24 Mart 2017, Cuma 09:45:17

ABD'den yeni yasak açıklaması

Amerika Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner; 'tehdidin ortadan kalktığını görünceye kadar da yasak geçerli olmaya devam edecek' dedi.
  • Yani adam diyor ki bizim havayolları soyle saglam bi kar etsin ondan sonra kaldırırız yasağı. Obamanın veto ettiği yasayı Trump kabul etti.
  • Tek gercek var ortada Transit yolcu noktası tr ve Dubainin ortadan kaldırılmak istenmesi....
  • bu yasagin guvenlik temelli olmadigi gun gibi ortada. bu bolgeden cikan ve dunyada onde geen havayollari haline gelen sirketlere yonelik bir hamle maalesef. dohayi, dubaiyi bilen bilir, kesinlikle new york tan, los angeles tan daha guvenli sehirler. istanbul da ise havalimani guvenligi iki kademeli ve oldukca titiz
  • Ambargo koycaz size eyy abddd görceksiniz pis emperyeleristlerimlerekleee
  • İki yüzlü......... ABD
  • Anladınızzzz
  • Yapilacak hareket su: Betonite Betonite Betonite
  • Bir kere de dogruyu soyleyin be arkadas, bir kere. Kendi yetistirdigin, finanse ettigin teroristten kendin korkuyormus numarasi yapmayi birakin artik. Siz bu dunyada bozgunculuk yapmaya devam edin bakalim, Allah'in da hesabi var ve elbet o hesap gorulecek.
  • Tehdit olan terör mu yoksa uçuş kabin kalitesi yüksek olan şirketleri? THY , Emirates , Qatar, Etihad...
  • Abd li arkadas suriyeye havadan gonderdiginiz silahlar nerde. Kimin elinde simdi kime neye gore yasak koyuyorsunuz. Tehdit varsa butun dunya ulkeleri tehdit altinda demektir. Teroristler cölde silahmi uretiyorlar. Silah satan kimse herkese satar onemli olan senin benjamin franklin.

Amerika Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner; 'tehdidin ortadan kalktığını görünceye kadar da yasak geçerli olmaya devam edecek' dedi.

Amerika Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner Amerika’nın Sesi’nin sorularını yanıtladı. Sözcü Toner, Washington’da düzenlenen IŞİD karşıtı koalisyon üyesi ülkelerin dışişleri bakanları toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunurken İstanbul Atatürk Havalimanı ve Türk Hava Yolları’nı etkileyen yasağa da değindi.

Sözcü Toner, “Bu yasak konusunda gerek biz Dışişleri Bakanlığı olarak gerekse diğer alanlarda görevli diplomatlarımız her alanda hatta hükümetler düzeyinde yasaktan etkilenen ülkelerle ve tabii ki Türkiye’yle temasları sürdürüyoruz. Bu karar ortada bir tehdit olduğu gerekçesiyle yapılan değerlendirmeler sonucunda alındı. Tehlikenin hala sürdüğüne inanıyoruz. Ve bu tehdidin ortadan kalktığını görünceye kadar da yasak geçerli olmaya devam edecek” dedi.

ABD'den yeni yasak açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Spoilerveren ~ 7 yıl önce
Yani adam diyor ki bizim havayolları soyle saglam bi kar etsin ondan sonra kaldırırız yasağı. Obamanın veto ettiği yasayı Trump kabul etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bjv ~ 7 yıl önce
Tek gercek var ortada Transit yolcu noktası tr ve Dubainin ortadan kaldırılmak istenmesi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandas ~ 7 yıl önce
bu yasagin guvenlik temelli olmadigi gun gibi ortada. bu bolgeden cikan ve dunyada onde geen havayollari haline gelen sirketlere yonelik bir hamle maalesef. dohayi, dubaiyi bilen bilir, kesinlikle new york tan, los angeles tan daha guvenli sehirler. istanbul da ise havalimani guvenligi iki kademeli ve oldukca titiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskanç abd ~ 7 yıl önce
Ambargo koycaz size eyy abddd görceksiniz pis emperyeleristlerimlerekleee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 7 yıl önce
İki yüzlü......... ABD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hass ~ 7 yıl önce
Anladınızzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O zaman ~ 7 yıl önce
Yapilacak hareket su: Betonite Betonite Betonite

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toner efendi ~ 7 yıl önce
Bir kere de dogruyu soyleyin be arkadas, bir kere. Kendi yetistirdigin, finanse ettigin teroristten kendin korkuyormus numarasi yapmayi birakin artik. Siz bu dunyada bozgunculuk yapmaya devam edin bakalim, Allah'in da hesabi var ve elbet o hesap gorulecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tehdit ? ~ 7 yıl önce
Tehdit olan terör mu yoksa uçuş kabin kalitesi yüksek olan şirketleri? THY , Emirates , Qatar, Etihad...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
Abd li arkadas suriyeye havadan gonderdiginiz silahlar nerde. Kimin elinde simdi kime neye gore yasak koyuyorsunuz. Tehdit varsa butun dunya ulkeleri tehdit altinda demektir. Teroristler cölde silahmi uretiyorlar. Silah satan kimse herkese satar onemli olan senin benjamin franklin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000