01 Mayıs 2010, Cumartesi 08:30:18

8 uçak dolusu polis geldi

Taksim'de yapılacak 1 Mayıs kutlamaları için 8 ilden takviye polis ekipleri İstanbul'a sevk edildi. AHL polisi de meydanlarda görevlendirildi.
  • HADİ BAKALIM 33 YIL SONRA KANSIZ , KAVGASIZ ,SORUNSUZ BİR 1 MAYIS GEÇSİN...... AMAN PROVAKASYONLARA GELMEYELİM, SAĞCISI SOLCUSU HEPİMİZ BU ÜLKENİN İNSANIYIZ, DIŞ GÜÇLERİN BİZİ BÖLMESİNE İZİN VERMEYELİM.....
  • yok tek tek değil, toptan teslim etmişler. sonra da elele tutuşup, laylaylom diye binmişler. sırf bişeyler yazmış olmak için mi böyle düşünmeden abuk-gubuk sorular soruyosunuz anlamadım. bundan sonra "ya sev, ya terk et" cümlesine "ya akıllı ol" u da ekliycez.
  • bu kadar polis silahla mi bindi ucaga, yoksa hepsi tek tek teslim edip oyle mi?

Polis kafilelerinin ilkinin gece saat 01.00 sularında Atatürk Havalimanı'na indi, kafilelerin gelişi sabah saatlerine kadar sürdü.

İstanbul polisine destek vermek amacıyla Malatya, Erzurum, Antalya, Adana, Şanlıurfa, Trabzon, Gaziantep ve Antalya'dan takviye Çevik Kuvvet ekipleri, THY'den kiralanan 8 uçakla gece saat 01.00'den itibaren İstanbul'a gelmeye başladı.

Ayrıca Atatürk Havalimanı'nda güvenlik birimlerinde görev yapan bin polisten 350'si, 1 Mayıs nedeniyle şehir içine takviye gönderilecek. Polis eksikliğinden dolayı yolcuların boş pasaport bankolarıyla karşılaşmaması için pasaport polisi takviyeye gönderilmiyor. Dış Hatlar Terminali'ndeki geliş ve gidiş pasaport bankolarının tamamının açık olacağı belirtildi.

8 uçak dolusu polis geldi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
HADİ BAKALIM 33 YIL SONRA KANSIZ , KAVGASIZ ,SORUNSUZ BİR 1 MAYIS GEÇSİN...... AMAN PROVAKASYONLARA GELMEYELİM, SAĞCISI SOLCUSU HEPİMİZ BU ÜLKENİN İNSANIYIZ, DIŞ GÜÇLERİN BİZİ BÖLMESİNE İZİN VERMEYELİM.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yok tek tek değil, toptan teslim etmişler. sonra da elele tutuşup, laylaylom diye binmişler. sırf bişeyler yazmış olmak için mi böyle düşünmeden abuk-gubuk sorular soruyosunuz anlamadım. bundan sonra "ya sev, ya terk et" cümlesine "ya akıllı ol" u da ekliycez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kadar polis silahla mi bindi ucaga, yoksa hepsi tek tek teslim edip oyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000