08 Ocak 2010, Cuma 05:59:26

7 YIL GEÇTİ ACILAR DİNMEDİ

Bugün Türk Hava Yolları'nın 8 Ocak 2003 Diyarbakır kazasının yıl dönümü...
  • KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERIN MEKANI CENNET GERIDE BIRAKTIGI YAKINLARINA COCUKLARINA AILELERINE DE SABIR VERSIN ......YARALI KUTULAN YOLCULARADA BU PSIKOLOJIYI UNUTMALARI ICIN ALLAH YARDIMCI OLSUN SAYGILAR
  • dün rüyamdaydın sanırım pek yakında görüşeceğiz seninle biliyorumki çok daha huzurlu ve güzel bir yerdesin seni seviyoruz
  • Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın.

Bugün Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Diyarbakır seferini yapan uçağının kırıma uğramasının 7. yıl dönümü.

Tarih 8 Ocak 2003. Türk Hava Yolları'nın TC-THG tescilli, RJ100 tipi TK634 sefer sayılı uçağı, Diyarbakır Askeri Havaalanı pist başına 900 metre mesafede kırıma uğradı.

Kazada ikisi pilot, üçü kabin görevlisi ve yetmişi yolcu olmak üzere toplam 75 kişi hayatını kaybetmiş, 5 yolcu ise ağır yaralı olarak kurtarılmıştı.

Diyarbakır Havaalanı'nda bir araya gelen kazazede aileler, ölen yakınlarının anısına Diyarbakır'a sivil havaalanı yapılmasını istedi.

Aileler adına açıklama yapan Süleyman Demirkol, kazada hayatını kaybedenleri bugün sevgi ve saygıyla andıklarını söyledi.

Demirkol, "Diyarbakır'da 75 insanın anısına sivil bir havaalanı yapılması dileğimizi yeniliyoruz. Ayrıca 5 yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı yeni göreve geldiğinde 75 insan anısına park yapacağı sözü vermişti. Diliyorum bu sözünü yerine getirecektir" ifadelerini kullandı.

Kazada yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine de tekrar baş sağlığı diliyor, yaralı olarak kurtulanlara da geçmiş olsun diyoruz.

7 YIL GEÇTİ ACILAR DİNMEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
KAZADA HAYATINI KAYBEDENLERIN MEKANI CENNET GERIDE BIRAKTIGI YAKINLARINA COCUKLARINA AILELERINE DE SABIR VERSIN ......YARALI KUTULAN YOLCULARADA BU PSIKOLOJIYI UNUTMALARI ICIN ALLAH YARDIMCI OLSUN SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dün rüyamdaydın sanırım pek yakında görüşeceğiz seninle biliyorumki çok daha huzurlu ve güzel bir yerdesin seni seviyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000