05 Eylül 2017, Salı 01:49:33

ACİL | Sıtma'ya yakalanan THY kabin amiri için kan aranıyor

Türk Hava Yolları'nda (THY) kabin amiri olarak görev yapan Özgür Denizli sıtma teşhisiyle hastanede tedavi altına alındı. Denizli için acil kana ihtiyaç olduğu belirtildi.
  • Amirimiz inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. Rahmetli Selda amirden sonra alınan önlemlerde yetersizdir. Birileri duysun bu insanları, para değil herşey işiniz kolay diyenler bu riskleri de görüyor mu? Tez zamanda iyileşin ve dönün bizlere...
  • sıtma açısından riskli bölgelere uçuşta mı kaptı acaba? eğer öyleyse oralara giderken önleme amaçlı ilaç için muayene olunmuyor mu? geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
  • Belali parazit sinegi kos koca adami hastahanelik eti. Insallah allah adami sagligina kavustur, sag saglim evine doner.
  • Şuan için kan ihtiyacı giderildi. Standart sıtma değil arkadaşlar. Kanamalı sıtma denilen bir illet. Dualarınızı esirgemeyin. Yoğun bakımda.
  • Esimin arkadasinin oglu ve bildigim kadariyla ic organlarda kanama oldugu ve pankreasinin alindigi.Su amda yogun bakimda ve bilinci kapali.Ailesiyle iletisim kuramadik.Lutfen yorum yaparken biraz dikkat edelim.
  • Esimin arkadasinin oglu ve bildigim kadariyla ic organlarda kanama oldugu
  • Insallah biran once sagligina kavusur iyi bir amirimiz allah yar yardimcisi olsun
  • lütfen Meral hoca ile iletişime geçsinler. Severek yardımcı olacağını biliyorum. Umarım çok geç olmamıştır. Allah acil şifalar versin.
  • Özel sektörde çalışırken bir arkadaşımı sıtmadan kaybettim. Bir sürü arkadaşım da sıtmaya yakalandı. Hepsini Afrika'da zorlanmadan tedavi ettirebildik. Vefat eden arkadaşımı sıtmadan ziyade Türkye'deki doktorun bilgisizliğinden ve sorumsuzluğundan kaybettim. Sıtma evet çok ciddi bir hastalık. Özellikle Afrika'da yaygın olan plasmodium falciparum denilen tipi çok ciddi ve tedavi edilmezse ölümcül. Fakat doğru tedavi uygulandığında başarı şansı da neredeyse %100. Afrika'nın çeşitli yerlerinde doktorlar sıtmayı bizde gripi tedavi ettikleri gibi tedavi ediyorlar. Çünkü teşhisi doğru koyup, doğru tedaviyi uygulamayı biliyorlar. Bizde maalesef bu konuda bilgili hekim sayısı çok çok az. Bu tecrübenin ışığında Türkiye'de sıtma savaş dispanserleriyle birlikte bu konunun uzmanı Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu'dur. Kendisi Yeditepe Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim dalı başkanı. Sıtmaya yakalanmış bu arkadaşı veya ailesini tanıyan, ulaşabilen birileri varsa
  • Ben size anlatayim. Bu hastaliga yakalandigimda gunlerce kendimde olmadigim icin arkadasim arayip haber verdi sirkete. 10 gun hastanede yattim akabinde 10 gun istirahat, bu surede sirket ve sendikadan bir kisi bile arayip gecmis olsun demedi. Maasimi tabii ki eksik aldim. Bir sonraki aylik programimda afrika yatisi vardi arayip aldirdim, ancak diger ay yine verdiklerinde pasa pasa gittim. Cok raporum oldu diye sirket benden aciklama istedi :)

Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin amiri olarak görev yapan Özgür Denizli, sıtma teşhisi konularak Fulya Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Özgür Denizli için 0 Rh+ kana ihtiyaç olduğu belirtiliyor. Kan bağışında bulunmak isteyenler Halkalı Atakent Acıbadem Hastanesi’nde kan verebilirler.

Fulya Acıbadem Hastanesi’nin kan bağışlarını Halkalı’daki Atakent Acıbadem Hastanesi’ne yapılması talebinde bulunduğu öğrenildi.

ACİL | Sıtma'ya yakalanan THY kabin amiri için kan aranıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

FSC ~ 7 yıl önce
Amirimiz inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. Rahmetli Selda amirden sonra alınan önlemlerde yetersizdir. Birileri duysun bu insanları, para değil herşey işiniz kolay diyenler bu riskleri de görüyor mu? Tez zamanda iyileşin ve dönün bizlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 7 yıl önce
sıtma açısından riskli bölgelere uçuşta mı kaptı acaba? eğer öyleyse oralara giderken önleme amaçlı ilaç için muayene olunmuyor mu? geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamuran ~ 7 yıl önce
Evet Abidjan'da sıtma olmus
Gr ~ 7 yıl önce
Belali parazit sinegi kos koca adami hastahanelik eti. Insallah allah adami sagligina kavustur, sag saglim evine doner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dua Edelim ~ 7 yıl önce
Şuan için kan ihtiyacı giderildi. Standart sıtma değil arkadaşlar. Kanamalı sıtma denilen bir illet. Dualarınızı esirgemeyin. Yoğun bakımda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali cetin ~ 7 yıl önce
Esimin arkadasinin oglu ve bildigim kadariyla ic organlarda kanama oldugu ve pankreasinin alindigi.Su amda yogun bakimda ve bilinci kapali.Ailesiyle iletisim kuramadik.Lutfen yorum yaparken biraz dikkat edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali cetin ~ 7 yıl önce
Esimin arkadasinin oglu ve bildigim kadariyla ic organlarda kanama oldugu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.c ~ 7 yıl önce
Insallah biran once sagligina kavusur iyi bir amirimiz allah yar yardimcisi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotic - devam ~ 7 yıl önce
lütfen Meral hoca ile iletişime geçsinler. Severek yardımcı olacağını biliyorum. Umarım çok geç olmamıştır. Allah acil şifalar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotic ~ 7 yıl önce
Özel sektörde çalışırken bir arkadaşımı sıtmadan kaybettim. Bir sürü arkadaşım da sıtmaya yakalandı. Hepsini Afrika'da zorlanmadan tedavi ettirebildik. Vefat eden arkadaşımı sıtmadan ziyade Türkye'deki doktorun bilgisizliğinden ve sorumsuzluğundan kaybettim. Sıtma evet çok ciddi bir hastalık. Özellikle Afrika'da yaygın olan plasmodium falciparum denilen tipi çok ciddi ve tedavi edilmezse ölümcül. Fakat doğru tedavi uygulandığında başarı şansı da neredeyse %100. Afrika'nın çeşitli yerlerinde doktorlar sıtmayı bizde gripi tedavi ettikleri gibi tedavi ediyorlar. Çünkü teşhisi doğru koyup, doğru tedaviyi uygulamayı biliyorlar. Bizde maalesef bu konuda bilgili hekim sayısı çok çok az. Bu tecrübenin ışığında Türkiye'de sıtma savaş dispanserleriyle birlikte bu konunun uzmanı Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu'dur. Kendisi Yeditepe Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim dalı başkanı. Sıtmaya yakalanmış bu arkadaşı veya ailesini tanıyan, ulaşabilen birileri varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sitma ~ 7 yıl önce
Ben size anlatayim. Bu hastaliga yakalandigimda gunlerce kendimde olmadigim icin arkadasim arayip haber verdi sirkete. 10 gun hastanede yattim akabinde 10 gun istirahat, bu surede sirket ve sendikadan bir kisi bile arayip gecmis olsun demedi. Maasimi tabii ki eksik aldim. Bir sonraki aylik programimda afrika yatisi vardi arayip aldirdim, ancak diger ay yine verdiklerinde pasa pasa gittim. Cok raporum oldu diye sirket benden aciklama istedi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çünkü ~ 7 yıl önce
Arkadaşım tüm şirketler için konuşuyorum, bir işçi ile oradaki hot cup ın hiçbir farki yoktur. Hotcup bozulunca tamire gönderirler yapılma maliyeti makul orandaysa tamir edilir tekrar kullanılır. Sende hastalaninca doktora gitmişsin. Makul maliyet oranını asarsan şutu yersin. Bu kadar basit.
Hotcup a ~ 7 yıl önce
Sende ki bu cesaret nedir.Illaki herkese haddi minbildirilmesi gerekiyor.Bir insani hotcupla esdeger tutmak nedir.O hotcup itinayalaa... yerine ulassin diliyorum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000