24 Ocak 2012, Salı 12:08:05

AHL PERSONELİNDEN ÖRNEK KATILIM

Türk Hava Yolları personelinin ardından, Kızılay'ın kan bağış kampanyası Atatürk Havalimanı'nda başladı.
  • Malesef arkadaşa katılıyorum bedava aldıkları bir kanı 50-70 hatta çeşidine göre 90 tl ye kadar çıkıyor acil kan ihtiyacınız var hem para veriyorsun hemde bazen diyorki en fazla 3 tane alabilirsin ama sizden istenen 7 ise o zaman ne yapacaksınız hemen arkanızdan bir akrabanızı yollayıp devamını alacaksınız. ayrıca eğer ssk lı iseniz kan istendiğinde önce ssk kan merkezine gidip bu kan sizde varmı diye sormanız gerekiyor.yok deyip kaşe basarsa kızılaydan almış olduğunuz kan faturasını tahsil edebiliyorsunuz. ama önce kızılaya gidip kan alırsanız ve aynı gün ssk da bu kan ellerinde var ise o zaman size ssk parayı ödemiyor. önemle duyrulur.
  • Kizilay kani alir, ama alinan bu kanin uygun bir sekilde muhafaza edilmesi gerekir...1. Kan alimi sirasinda uygun hijyenik ortamin saglanmasi gerekir, aletler vs...2. Kani alicak hemsire vs personele ihtiyac vardir...3.Bu masraflar kimlerin cebinden cikacak? Kan vereninmi? El insaf, adam kan vermis uste bir de parami versin, halinyle faydalanicak olandan cikmali.O yuzden birakalim su gariban edebiyati hikayelerini, yok kizilay para aliyor, kar yapiyor, soyle boyle.
  • evet personelin yaptığı gerçekten örnek bir davranışdır ancak kızılayın beleş aldığı 1 ünite kanı 50 Tl'ye satması da o kadar ilginç (!)
Temmuz ayında, Türk Hava Yolları ve Türk Kızılayı "Kan bağışına destek için kolları sıvadık" sloganıyla başlattığı etkinlik Atatürk Havalimanı'nda....

Türk Kızılayı, Türk Hava Yolları toplumsal bilincin güçlendirilmesi, gönüllü ve düzenli kan bağışçısı sayısının arttırılmasının hedeflendiği organizasyonda 18 bin personeli bulunan Türk Hava Yolları çalışanlarından bugüne kadar 3000 ünite kan toplandığı ve sayının yetersiz olduğu ifade edilmişti.

Türk Kızılay'ı dört bir yandan kan bağışçıları ararken, bugün TAV Havalimanları'nın desteğiyle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali Geliş Katı ve İç Hatlar Gidiş Katı'nda "Kan Bağış Standı" kuruldu.

Atatürk Havalimanı personelinin yoğun ilgi gösterdiği standların önümüzdeki günlerde de İç Hatlar Gidiş Katı ve Dış Hatlar Geliş katında kan toplamaya devam edeceği öğrenildi.

©Murat Can Güllü / AirportHaber.com




AHL PERSONELİNDEN ÖRNEK KATILIM

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Malesef arkadaşa katılıyorum bedava aldıkları bir kanı 50-70 hatta çeşidine göre 90 tl ye kadar çıkıyor acil kan ihtiyacınız var hem para veriyorsun hemde bazen diyorki en fazla 3 tane alabilirsin ama sizden istenen 7 ise o zaman ne yapacaksınız hemen arkanızdan bir akrabanızı yollayıp devamını alacaksınız. ayrıca eğer ssk lı iseniz kan istendiğinde önce ssk kan merkezine gidip bu kan sizde varmı diye sormanız gerekiyor.yok deyip kaşe basarsa kızılaydan almış olduğunuz kan faturasını tahsil edebiliyorsunuz. ama önce kızılaya gidip kan alırsanız ve aynı gün ssk da bu kan ellerinde var ise o zaman size ssk parayı ödemiyor. önemle duyrulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kizilay kani alir, ama alinan bu kanin uygun bir sekilde muhafaza edilmesi gerekir...1. Kan alimi sirasinda uygun hijyenik ortamin saglanmasi gerekir, aletler vs...2. Kani alicak hemsire vs personele ihtiyac vardir...3.Bu masraflar kimlerin cebinden cikacak? Kan vereninmi? El insaf, adam kan vermis uste bir de parami versin, halinyle faydalanicak olandan cikmali.O yuzden birakalim su gariban edebiyati hikayelerini, yok kizilay para aliyor, kar yapiyor, soyle boyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
evet personelin yaptığı gerçekten örnek bir davranışdır ancak kızılayın beleş aldığı 1 ünite kanı 50 Tl'ye satması da o kadar ilginç (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000