30 Nisan 2016, Cumartesi 12:18:59

AHL apronuna köpek girdi

Atatürk Havalimanı'na giren köpek hava trafiğini alt üst etti.
  • özgürlük böyle birşey işte, her istediğini yapan bir köpek...
  • bu köpeklerden adam olmaz
  • Yorum ( ! ) yapan zavallı. Sen ne kadar terbiyesiz bir insansın. Ne demek " Asker kökenlidir " Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu veya yazdıklarınla beynin arasında bir ilişki var mı? Asker dediğin şanlı ordu senin daha sülalende kimse yokken Afyon'da, Sakarya'da destanlar yazıyordu. Çanakkale'de yatan 15 yaşındaki çocuk daha gençliğe adım atmadan senin gibi dangalaklar bu topraklarda rahat yaşasın diye şehit oldu; ama düşmana geçit vermedi. Terörist vatan hainleri, dinci yobazlar bu ülkeyi bölmeye çalışırken, 20-35 yaşları arasındaki askerler çocuklarını göremeden şehit oldular. Daha fazla yazmak istemiyorum. Ama ben Türk Ordusu'nun koruduğu bu topraklarda, bütün sıkıntı ve yobazlıklara rağmen yaşamaktan memnunum. Ordumla da gurur duyuyorum. Bir daha yazmadan önce düşün...yapabiliyorsan tabii.
  • One minute... One minute,,,, veya van minit
  • AHL de sıradan bir gün...
  • köpeklerin yaşam alanına havalimanı yapan zihniyet cezalandırılmalı!!
  • Köpek giren yere daha kimler kimler girer... Daha geçtiğimiz aylarda Sabiha Gökçen'e havan toplu saldırı yapıldı. Maşallah bizimkiler güvenliği baya arttırmış.
  • Pas gecmemiz yuzunden ekip olarak bulusacagim sevgililerimden biri olan bayani 20 dakika bekletmis oldum.Yetkililer her isi uzun tutmasa bari.

Atatürk Havalimanı apronuna giren köpek nedeniyle bazı uçakların pisti pas geçtiği öğrenildi.

Bu sabah aprona giren köpekleri yaklaşmada gören Türk Hava Yolları'na ait 4 uçağın kokpit ekibi, pisti pas geçerek havalimanı etrafında tur attı.

Köpeklerin pistten çıkarılmasının ardından tekrar iniş deneyen uçakların sorunsuz olarak Atatürk Havalimanı'na indiği öğrenildi.

©AirportHaber

AHL apronuna köpek girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

özgür ~ 8 yıl önce
özgürlük böyle birşey işte, her istediğini yapan bir köpek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmaz ~ 8 yıl önce
bu köpeklerden adam olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Yorum ( ! ) yapan zavallı. Sen ne kadar terbiyesiz bir insansın. Ne demek " Asker kökenlidir " Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu veya yazdıklarınla beynin arasında bir ilişki var mı? Asker dediğin şanlı ordu senin daha sülalende kimse yokken Afyon'da, Sakarya'da destanlar yazıyordu. Çanakkale'de yatan 15 yaşındaki çocuk daha gençliğe adım atmadan senin gibi dangalaklar bu topraklarda rahat yaşasın diye şehit oldu; ama düşmana geçit vermedi. Terörist vatan hainleri, dinci yobazlar bu ülkeyi bölmeye çalışırken, 20-35 yaşları arasındaki askerler çocuklarını göremeden şehit oldular. Daha fazla yazmak istemiyorum. Ama ben Türk Ordusu'nun koruduğu bu topraklarda, bütün sıkıntı ve yobazlıklara rağmen yaşamaktan memnunum. Ordumla da gurur duyuyorum. Bir daha yazmadan önce düşün...yapabiliyorsan tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 8 yıl önce
yorumun iyi güzel vatan millet iyi destan yazmışsın da şunu da unutma bu vatan iman güvü ile kurtarıldı
havacı'ya ~ 8 yıl önce
düşman askerlerini alıp götüren bulutun katkısını unutuyorsun kardeşim.
Ba777 ~ 8 yıl önce
One minute... One minute,,,, veya van minit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 8 yıl önce
AHL de sıradan bir gün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
köpeklerin yaşam alanına havalimanı yapan zihniyet cezalandırılmalı!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pdr ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Dingo'nun Ahırı ~ 8 yıl önce
Köpek giren yere daha kimler kimler girer... Daha geçtiğimiz aylarda Sabiha Gökçen'e havan toplu saldırı yapıldı. Maşallah bizimkiler güvenliği baya arttırmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dingo ~ 8 yıl önce
Yanlış düşünce köpek içeriye fark edilmeden girebilecek bir varlık. Köpek bir yolunu bulur girer kapıdan koşar girer. Daha kimler girer derken??? İnsan faktörünün olduğu her yerde risk vardır. Güvenlik de işin içindeyse rahatlıkla girerler zor bir şey değil. Apron kartı bul gir yaşanmış örnek çok. Bizim alanlarımız yine iyi Avrupa da bir güvenlik kontrolü bile yok. Artırabilecek tek güvenlik önlemi bilhassa kritik yerlerde görev yapan çalışanlar geçmişi çok iyi araştırılmış temiz biri olmalı ve sık devriyeler. Havan dediğin şey zaten min 60mm lik olsa 1.5 km Menzili var onu her yerden atarlar zaten. Sıkıntı sadece alanda değil her yerde.
bulusma ~ 8 yıl önce
Pas gecmemiz yuzunden ekip olarak bulusacagim sevgililerimden biri olan bayani 20 dakika bekletmis oldum.Yetkililer her isi uzun tutmasa bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000