30 Temmuz 2014, Çarşamba 08:39:18

ABD'DEKİ DEV FUARA THY DAMGASI

340 milyar doları aşan hacmiyle ABD’nin en büyük iş seyahat kongre ve fuarı GBTA’ya THY damgası...
  • bu resim karesinde en cok takdir i hakkeden isim New York Md Ihsan Baytan bey dir hem new york un gelismesinde, sefer sayilarinin artmasinda hemde tum abd genelinde yeni acilan ve acilacak ofislerin (kanada dahil) tum islemlerinde cok emegi gecmis ve hakkiyle , layikiyle gorevini yapmis ve yapmaya devam etmektedir. herkese hayirli olsun .
  • THY Atina müdürü de hemen göstermiş kendini..Demek oradan sıkıldı o da daha iyi bir yere müdür olmak istiyor...
  • Mustafa bey ortaklığımıza cok katkıda bulunmuştur, örneğin almanyada THY tarihinde ilk meslek öğrenci istihdamını sağlayan isimdir. Çok sayıda başarılı projelere imza atmiştir, Almanyada muhasebeleşmenin düzenlenmesinde yine cok payı vardır. Sorumlu olduğu Bölgeye Mustafa bey, ilave kar sağlayacaktır. Allah c.c yar ve yardımcısı olsun
  • O bıyıklı olan Kurtlar Vadisi'nden Güllü Erhan değil mi?
  • Asil bu organizayonun mimari Kim aceba?
  • Bıyıklı kişi her kimse , kobe'ye , babasına sarılır gibi sarılmış. :)) çok sempaTHYic olmuş.İhsan Baytan ise, "herşeyi ben yaptım, bu başarı benim eserim" der gibi poz vermiş, daha karizmaTHYic çıkmış... Tebrik ederim güzel bir organizasyon olmuş...

İş seyahat dünyasından 7 binin üzerinde üyesiyle 6 kıtada hizmet veren Global İş Seyahat Kuruluşu (GBTA) tarafından Amerika'nın Los Angeles kentinde düzenlenen fuarda, NBA yıldızı Kobe Bryant THY standını ziyaret ederek çekilişle belirlenen katılımcılarla 'selfie' fotoğraf çektirdi.

THY ünlü futbolcu Lionel Messi ve NBA'nin yıldızı Kobe Bryant'la çektiği ve 'Dünya Daha Büyük. Keşfet!' sloganıyla yayınlanan reklam filminden yola çıkarak geliştirilen bir kampanyayla Kobe Bryant'ı GBTA standında hayranlarıyla buluştururken, dünyanın çeşitli yerlerinde fotoğraf çekme yarışına giren Messi ve Kobe'nin nihayetinde İstanbul Sultanahmet Camii önünde birlikte selfie pozu vermeleriyle son bulan reklam filminin fuarda yapılan kampanyasında 15 şanslı katılımcı NBA yıldızı Bryant'la selfie çektirdi.

Ayrıca fuara katılarak THY standına iş kartını bırakan ve çekilişe katılan şanslı hayranlara THY tarafından Kobe Bryant'ın imzalı fotoğrafı hediye edildi.

Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl dördüncü defa 'Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi' seçilen Türk Hava Yolları, seyahat endüstrisinden 400'ün üzerinde sektör şirketinin yeni hizmet ve teknolojilerinin sergilediği GBTA fuarına bu yıl 'Gold Sponsor' olarak katıldı.

Yıllık 340 milyar doların üzerinde hacmiyle dünyanın önde gelen iş, seyahat ve organizasyon kuruluşu olarak bilinen GBTA Kongre ve fuarı bu yıl düzenlediği 80 farklı seminerde Google Seyahat Direktörü David Pavelko, sosyal medya ağı Twitter'ın kurucularından Biz Stone ve American Airlines CEO'su Doug Parker gibi önemli isimleri ağırlarken kongrenin sürprizleri arasında ünlü actor Kevin Spacey de yer aldı.

ABD'DEKİ DEV FUARA THY DAMGASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

new york/abd ~ 10 yıl önce
bu resim karesinde en cok takdir i hakkeden isim New York Md Ihsan Baytan bey dir hem new york un gelismesinde, sefer sayilarinin artmasinda hemde tum abd genelinde yeni acilan ve acilacak ofislerin (kanada dahil) tum islemlerinde cok emegi gecmis ve hakkiyle , layikiyle gorevini yapmis ve yapmaya devam etmektedir. herkese hayirli olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müdür ~ 10 yıl önce
THY Atina müdürü de hemen göstermiş kendini..Demek oradan sıkıldı o da daha iyi bir yere müdür olmak istiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel Kalem ~ 10 yıl önce
Mustafa bey ortaklığımıza cok katkıda bulunmuştur, örneğin almanyada THY tarihinde ilk meslek öğrenci istihdamını sağlayan isimdir. Çok sayıda başarılı projelere imza atmiştir, Almanyada muhasebeleşmenin düzenlenmesinde yine cok payı vardır. Sorumlu olduğu Bölgeye Mustafa bey, ilave kar sağlayacaktır. Allah c.c yar ve yardımcısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalakalık ~ 10 yıl önce
yağcılığa devam !
GİYOTİN ~ 10 yıl önce
O bıyıklı olan Kurtlar Vadisi'nden Güllü Erhan değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Asil bu organizayonun mimari Kim aceba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bıyıklı ~ 10 yıl önce
Bıyıklı kişi her kimse , kobe'ye , babasına sarılır gibi sarılmış. :)) çok sempaTHYic olmuş.İhsan Baytan ise, "herşeyi ben yaptım, bu başarı benim eserim" der gibi poz vermiş, daha karizmaTHYic çıkmış... Tebrik ederim güzel bir organizasyon olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000