde taviz vermiyorlar.Birde olaya şu açıdan bakmak lazım ; YA GERÇEKTEN BİR THY UÇAĞINA BOMBA KOYSALARDI , O ZAMAN HAVADA OLACAK BU FACİANIN HESABINI KİM VERECEKTİ EN AZINDAN MASUM 160 YOLCU BUNUN YANIDA KABİN KOKPİT EKİBİ ALLAH KORUSUN VEFAT ETSELER NE OLACAKTI ! ! !Bu konuda hassasiyet gösteren tüm Emniyet , TAV , DHMI vede THY yetkililerine teşekkür etmek lazım.THY yönetimini icraatlarinde beğenmesekte en azından konu insan canı olunca duyarlı davranıyorlar , 3 saat geç gidelim ama sağ salim gidelim .Cümleten hepimize geçmiş olsun.
xxx ~ 11 yıl önce
tebrık etmek gereken kımse yok neden? bu yapılanlar ınsıyatıf dahılınde yapılmadı kı! yapılması zorunlu oldugu ıcın yapıldı!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000