03 Mayıs 2009, Pazar 09:41:14

AeroSvit 1'inci THY 3'üncü oldu

Merkezi Brüksel`de olan, Avrupa Havayolları Birliği(AEA), Nisan-Ekim 2008 döneminde yaptığı araştırmada , yolcu bagajlarını güvenli ve zamanında teslim eden en iyi havayolu şirket unvanını Ukrayna Havayolları AeroSvit aldı.
  • STAR ALLIANCE yazisini görünce deve meve nahoss.öbür zihniyet ne yapti onu görelim!!!
  • Asıl vatan hainleri THY yi deve zihniyetine teslim edenlerdir...
  • Bir de ya sev ya terket demişler. Terkedecek olan daha Türkçe yazmayı bilmeyen, Türkiyeyi küçük harfle yazanlar. Haydi irana (i küçük harf dikkat)
  • şu vahim,akılsızca ve cahilce ''thy her zaman önde,vatan hainlerine kapak''..diye yazan arkadaşın beyninden şüphe ederim,acaba makinaya bağlımı yaşıyor? veya kesin bir sorunu var belli.kardeşim 3 yaşında çocuk yazmaz bunu,para versen yazmaz,utanır! hele vatan-millet alet etmeniz yokmuya,batırdınız ülkeyi hala bu pişkinlik! VATAN KAHRAMANI KARDEŞİM,İSMİ YAZDA BİZDE ÖĞRENELİM,uçaktan malzeme indirirkenmi kahraman oluyorsunuz ,tk yalakalığylamı bide açıklarsan sevinirim..
  • herkeze kapak olsun thy herzaman heryerde onde . sızı gıdı vatan haınlerı ya sev yada terket
  • Ne olduu Thy hani ruslar ukrayna havayollarinda ki ucaklar eskiydi vs..?1.kim bep beraber arkadaslar..AERO SVIT!!! Thy hayret nasil 3.olmus.Bu arada thy ucaklarinin altimetrelerini periyodik olarak kontrol ediyorsunuz dur.haydi bakalim ,basbakaninizin dedigi gibi durmak yok,calismaya devam..!!!
  • Aprnda deve kesenden ne beklersin ki...
  • Tabut kaybedip, ilgisiz davranmakta ve yüzsüzlükte Avrupa birincisi...
  • HAKSIZLIK ETMEYİN LÜTFEN...CENAZEYİ "KOKMADAN" GETİRMİŞLER ! BU CENAZE ŞANSSIZMIŞ...NEWYORK'A GÖNDERİP ORADAN GETİRTEBİLİRLERDİ....AYRICA "DİRİLERİ" YANLIŞ YERE GÖNDEREN BİR ŞİRKETİN "ÖLÜLERE" BUNU YAPMASI ÇOK NORMALDİR...YÖNETİMDE BİR TEK İBB'NİN MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ YOKTU...AKSAKLIKLAR ONDAN OLUYOR...
  • THY'yi BA, LH, AF ve KLM gibi şirketlerle kıyaslayanlara, özellikle de "Berlin mızıkacıları"nın en altındaki "semer"li üyesine yalaklananlara kapak olsun...

Merkezi Brüksel`de olan, Avrupa Havayolları Birliği(AEA), Nisan-Ekim 2008 döneminde yaptığı araştırmada , yolcu bagajlarını güvenli ve zamanında teslim eden en iyi havayolu şirket unvanını Ukrayna Havayolları AeroSvit aldı. AeroSvit`i, Malta Havayolları Air Malta ve THY izledi.

AEA`nın birliğin, üye 29 ülke arasından yaptığı seçimin yapıldığı istatistiklere göre THY`de valizini kaybeden ya da geç alan yolcu oranı binde 4.4 oldu. Bu rakam birlik ortalamasında binde 14`e yükseliyor.

Geçtiğimiz yıl aynı dönemde ise oran binde 17`ydi. Birliğin araştırmasında bir çok büyük havayolu şirketi ise kötü sonuçlar aldı. Örnerğin; Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, binde 20`yle 28`inci sırada yer aldı.

AeroSvit 1'inci THY 3'üncü oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
STAR ALLIANCE yazisini görünce deve meve nahoss.öbür zihniyet ne yapti onu görelim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Asıl vatan hainleri THY yi deve zihniyetine teslim edenlerdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir de ya sev ya terket demişler. Terkedecek olan daha Türkçe yazmayı bilmeyen, Türkiyeyi küçük harfle yazanlar. Haydi irana (i küçük harf dikkat)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şu vahim,akılsızca ve cahilce ''thy her zaman önde,vatan hainlerine kapak''..diye yazan arkadaşın beyninden şüphe ederim,acaba makinaya bağlımı yaşıyor? veya kesin bir sorunu var belli.kardeşim 3 yaşında çocuk yazmaz bunu,para versen yazmaz,utanır! hele vatan-millet alet etmeniz yokmuya,batırdınız ülkeyi hala bu pişkinlik! VATAN KAHRAMANI KARDEŞİM,İSMİ YAZDA BİZDE ÖĞRENELİM,uçaktan malzeme indirirkenmi kahraman oluyorsunuz ,tk yalakalığylamı bide açıklarsan sevinirim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
herkeze kapak olsun thy herzaman heryerde onde . sızı gıdı vatan haınlerı ya sev yada terket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne olduu Thy hani ruslar ukrayna havayollarinda ki ucaklar eskiydi vs..?1.kim bep beraber arkadaslar..AERO SVIT!!! Thy hayret nasil 3.olmus.Bu arada thy ucaklarinin altimetrelerini periyodik olarak kontrol ediyorsunuz dur.haydi bakalim ,basbakaninizin dedigi gibi durmak yok,calismaya devam..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aprnda deve kesenden ne beklersin ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tabut kaybedip, ilgisiz davranmakta ve yüzsüzlükte Avrupa birincisi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAKSIZLIK ETMEYİN LÜTFEN...CENAZEYİ "KOKMADAN" GETİRMİŞLER ! BU CENAZE ŞANSSIZMIŞ...NEWYORK'A GÖNDERİP ORADAN GETİRTEBİLİRLERDİ....AYRICA "DİRİLERİ" YANLIŞ YERE GÖNDEREN BİR ŞİRKETİN "ÖLÜLERE" BUNU YAPMASI ÇOK NORMALDİR...YÖNETİMDE BİR TEK İBB'NİN MEZARLIKLAR MÜDÜRÜ YOKTU...AKSAKLIKLAR ONDAN OLUYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'yi BA, LH, AF ve KLM gibi şirketlerle kıyaslayanlara, özellikle de "Berlin mızıkacıları"nın en altındaki "semer"li üyesine yalaklananlara kapak olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000