29 Ağustos 2008, Cuma 13:43:16

“AIRPORT TV HAYIRLI OLSUN”

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve THY Genel Müdürü Temel Kotil, dün test yayınlarına başlayan Airport TV hakkında görüşlerini açıkladı.
  • SULEYMAN2007 decoder olayını sanırım kendin gibi anlamışsın.Senin anladığın manada decoder takılmasını istemem tabi ki.Dilin esnekliğinden kaynaklanan bir yanlış anlama yaşamışsın.Buna sebebiyet verdiğim için tüm okurlardan özür dilerim.Benim maksadım senin yazdığın saçmalıkların yayınlanmasının engellenmesiydi veya senin normal ahlaki değerlerle yorumlar yazma çabası içine girmene yardımcı olmak.Ama anladığım kadarıyla üstlendiğin misyon gereği seni etik olmaya ikna etmek mümkün olmayacak.Senin tuzağına düşüp seninle polemiğe girme gafleti içine düştüğüm için öncelikle kendimden ve tüm okuyuculardan özür dilerim.
  • BANA DECODER TAKTIRTAN VE TÜRLÜ SÖZLERLE HAKARET EDEN KİŞİYE YAZDIĞIM CEVAP HERHALDE SÜZGECİNİZDEN GEÇ(E)MEDİ.OBJEKTİFLİĞİNİZİ TEBRİK ETMEKTEN BAŞKA BİR YOL KALMADI.BANA HİTABEN YAZDIĞI YORUMU TEKRAR OKURSANIZ HAK VERECEKSİNİZ. TEŞEKKÜR EDERİM.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • SULEYMAN2007 yalakalık ithamını geri al.Özür dile. Benim yazdığım hiçbir yorum birilerini koruyan kollayan tarzda olmamıştır.Varsa göster.Bu durumda kimi ne hakla yalakalıkla itham ediyorsun.Zannedersem sen THY de çalışıyorsun ve Sayın Temel Kotil senin menfaatlerine ters düşüyor.Bense THY ile tamamen alakasızım.Yöneticilerini sevmek zorunda değilsin.Ama saygı göstermek zorundasın.Örf adeti geçtik(senin için anlam taşımadığına kanaat getirdiğimden) iş kanununu aç oku.Benim itirazım senin yaptığın tarzda yorumlara.Bunlar beyefendi ve hanımefendilerden oluşan havacılık camiasının kültürüne ağır gelir.Gençsen büyüklerine karşı daha edepli yok değilse gençlere daha iyi örnek olmanı dilerim.Eğer ki bu sektörden değilsen o zaman lütfen çirkin yorumlarınla rahatsızlık verme...Yalakalık suçlamanı geri almanı tekrar rica ediyorum.
  • zavallılar bir çok taş atar yerini bulduramaz,ama akıllılar bir taş atar ve taş istenilen yere oturur....
  • NEDEN YAYINLANMADI.HERKES İFTİRALAR ATIYOR BURADA.SUSACAK MIYIZ?
  • YUSUF BEYİ AĞZINA ALIRKEN 10 DEFA DÜŞÜN ZAVALLI.ÇİFTLİKMİŞ.SEN HAYATINDA BÖYLE ÇİFTLİK GÖRMEMİŞSİNDİR.ÇALIŞMADAN MESAİ DE NE O BİZ BİLMEYİZ.SİZLER BİLİRSİNİZ.NEYSEKİ 5 YILDA İNSAN İÇİNE GİRDİNİZDE SOSYALLEŞTİNİZ ADAM OLDUNUZ YERALTI CAMİLERİNİZDEN ÇIKIP.KADIN GÖRÜNCE NEFESİNİZ KESİLİRDİ ŞİMDİ YANYANA ÇALIŞMAYI ÖĞRENDİNİZ.DAĞLILAR.DAĞOBELİ DAĞLI OLARAK DEĞİŞ BENCE SEN.
  • sen ve senin gibilere yazıklar olsun.istiyorsunuz ki thy yusuf ağabinizin zamanında olduğu gibi sen ve senin gibiler için çiftlik olsun.gelsin maaş,yetmedi çalışmadan mesai: o devirler thy de tarih oldu süleyman 2007 .lütfen akıllı ol......
  • Havacılık camiasında bir açığı kapattığınız ve ilk olduğunuz için tebrik eder başarılar dilerim.
  • Airport Haber Müdürlüğüne öyle bir isim getirildiki. Onu tanıyanlar işinde nasıl kıskanıldığına da tanık olmuşlardır. Hem de sıklıkla. Habercilikteki gözükara duruşuna ve bilgiye ulaşmadaki başarısına bakıldığında bence sektör kendisine çekidüzen vermeli. Çünkü çok canlar yakabilir

Türk Hava Yolları’nın 2008 yılı ilk 6 ay mali bilançosunun açıklandığı THY Genel Müdürlük Binası’nda gerçekleşen toplantının ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Airport TV’nin yayın hayatına başlamasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Hayırlı olsun diyorum. Artık bundan sonra yayınlarınızı takip edeceğiz. Nasıl siz bizim bilgi servislerimizi izleyeceksiniz aksadığımız yerleri ön plana çıkarıp iyi olduğumuz yerlerde teşvik edecekseniz bundan sonra bizde sizin yayınlarınızı izler görüşlerimizi bildiririz” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil de “Hayırlı olsun. Havaalanına ve havacılığa çok büyük fonksiyonları olacağını biliyorum. Havaalanı ortamında da çok güzel konuların çıkacağına eminim. Tekrar hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” şeklinde konuşarak mutluluğunu dile getirdi.

“AIRPORT TV HAYIRLI OLSUN”

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Theater ~ 16 yıl önce
SULEYMAN2007 decoder olayını sanırım kendin gibi anlamışsın.Senin anladığın manada decoder takılmasını istemem tabi ki.Dilin esnekliğinden kaynaklanan bir yanlış anlama yaşamışsın.Buna sebebiyet verdiğim için tüm okurlardan özür dilerim.Benim maksadım senin yazdığın saçmalıkların yayınlanmasının engellenmesiydi veya senin normal ahlaki değerlerle yorumlar yazma çabası içine girmene yardımcı olmak.Ama anladığım kadarıyla üstlendiğin misyon gereği seni etik olmaya ikna etmek mümkün olmayacak.Senin tuzağına düşüp seninle polemiğe girme gafleti içine düştüğüm için öncelikle kendimden ve tüm okuyuculardan özür dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SULEYMAN2007 ~ 16 yıl önce
BANA DECODER TAKTIRTAN VE TÜRLÜ SÖZLERLE HAKARET EDEN KİŞİYE YAZDIĞIM CEVAP HERHALDE SÜZGECİNİZDEN GEÇ(E)MEDİ.OBJEKTİFLİĞİNİZİ TEBRİK ETMEKTEN BAŞKA BİR YOL KALMADI.BANA HİTABEN YAZDIĞI YORUMU TEKRAR OKURSANIZ HAK VERECEKSİNİZ. TEŞEKKÜR EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SULEYMAN2007 ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
SULEYMAN2007 yalakalık ithamını geri al.Özür dile. Benim yazdığım hiçbir yorum birilerini koruyan kollayan tarzda olmamıştır.Varsa göster.Bu durumda kimi ne hakla yalakalıkla itham ediyorsun.Zannedersem sen THY de çalışıyorsun ve Sayın Temel Kotil senin menfaatlerine ters düşüyor.Bense THY ile tamamen alakasızım.Yöneticilerini sevmek zorunda değilsin.Ama saygı göstermek zorundasın.Örf adeti geçtik(senin için anlam taşımadığına kanaat getirdiğimden) iş kanununu aç oku.Benim itirazım senin yaptığın tarzda yorumlara.Bunlar beyefendi ve hanımefendilerden oluşan havacılık camiasının kültürüne ağır gelir.Gençsen büyüklerine karşı daha edepli yok değilse gençlere daha iyi örnek olmanı dilerim.Eğer ki bu sektörden değilsen o zaman lütfen çirkin yorumlarınla rahatsızlık verme...Yalakalık suçlamanı geri almanı tekrar rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dağobel ~ 16 yıl önce
zavallılar bir çok taş atar yerini bulduramaz,ama akıllılar bir taş atar ve taş istenilen yere oturur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SULEYMAN2007 ~ 16 yıl önce
NEDEN YAYINLANMADI.HERKES İFTİRALAR ATIYOR BURADA.SUSACAK MIYIZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SULEYMAN2007 ~ 16 yıl önce
YUSUF BEYİ AĞZINA ALIRKEN 10 DEFA DÜŞÜN ZAVALLI.ÇİFTLİKMİŞ.SEN HAYATINDA BÖYLE ÇİFTLİK GÖRMEMİŞSİNDİR.ÇALIŞMADAN MESAİ DE NE O BİZ BİLMEYİZ.SİZLER BİLİRSİNİZ.NEYSEKİ 5 YILDA İNSAN İÇİNE GİRDİNİZDE SOSYALLEŞTİNİZ ADAM OLDUNUZ YERALTI CAMİLERİNİZDEN ÇIKIP.KADIN GÖRÜNCE NEFESİNİZ KESİLİRDİ ŞİMDİ YANYANA ÇALIŞMAYI ÖĞRENDİNİZ.DAĞLILAR.DAĞOBELİ DAĞLI OLARAK DEĞİŞ BENCE SEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dağobel ~ 16 yıl önce
sen ve senin gibilere yazıklar olsun.istiyorsunuz ki thy yusuf ağabinizin zamanında olduğu gibi sen ve senin gibiler için çiftlik olsun.gelsin maaş,yetmedi çalışmadan mesai: o devirler thy de tarih oldu süleyman 2007 .lütfen akıllı ol......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magoo ~ 16 yıl önce
Havacılık camiasında bir açığı kapattığınız ve ilk olduğunuz için tebrik eder başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Handikap ~ 16 yıl önce
Airport Haber Müdürlüğüne öyle bir isim getirildiki. Onu tanıyanlar işinde nasıl kıskanıldığına da tanık olmuşlardır. Hem de sıklıkla. Habercilikteki gözükara duruşuna ve bilgiye ulaşmadaki başarısına bakıldığında bence sektör kendisine çekidüzen vermeli. Çünkü çok canlar yakabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000