22 Şubat 2010, Pazartesi 11:43:35

Açılış konuşmasını Temel Kotil yapacak

12 Mart 2010 tarihinde yapılacak Berlin ITB Aviation-Day toplantılarına Türk Hava Yolları Genel Müdürü Dr. Temel Kotil ilk konuşmacı olarak katılacak.
  • dogrulari yazinca uygunsuz ve hakaret iceriyor degil mi ey airport haber ciler???? uygunsuzluk nerede???thy yonetimi bunlari yaparken uygun oluyor da ve siz de bunlari biliyorken kac kere bunlari haber yaptiniz?? bu tayin ve atamalar nasil oluyor, bu cemaat adamlari ise nasil alinip bu mevkilere getiriliyor,calisanlarin hakkini nasil yiyorsunuz diye sordunuz??kim bu Turk dusmanlari derken hakaret olmuyor da yagci,yalaka deyince mi hakaret oluyor??? Beles bilet,upgrade vs icin thy yonetiminin calisanlarina karsi bezdirme,sindirme politikalarini,haksiz tayin ve atamalarini gormezden gelip bu konulari haber yapmamak dogru mudur?? dogru,objektif ve tarafsiz gazetecilikte bunlar var midir??ACIKLASANIZA...
  • konusmada,thy calisanlarina nasil bezdirme,yildirma,sindirme ve psikolojik baski yaptigini,is bilmez,thy ni otobus firmasi zanneden,turkce konusamayan,yolcuya are you baggage,hoop usta diye hitap edenleri ve hak etmeyenleri hak etmedikleri mevki,makamlara getirip yagli,balli imkanlar verdigini ve kendi yandaslarini thy na doldurdugunu, kar rekoru kirdigi halde calisanlara % 6 gibi komik rakamlar teklif ettigini, takunya ile vip ten nasil gectigini, kendisinin,ailesinin ve kendisi gibi olanlarin abd vatandasi oldugunu, dusen amsterdam ucaginin ardinda ne yapalim Allah in takdiri dedigini,cuma namaz zamani yandaslarinin yalakalik icin mescitte nasil yer kapma savasi verdiklerini de anlatacak mi? Ayrica o Turk de degil sor ona ben laz im der.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bu cekememezligi anlamiyorum, kim bu Turk dusmanlari. Adam IATA toplantisini TR'ye getirdi IATA Yonetimine katildi bir Turk olarak bunlarin hepsi mi hukumet destekli. Bu tip insanlar hic bir sey yapmadan buyuk isler yapanlara camur atarlar. O kadar. Sen once hangi kimlikle yaziyosun onu soyle. Neler basarmissin desteksiz ! Onlari bilelim helal olsun diyelim adam bunlari gerceklestirmis simdi de bu tip adamlari yeriyor. Yazik. Boyle olmayin.
  • BALLANDIRA BALLANDIRA THY'NİN BÜYÜDÜĞÜNÜ, 5 YILDIZLI OLACAĞINI MI ANLATACAK? ENGİN TECRÜBE VE BİLGİ BİRİKİMİNE DAYANARAK! HAVACILIKTA BAŞARININ SIRLARINI MI KATILIMCILARLA PAYLAŞACAK? YOKSA ARKASINDA HÜKÜMET DESTEĞİ OLMASA HİÇ BİR ŞEKİLDE İLERLEME KAYDEDEMİYECEĞİNİ Mİ İTİRAF EDECEK?

12 Mart 2010 tarihinde yapılacak Berlin ITB Aviation-Day toplantılarına Türk Hava Yolları Genel Müdürü Dr. Temel Kotil ilk konuşmacı olarak katılacak.

Dünya'daki havacılık sektörü yönetici ve önde gelen isimlerinin katıldığı toplantılarda, yaşanan global ekonomik krizin havacılık sektörüne yaptığı olumsuz etkiler, artan maliyetler ve azalan yolcu sayısı ile dar boğaza giren şirketler, uçak endüstrilerinin geleceği, uçak şirketlerinin kurdukları stratejik ortaklıklar, uçakların kabin dizaynları, servis hizmetleri ve hava alanlarının cevre uyum sorunları gibi konulara değinilecek.

ITB Aviation-Day Konferansı, 12.Mart 2010 tarihinde Berlin'de Halle 7.1b Halle London'da Saat 10.30’da başlayacak ve THY Genel Müdürü Dr. Temel Kotil, toplantının açılış konuşmasını yapacak.

@AirportHaber

Açılış konuşmasını Temel Kotil yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
dogrulari yazinca uygunsuz ve hakaret iceriyor degil mi ey airport haber ciler???? uygunsuzluk nerede???thy yonetimi bunlari yaparken uygun oluyor da ve siz de bunlari biliyorken kac kere bunlari haber yaptiniz?? bu tayin ve atamalar nasil oluyor, bu cemaat adamlari ise nasil alinip bu mevkilere getiriliyor,calisanlarin hakkini nasil yiyorsunuz diye sordunuz??kim bu Turk dusmanlari derken hakaret olmuyor da yagci,yalaka deyince mi hakaret oluyor??? Beles bilet,upgrade vs icin thy yonetiminin calisanlarina karsi bezdirme,sindirme politikalarini,haksiz tayin ve atamalarini gormezden gelip bu konulari haber yapmamak dogru mudur?? dogru,objektif ve tarafsiz gazetecilikte bunlar var midir??ACIKLASANIZA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
konusmada,thy calisanlarina nasil bezdirme,yildirma,sindirme ve psikolojik baski yaptigini,is bilmez,thy ni otobus firmasi zanneden,turkce konusamayan,yolcuya are you baggage,hoop usta diye hitap edenleri ve hak etmeyenleri hak etmedikleri mevki,makamlara getirip yagli,balli imkanlar verdigini ve kendi yandaslarini thy na doldurdugunu, kar rekoru kirdigi halde calisanlara % 6 gibi komik rakamlar teklif ettigini, takunya ile vip ten nasil gectigini, kendisinin,ailesinin ve kendisi gibi olanlarin abd vatandasi oldugunu, dusen amsterdam ucaginin ardinda ne yapalim Allah in takdiri dedigini,cuma namaz zamani yandaslarinin yalakalik icin mescitte nasil yer kapma savasi verdiklerini de anlatacak mi? Ayrica o Turk de degil sor ona ben laz im der.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu cekememezligi anlamiyorum, kim bu Turk dusmanlari. Adam IATA toplantisini TR'ye getirdi IATA Yonetimine katildi bir Turk olarak bunlarin hepsi mi hukumet destekli. Bu tip insanlar hic bir sey yapmadan buyuk isler yapanlara camur atarlar. O kadar. Sen once hangi kimlikle yaziyosun onu soyle. Neler basarmissin desteksiz ! Onlari bilelim helal olsun diyelim adam bunlari gerceklestirmis simdi de bu tip adamlari yeriyor. Yazik. Boyle olmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BALLANDIRA BALLANDIRA THY'NİN BÜYÜDÜĞÜNÜ, 5 YILDIZLI OLACAĞINI MI ANLATACAK? ENGİN TECRÜBE VE BİLGİ BİRİKİMİNE DAYANARAK! HAVACILIKTA BAŞARININ SIRLARINI MI KATILIMCILARLA PAYLAŞACAK? YOKSA ARKASINDA HÜKÜMET DESTEĞİ OLMASA HİÇ BİR ŞEKİLDE İLERLEME KAYDEDEMİYECEĞİNİ Mİ İTİRAF EDECEK?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000