29 Mart 2011, Salı 11:11:10

AĞAOĞLU TEKLİFİ KABUL EDECEK Mİ?

Hürriyet Ekonomi Müdürü Vahap Munyar, Ali Ağaoğlu’nun “reklamda oynamak için THY’den 5 milyon dolar istedim” sözlerinin perde arkasını yazdı.
  • THY mantıklı şekilde hareket edior kardeşim THY ısrarla ali ağaoğlunu oynatmak istemiyor ki adam kendisi oynamak istiyor ki böyle olunca asla olmaz siz nerede gördünüz tam tersi olsa neyse thy yi bilmeyen kimse yok ki Türk halkı daha yakinen biliyor peki diğer türlü bakar isek Ali Ağaoğlu dünyada ne kadar tanınıyor ki hani Thy nin reklamında oynayan ve thy nin sponsor olduğu takımları düşünün
  • aynen öyle, dışarıdan aldıkları kaptanlardan, f/o'lardan alsınlar basvuru paralarını, mılletın orasını burasını yaglamaktan kendı ınsanlarını da para makınesı gıbı goruorlar normal ama.........
  • hey gidi ülkem ve thy..kimlerin elinde oyuncak oldun??? dün adı sanı duyulmayanlar şimdi ahkam kesiyorlar,atıp,tutuyorlar...hele thy ceo su..unutmasın eski günleri...bir zamanlar müşavirken cemaate girip daha çok çevre yapıp daha çok müşteri çekmek için uğraşıyordu şimdi de milyon dolarlardan bahsediyor...
  • ALİ AĞAOĞLU REKLAMDA OYNASA NE DİYECEKTİ ? "-YAPTIM , OLDU." E, BUGÜN THY AYNI TELDEN SÖYLÜYOR. "- YAPTIK , OLSA DA OLUR, OLMASA DA.."
  • bence THY kesenin ağzını açsın. reklamlarında oynamaması için Ağaoğluna 100 Milyon Dolar verse bile karlı çıkar bu işten. Benden söylemesi...
  • THY nin yüksek bedellerle yapılacak reklama ihtiyacı olmasa gerek...o parayı eğitime,bakıma ve diğer havacılık giderlerine harcasınlar!
  • ÇOK İYİ THY ŞİRKETİMİZ İÇİN. ZATEN BİRKAÇ GÜNDÜR REKLAM OLMUŞ OLDU. BEDAVA REKLAM.
  • Hamdi Topçu dan süper cevap :))) Ağaoğlu kendisi okul yaptırabilecek kadar zengin iken başkasının kesesiyle ağalık yapması hoş değil :)) Üstelik soyismide Ağaoğlu :)
  • Arkadaşlar sağolsun Ali Ağaoğlu bu polimikle zaten THY' nin reklamını yapıyor.Bırakın sürsün bu konuşmalar para konusuna gelince Ağaoğlu 10 Milyon USD versin sonra THY reklamında oynasın bizde kendisine 5 milyon USD verelim 5 milyon USD yine kardayız nasıl olsa...... Hamdi Bey güzel söylemiş yani.......::::))))))
  • arkadaslar espiri ve saka konulari hemen siyasi olarak lanse edilmesi yanlisdir.agaoglu para babasi yani anlayana. 5milyon euroyu egitime bagislamasi cok güzel bir durum aferin. egitim,egitim,egitim buna her para azdir.
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, geçenlerde Yıldız Üniversitesi’ndeki bir etkinlikte karşılaştığı Ağaoğlu Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’na takıldı:

-Patron kendi reklamlarında oynayıp, işi bedavaya götürüyorsun
-5 milyon dolar verin, THY reklamında da oynayayım.
-Tamam. 5 milyon dolar verebiliriz. Ama bir şartımız var.
-Nedir?
-Thy reklamında rol alabilmen için başvuruda bulunman gerekiyor.Bu iş için başvuru bedelimiz 10 milyon dolardır. 10 milyon doları getir , başvur. 5 milyon dolara seni reklamlarımızda oynatırız.

Bu diyalogtan hemen sonra kürsüye Ali Ağaoğlu çıktı:

-Reklamlarında oynamak için THY'den 5 milyon dolar istedim. Verirlerse bunu eğitime bağişlayacağim hatta Yıldız Üniversitesi'ne bağışlarım.

Ardından Hamdi Topçu konşurken Ağaoğlu'na yanıt verdi.
-Ali bey aramızda geçen konuyu eksik anlattı. Reklamlarımızda oynayabilmesi için öncelikle 10 milyon dolarlık başvuru bedelini yatırması gerekiyor.

Ali Ağaoğlu pazar günü Yalova'da gazetecilerin sorularını yanıtlarken, THY konusunu gündeme getirdi:

-THY reklamlarında oynamak için 5 milyon dolar istedim.

Konuyu THY cephesinden öğrenmek için dün Hamdi Topçu'yu aradim. Yıldız Üniversitesi'nde aralarındaki geçen diyalogu öğrendim. Topçu , bir kez daha yineledi:

-Ali Bey'in 10 milyon dolarlık başvuru bedelini yatırması gerekir.
-Yani Ali Bey'i THY reklamlarında oynatmak için üstüne 5 milyon dolar para mı istiyorsunuz?
-Öyle birşey demiyorum. Hizmet alımında başvuru bedelimizi söylüyorum.

Ali Ağaoğlu 'Of''lu (Trabzon). Hamdi Topçu'da 'Çayeli'li (Rize) bakalım iki Karadeniz'linin pazarlığından nasıl bir sonuç çıkacak?
AĞAOĞLU TEKLİFİ KABUL EDECEK Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
THY mantıklı şekilde hareket edior kardeşim THY ısrarla ali ağaoğlunu oynatmak istemiyor ki adam kendisi oynamak istiyor ki böyle olunca asla olmaz siz nerede gördünüz tam tersi olsa neyse thy yi bilmeyen kimse yok ki Türk halkı daha yakinen biliyor peki diğer türlü bakar isek Ali Ağaoğlu dünyada ne kadar tanınıyor ki hani Thy nin reklamında oynayan ve thy nin sponsor olduğu takımları düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aynen öyle, dışarıdan aldıkları kaptanlardan, f/o'lardan alsınlar basvuru paralarını, mılletın orasını burasını yaglamaktan kendı ınsanlarını da para makınesı gıbı goruorlar normal ama.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hey gidi ülkem ve thy..kimlerin elinde oyuncak oldun??? dün adı sanı duyulmayanlar şimdi ahkam kesiyorlar,atıp,tutuyorlar...hele thy ceo su..unutmasın eski günleri...bir zamanlar müşavirken cemaate girip daha çok çevre yapıp daha çok müşteri çekmek için uğraşıyordu şimdi de milyon dolarlardan bahsediyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ALİ AĞAOĞLU REKLAMDA OYNASA NE DİYECEKTİ ? "-YAPTIM , OLDU." E, BUGÜN THY AYNI TELDEN SÖYLÜYOR. "- YAPTIK , OLSA DA OLUR, OLMASA DA.."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence THY kesenin ağzını açsın. reklamlarında oynamaması için Ağaoğluna 100 Milyon Dolar verse bile karlı çıkar bu işten. Benden söylemesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY nin yüksek bedellerle yapılacak reklama ihtiyacı olmasa gerek...o parayı eğitime,bakıma ve diğer havacılık giderlerine harcasınlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÇOK İYİ THY ŞİRKETİMİZ İÇİN. ZATEN BİRKAÇ GÜNDÜR REKLAM OLMUŞ OLDU. BEDAVA REKLAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hamdi Topçu dan süper cevap :))) Ağaoğlu kendisi okul yaptırabilecek kadar zengin iken başkasının kesesiyle ağalık yapması hoş değil :)) Üstelik soyismide Ağaoğlu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar sağolsun Ali Ağaoğlu bu polimikle zaten THY' nin reklamını yapıyor.Bırakın sürsün bu konuşmalar para konusuna gelince Ağaoğlu 10 Milyon USD versin sonra THY reklamında oynasın bizde kendisine 5 milyon USD verelim 5 milyon USD yine kardayız nasıl olsa...... Hamdi Bey güzel söylemiş yani.......::::))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar espiri ve saka konulari hemen siyasi olarak lanse edilmesi yanlisdir.agaoglu para babasi yani anlayana. 5milyon euroyu egitime bagislamasi cok güzel bir durum aferin. egitim,egitim,egitim buna her para azdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000