24 Haziran 2008, Salı 13:41:07

“ŞOV DEĞİL, DOSTLUK YEMEĞİ”

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanvekili Hamdi Topçu, yazar Ali Atıf Bir’e açtığı dava sonucu kazandığı tazminatla gazetecilere yemek verdi.
  • yemege katılayanı tebrik eden kendisi katılamdımı yoksa davetmi edilmedi davet edilmedi gibime geldi
  • tahsin kardeş son derece haklısın.Basınımız hala özgür değilki kendi insiyatifine göre olayları değerlendirebilsin.Git der giderler.Sus der susarlar.Burada hiç bir gazeteci sana yanlıssın demiyecektir. Fakat çok hassassın sende be arkadaşım ne bu incelik diyebilirler.
  • Ne kadar iyilik sever ve gözü tok. Tebrik ediyoruz kendisini.
  • Haberde çizilen karenin içinde olmanın ve olmamanın ne demek olduğunu bütün basın biliyor.Gitmeyene ve gidipde yemek yemeyene tebrikler
  • Bu yemeğe katılıp katılmamak kişilerin kendi tasarruflarındadır.TBMM deki gibi grup kararı alınamaz.Fakat haklı veya haksızda olsa mağduriyete uğraması geyiğe alınamaz.Aynı durumda bu davayı gazeteci kazansaydı acaba o gazeteci arkadaşın bu tür vereceği bir yemeğe THY yönetimi gelirmiydi. Gelirdi diyen varsa ben yorumum için özür diliyorum.

THY Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Topçu, 12.06.2005 tarihinde Ali Atıf Bir tarafından yazılan “Alaturka Liberalizm” yazısından dolayı açtığı davadan kazandığı 16.900 YTL’lik tazminatın bir kısmıyla bugün gazetecilere yemek ısmarladı.

Hamdi Topçu tarafından verilen yemek davetine Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, Atatürk Havalimanı DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Ercan Çakmak, TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Vahap Munyar, Yeni Şafak Gazetesi yazarları Fehmi Koru ve Ali Bayramoğlu, Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sadıkoğlu ve Ekonomi Müdürü Celal Toprak,  İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği Başkanı Cemil Yıldız ile havalimanı muhabirleri katıldı.

Yemek öncesi yaşanan tartışmalara nokta koyan Hamdi Topçu, “Şov yemeği değil, dostluk yemeği yiyeceğiz” dedi. Bu arada Topçu’nun aldığı tazminattan geri kalan miktarı ise eğitim gören öğrencilere burs olarak vereceği öğrenildi.

Öte yandan bazı havalimanı muhabirleri de yapılan uygulamanın doğru olmadığı gerekçesiyle Hamdi Topçu’nun verdiği yemek davetine katılmadı. Topçu ayrıca yemekte görüntü alınmasını istemedi.

“ŞOV DEĞİL, DOSTLUK YEMEĞİ”

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

e.h ~ 16 yıl önce
yemege katılayanı tebrik eden kendisi katılamdımı yoksa davetmi edilmedi davet edilmedi gibime geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NUH ~ 16 yıl önce
tahsin kardeş son derece haklısın.Basınımız hala özgür değilki kendi insiyatifine göre olayları değerlendirebilsin.Git der giderler.Sus der susarlar.Burada hiç bir gazeteci sana yanlıssın demiyecektir. Fakat çok hassassın sende be arkadaşım ne bu incelik diyebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Ne kadar iyilik sever ve gözü tok. Tebrik ediyoruz kendisini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FOTO ~ 16 yıl önce
Haberde çizilen karenin içinde olmanın ve olmamanın ne demek olduğunu bütün basın biliyor.Gitmeyene ve gidipde yemek yemeyene tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 16 yıl önce
Bu yemeğe katılıp katılmamak kişilerin kendi tasarruflarındadır.TBMM deki gibi grup kararı alınamaz.Fakat haklı veya haksızda olsa mağduriyete uğraması geyiğe alınamaz.Aynı durumda bu davayı gazeteci kazansaydı acaba o gazeteci arkadaşın bu tür vereceği bir yemeğe THY yönetimi gelirmiydi. Gelirdi diyen varsa ben yorumum için özür diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000