22 Mayıs 2013, Çarşamba 11:20:31

AHL HIZ KESMİYOR!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, 2012 yılında sağladığı yüzde 21’lik çarpıcı büyüme ile havacılık sektörünün nabzını tutan Anna.aero sitesinin Euro Annies 2013 Ödülleri’nde ‘Yolcu trafiği en çok artan havalimanı’ seçildi.
  • zorlanmıyordur inşallah; insan faktörü ve teknik olarak!!!!!!....Allah korusun...
  • AHL kapasitesini asmistir. Artik sürekli pasaport kuyruklari görülecektir. Cünkü yurtdisindan gelen ucuslari hep geldikleri ülke saatlerine göre ayarliyorlar. Bazen pasaport bombos iken,bazen 8-10 ucak ayni anda indirildigi icin pert oluyor. Baska ülkelerde yogunluk ve ucus saatleri o limana göre planlanirken,Türkiye'de ecnebi memleketlerine göre planlaniyor...
  • Slot Koordinasyon Merkezinin yaptığı başarılı çalışmalarda bu rakamın katkısı çok büyük.Recep Bey ve ekibine teşekkürler..
  • greviniz sayesinde bu değerlere ulaştık sizler olmasaydınız vay halimize, THY bu meydanın %75 kullanıyor zannedersem, 208 iptalmi puhahahahahahahaha TAV, DHM, AEA, IATA yoksa sizde mi yalancısınız, ne yaptınız o 30,000 yolcuyu 208 sefer iptal etmiş THY, puhahahahaha
  • 17L/35R ve 17L/35L pistlerinden aralıklarla kalkış yapılabilmesi ve ATC arkadaşların anlayış ve gayretleriyle bu sayılara ulaştık. Hepsine teşekkürler.

TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı, havacılık sektörünün yakından takip ettiği en önemli yayınlardan olan anna.aero sitesi tarafından bu yıl 4’üncü kez düzenlenen Euro Annies 2013 Ödülleri’nde ‘Yolcu trafiği en çok artan havalimanı’ oldu. Atatürk Havalimanı, her yıl havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Euro Annies 2013’de, 2012 yılında gerçekleşen yüzde 21 oranındaki trafik büyümesi ile birincilik unvanını aldı.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “İstanbul Atatürk Havalimanı, son 10 yılda istikrarlı bir biçimde büyüyerek havacılıkta dünyanın önde gelen çekim merkezleri arasında yerini aldı. Geçtiğimiz yıl tüm dünyada krizin etkileri sürerken, yüzde 21 büyüyerek 45 milyon yolcuya ulaştık. Küresel ölçekte edindiğimiz bilgi birikimiyle misafirlerimize hızlı, konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. DHMİ ve THY başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla üst düzeyde işbirliği yapıyoruz. Havacılık sektörünün öncü yayınlarından anna.aero’da bu ödülü almaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Havacılık sitesi anna.aero’da yolcu trafik verilerine göre belirlenen Euro Annies 2013 Ödülleri’nde yolcu trafiği en çok artan havalimanı seçilen İstanbul Atatürk Havalimanı, 2011 yılında da  ‘Avrupa dışında en yeni güzergahlara sahip havalimanı’ kategorisinde Amsterdam Schiphol Havalimanı ile birlikte birinciliği paylaşmıştı. İstanbul Atatürk Havalimanı 2011 yılında, Avrupa ülkeleri dışında yer alan güzergahlara düzenlenmeye başlanan 7 yeni uçuş ağı dolayısıyla Amsterdam Schiphol Havalimanı ile birlikte birinciliğe layık görülmüştü.

AHL HIZ KESMİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

limitler ~ 11 yıl önce
zorlanmıyordur inşallah; insan faktörü ve teknik olarak!!!!!!....Allah korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu Davut ~ 11 yıl önce
AHL kapasitesini asmistir. Artik sürekli pasaport kuyruklari görülecektir. Cünkü yurtdisindan gelen ucuslari hep geldikleri ülke saatlerine göre ayarliyorlar. Bazen pasaport bombos iken,bazen 8-10 ucak ayni anda indirildigi icin pert oluyor. Baska ülkelerde yogunluk ve ucus saatleri o limana göre planlanirken,Türkiye'de ecnebi memleketlerine göre planlaniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot ~ 11 yıl önce
Slot Koordinasyon Merkezinin yaptığı başarılı çalışmalarda bu rakamın katkısı çok büyük.Recep Bey ve ekibine teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grevciler ~ 11 yıl önce
greviniz sayesinde bu değerlere ulaştık sizler olmasaydınız vay halimize, THY bu meydanın %75 kullanıyor zannedersem, 208 iptalmi puhahahahahahahaha TAV, DHM, AEA, IATA yoksa sizde mi yalancısınız, ne yaptınız o 30,000 yolcuyu 208 sefer iptal etmiş THY, puhahahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
17L/35R&L ~ 11 yıl önce
17L/35R ve 17L/35L pistlerinden aralıklarla kalkış yapılabilmesi ve ATC arkadaşların anlayış ve gayretleriyle bu sayılara ulaştık. Hepsine teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000