08 Eylül 2010, Çarşamba 10:03:09

Ağaoğlu: "THY söz verdi"

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ağaoğlu, yoğun talep üzerine THY'nin Avrupa'nın önemli merkezlerinden Antalya'ya direkt sefer koyma sözü verdiğini açıkladı.
  • Sen kendin bir havayolu kursana... 3 - 5 otel para kazanacak diye uğraşıp duruyorsun.
  • yaptigi sitelerde 1 milyon ytl ye kapis kapis ev satiyor,madem oyle kur bir havayolu sirketi kendin direkt uc..antalyaya charterlar ucusmus hicbir buyuk havayolu kar edemez o hatta ve ucmakta istemez..
  • THY nin zaten Stockholmden Antalyaya direkt seferi var. sanırım yazın günde 2 seferdi. ancak kış tarifesinde 1 e inecek diye duydum.
  • Ne söz verecek ...Adam bangır bangır söylüyor oyum "EVETé diye daha ne desin :))
  • THY yönetimine neler vermeyi söz verdin?...
  • edinburgh ve glasgow'dan da antalya'ya uçun demedin mi =)))

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalya Belek Bölgesi'nde bulunan golf sahalarına gelen turistlerin geçen yoıla göre yüzde 30 artışla 500 bin round oyun sayısına çıkmasıyla (1 round 4.5 saat oynandığı anlamına geliyor) Türk Hava Yolları'nın Avrupa'nın en önemli merkezlerinde Antalya'ya direkt seferler koyma sözü verdiğini söyledi. Habertürk Gazetesi'nden Ünsal Ereke'nin haberine göre; şimdiki rezervasyonlara bakıldığında gelen golf turisti sayısının bu yıl 150 bin olacağını kaydeden Ağaoğlu şöyle konuştu:

"Yıl sonunda yüzde 30 artışla 500 bin round oyuna ulaşacağız. Bu rakamlar karşısında tek eksiğimiz olan, bölgeye Avrupa'nın çeşitli merkezlerinden 2011 yılında direkt uçuşların THY tarafından sağlanacağı sözünü aldık."

Şimdiye kadar THY'yi Antalya'ya aktarmalı uçuşlar yaptığı için her platformda sürekli eleştiren Ağaoğlu, yeni sezonda Londra, Stockholm, Frankfurt, Amsetrdam, paris ve Münih gibi merkezlerden Antalya'ya direkt uçuşlar koyulacağını ifade etti.

"YATIRIMLAR ENGELLENİYOR"

Türkiye'nin golfte çok iddialı olacağını ve gelen tursit sayısını arttıracağına dikkat çeken Ağaoğlu, "Ancak bu tür yatırımların önünün açılması lazım" dedi. Gelecek yıl Belek'in tam kapasite olan 700 bin round sayısına kolaylıkla ulaşarak kaliteli turist sayısını 250 binlere ulaştıracağına dikkat çeken Ağaoğlu, Kuşadası, Selçuk ve Bodrum'da yatırıma hazır bölgeler olduğunu ancak gerekli üç yıldan bu yana ertelenmesinin bu alanda daha fazla büyümenin önünü kestiğini ifade etti. Ankara'da saha yapılacak bölgenin Milli Emlak tarafından 'Buraya talipli konut şirketlerinin istekleri doğrultusunda' konut alanı olarak belirlendiğini anlatan Ahmet Ağaoğlu "Ankara'da bir arazi ayırmışlardı bizim için, Milli Emlak Müdürlüğü'ne buranın bize resmi tahsisi için yazı yazdık. Ancak onlar bize bölgeye konut şirketlerinin talip olduğunu bu nedenle buraya konut alanı haline çevireceklerini ifade ettiler" dedi.

Ağaoğlu: "THY söz verdi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sen kendin bir havayolu kursana... 3 - 5 otel para kazanacak diye uğraşıp duruyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaptigi sitelerde 1 milyon ytl ye kapis kapis ev satiyor,madem oyle kur bir havayolu sirketi kendin direkt uc..antalyaya charterlar ucusmus hicbir buyuk havayolu kar edemez o hatta ve ucmakta istemez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY nin zaten Stockholmden Antalyaya direkt seferi var. sanırım yazın günde 2 seferdi. ancak kış tarifesinde 1 e inecek diye duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne söz verecek ...Adam bangır bangır söylüyor oyum "EVETé diye daha ne desin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY yönetimine neler vermeyi söz verdin?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
edinburgh ve glasgow'dan da antalya'ya uçun demedin mi =)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000