09 Şubat 2016, Salı 22:32:58

ABD'li yolcu THY uçağının camını kırdı

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tel Aviv uçağında taşkınlık yapan bir yolcu, uçağın camını kırdı. Uçak seferden çekildi.
  • Kıbrıs_Turkiyim
  • Bu olaydan dolayı o uçağın camının parasını ve o uçağa planlanıp ta tamiri süresince yapamayacağı uçuşların kazancını ödetmek lazım. İlave olarak, planlı uçuşlar gecikince Havayolu şirketlerine dava açmaktan söz eden kabadayı yolcuların da bireysel olarak böylelerini dava ederek tazminat istemelerini bekliyorum. ABD' de bu adamın kıçındaki dona kadar alıp o halde bir de hapisteki azmanlara teslim ederler dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirler. Ama bunlar bu ülkede hukuk, otorite, kanun gibi şeylerin olmadığını bildiklerinden kendi ülkelerinde yapamadıklarını burada çok rahat yapabiliyorlar. Sonuçta şirket zararı diye sineye çekerler. Olur da mahkemeye giderse, bu adamı tutuksuz yargılanmak üzere salıverirler o da ülkesine gider 10 sene Türkiye'ye gelmez, dava da zaman aşımından düşer gider. Devletin kabadayılığı da kendi gariban vatandaşına kalır.
  • Aglayana kadar dayak vercen böyle insanlara
  • Bu terbiyesiz Adama, Amerikan pasaportu tasiyan israilli olmasi diledigi halti yeme hakki vermez.. ! Bu azgına öyle bir yaptirim uygulamali ki bunun gibi Şımarıklara ders olmalı... Mesela kirdigi camin 10 kati para cezasi olabilir...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • İlk 6 ay anne sütü çok önemli.
  • Böylesi Orçoları almamak gerek uçaga
  • adam sinirlenmis kirmis aga. siz neyin kafasindasiniz. adamda on okka demek ki.. anca atin tututun burda emekli albay kiliklilar.delikanli olaniniz zucker reyizin yuzune konussun.
  • el al ucaginda olsa kiyameti koparirlar
  • ahl'de turkler ve yabancilar tarafindan daha once de buna benzer bircok olay meydana geldi ve ne oldu hepsi ellerini kollarini sallaya sallaya cok kisa surede cikti gittiler! hatta bu olaylari yapanlarin bazilarindan da bazilari ozur dilediler ! bir alman yolcunun,kontuarda thy gorevlisinin parmagini kirmasi ve bunun sonucunda ucaga binip gitmesi! ya da yurtdisinda oynayan meshur bir turk futbolcu ile beraber bir yerden gelen eski federasyon baskaninin oglunun, ahl gelis pasaport kisminda guvenlik gorevlisine yumruk ve tekme atmasi sonucu havalimani amirinin sanki her olayda geliyormus gibi aninda oraya gelip ikisinin koluna girip disari cikarip arabaya bindirip ugurlamasi gibi!

Türk Hava Yolları'nın (THY) TK790 sefer sayısı ile İstanbul'dan Tel Aviv kentine gidecek uçağında bir yolcu taşkınlık çıkardı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; İsrail'in Tel Aviv kentine gidecek yolcular, TK790 sefer sayılı Türk Hava Yolları'nın TC-JRD tescilli Airbus A321 tipi uçağına alınmaya başladı. 

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 21.15'de havalanması gereken THY uçağı, Dış Hatlar Terminali'ndeki 302 numaralı kapıdan yolcularını uçağa aldı. Uçakta bulunan yolculardan İsrail asıllı Amerikan vatandaşı Guy Zucker, uçakta taşkınlık yapmaya başladı.

Kabin ekibinin uyarılarını dikkate almayan yolcu uçağın camını kırdı. Uçağa çağrılan emniyet güçleri tarafından yolcu sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Öte yandan uçak seferden çekilerek yolcular yeniden terminale alındı. 

İstanbul-Tel Aviv seferine başka bir uçağın verileceği ve uçuşun 23.30'da gerçekleştirileceği öğrenildi.

©AirportHaber

ABD'li yolcu THY uçağının camını kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Kt ~ 8 yıl önce
Kıbrıs_Turkiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabadayılar ~ 8 yıl önce
Bu olaydan dolayı o uçağın camının parasını ve o uçağa planlanıp ta tamiri süresince yapamayacağı uçuşların kazancını ödetmek lazım. İlave olarak, planlı uçuşlar gecikince Havayolu şirketlerine dava açmaktan söz eden kabadayı yolcuların da bireysel olarak böylelerini dava ederek tazminat istemelerini bekliyorum. ABD' de bu adamın kıçındaki dona kadar alıp o halde bir de hapisteki azmanlara teslim ederler dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirler. Ama bunlar bu ülkede hukuk, otorite, kanun gibi şeylerin olmadığını bildiklerinden kendi ülkelerinde yapamadıklarını burada çok rahat yapabiliyorlar. Sonuçta şirket zararı diye sineye çekerler. Olur da mahkemeye giderse, bu adamı tutuksuz yargılanmak üzere salıverirler o da ülkesine gider 10 sene Türkiye'ye gelmez, dava da zaman aşımından düşer gider. Devletin kabadayılığı da kendi gariban vatandaşına kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok biliyonuz ~ 8 yıl önce
amerigada oyle yaparlar boyle yaparlar amerikada hukuk profesoru sanki. ne biliyon abd de ki yaptırımın ne olacagini.
Sr ~ 8 yıl önce
Aglayana kadar dayak vercen böyle insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emin ~ 8 yıl önce
Bu terbiyesiz Adama, Amerikan pasaportu tasiyan israilli olmasi diledigi halti yeme hakki vermez.. ! Bu azgına öyle bir yaptirim uygulamali ki bunun gibi Şımarıklara ders olmalı... Mesela kirdigi camin 10 kati para cezasi olabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbulli ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslinda ~ 8 yıl önce
İlk 6 ay anne sütü çok önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asl ~ 8 yıl önce
sen nerden biliyosun?
ORCO ~ 8 yıl önce
Böylesi Orçoları almamak gerek uçaga

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay zucker kardess ~ 8 yıl önce
adam sinirlenmis kirmis aga. siz neyin kafasindasiniz. adamda on okka demek ki.. anca atin tututun burda emekli albay kiliklilar.delikanli olaniniz zucker reyizin yuzune konussun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m ~ 8 yıl önce
el al ucaginda olsa kiyameti koparirlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burasi neresi ? ~ 8 yıl önce
ahl'de turkler ve yabancilar tarafindan daha once de buna benzer bircok olay meydana geldi ve ne oldu hepsi ellerini kollarini sallaya sallaya cok kisa surede cikti gittiler! hatta bu olaylari yapanlarin bazilarindan da bazilari ozur dilediler ! bir alman yolcunun,kontuarda thy gorevlisinin parmagini kirmasi ve bunun sonucunda ucaga binip gitmesi! ya da yurtdisinda oynayan meshur bir turk futbolcu ile beraber bir yerden gelen eski federasyon baskaninin oglunun, ahl gelis pasaport kisminda guvenlik gorevlisine yumruk ve tekme atmasi sonucu havalimani amirinin sanki her olayda geliyormus gibi aninda oraya gelip ikisinin koluna girip disari cikarip arabaya bindirip ugurlamasi gibi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000