29 Ağustos 2012, Çarşamba 12:52:36

"5 YIL ÖNCE HAYALDİ ŞİMDİ GERÇEK"

Türk Hava Yolları ve Türkiye Golf Federasyonu, aralarından Tiger Woods’un da bulunduğu, dünyanın en iyi 8 golf oyuncusunun katılacağı golf turnuvası düzenlemek için işbirliği yaptı…
  • Yahu arkadas biraz dikkatli okuyun haberi. Kim kime 5m$ butce ayirmis. Okumadan yaziyorsunuz. Allah akil vermis, ama bazilari onu ceplerine sokup orda kaybetmisler. Bulabilene ask olsun :)
  • Ne kadar sığ düşünen arkadaşlar var ya. Türkiye'nin dünya markası olmuş bir şirketine bile din üzerinden yaklaşıyorsunuz. Adamlar niye bizim olimpiyatlara sponsor olsunlar önemli olan Türkiye'ye yabancı para sokmak bunu anlamak çok mu zor :) sponsor olup para yediriyorlar diyen arkadaş o sponsorun getirisinden haberin yok senin. Aslında bunun üzerinden para yiyorlar ve Türkiye'ye para giriyor. Anlayacağınız para yedirilmiyor kazanılıyor. Biraz daha fazla ekonomi üzerinden düşünün dini karıştıracak en son konudur bu :)
  • Habomda yaklaşık bir yıldır çalışıyorum anladığım kadarıyla uçak bakımı yapıyoruz
  • durmak yok rezalete devam !!!! millete paralari sac kendi insanina 3 kurus ver...o herife sponsor olacagina git olimpiyat sampiyonlarina ve madalya alanlara sponsor ol!!! ama olmaz onlar turk ve musluman!!! sen ancak gayrimuslimlere ve vatandasi oldugun amerikalilara sponsor olursun !!!!
  • yine klasik yorumlar yine. yakinda birileri verdigim vergileri helal etmiyorum der eminim...
  • 107:1 Gördün mü o, dini yalan sayanı? 107:2 İşte odur yetimi itip kakan 107:3 Yoksulu doyurmayi özendirmez o. 107:4 Vay haline o namaz kılanların ki, 107:5 Namazlarından gaflet içindedir onlar. 107:6 Riyaya sapandır onlar/ gösteriş yaparlar. 107:7 Ve onlar, yardıma/ zekata/ iyiliğe engel olurlar. Bir zahmet okuduktan sonra diger riyakara da okut, Horizon
  • Elin alemin zencisine 5 milyon dolar verir. Çalışanına sıra geldiğinde ise hakkı olan 3/5 kuruşu vermemek için taşeron şirket kurar çeşitli bahaneler üretir kaçmadık köşe bırakmaz. Biz buna litaratürde iki yüzlülük diyoruz. Sizi seçimde milletin verdiği oylarla oraya getirenler olduğu gibi. elinize yüzünüze bulaştırdığı işlerden dolayı o oyları kaybedince yaptıklarınızın hesabını soran da olacaktır. Hadi bakalım 2014 yaklaşıyor genel seçimler için sayın kotil ve topçu bize ne önerecek. Yoksa temsil ettikleri partiyi uçuruma atmak için tekme vurmaya devam mı edecekler.
  • YA NE DESEK AZ THY YÖNETİMİNDE BULUNAN HERKEZLE GURUR DUYUYORUZ HEP BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ İNŞALAH BÖYLE HABERLERİ OKUMAK BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR...
  • Bir çalışana bulamadı THY parayı!
  • Şimdi soralım bakalım; 5 yıl önce hayalinizmiş, peki bu hayalde Türkiyeden kime destek olmayı hayal ettiniz? veya bu topraklar sizin hayaliniz de mevcut mu? kimlere sırtınızı döndünüz?

Türkiye Golf Federasyonu, Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda ‘Turkish Airlines Worl Golf Final’ı 9-12 Ekim tarihleri arasında Antalya Belek’te gerçekleştirecek. Barcelona ve Manchester United gibi önemli sponsorlukları bulunan THY, Tiger Woods’un yanı sıra dünyanın en başarılı ve popüler ilk 8 golf oyuncusunun yer alacağı yer alacağı turnuvaya adını verdi.

Dünya genelinde ses getireceği tahmin edilen turnuva Antalya Golf Kulübü Sahası PGA Sultan’da düzenlenecek turnuvada 8 ünlü golfçü 5 milyon 200 bin dolarlık ödül için kapışacak.

Turnuvaya katılacak olan golfçüler ise; Tiger Woods, Rory Mcllroy, Charl Schwartzel, Lee Westwood, Hunter Mahan, Matt Kuchar, Justin Rose ve Webb Simpson olarak belirlendi.

Sözkonusu turnuva ve anlaşma ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu bazı açıklamalarda bulundu.

“7 MİLYAR İNSANA ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Turnuvanın hem ülke hem de THY için son derece önemli olduğunun altını çizerek sözlerine başlayan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil;  “Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Çok önemli bir anlaşma. Golf dünya çapında bir spor ve ilgi çeken birçok yanı var. Biz de böylesine önemli bir turnuvaya adımızı verdik. Çok önemli markalarda sponsorluk anlaşmalarımız mevcut, bunlara bir yenisini daha ekledik. Bizim amacımız dünyada 7 milyar insana ulaşmak ve adımızı duyurmak. Bunun için dünyada olumlu anlamda kim ilgi çekiyorsa onunla çalışırız” dedi.

“TIGER WOODS İÇİN THY’Yİ KULLANDIK”

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise, “Çok önemli bir turnuva ve organizasyonu Türkiye’de düzenleyeceğiz. Bu bizim için son derece önemli. Çünkü bundan 5-6 yıl önce Tiger Woods’u Türkiye’ye getirmek hayal iken şimdi bu ülkenin kendi tanıtımı ve gelişmesiyle paralel olarak kendiliğinden gelişti. Dünyanın spor alanında yaşayan efsanesi Tiger Woods’dur. Kendisine Türkiye’ye gelmesi için diğer organizasyonlara katılım payı olarak aldığının yarısından daha az para ödedik. Bizden tek isteği 5 yıldızlı bir otelde oda ve yemeği oldu. O’nu Türkiye’ye getirebilmek için elbette Türk Hava Yolları gibi bir markayı da kullandık çünkü THY gerçekten dünyada çok önemsenen ve kabul edilen bir marka” dedi.

Turnuva hakkında bilgiler veren Ağaoğlu, “Toplamda 5 milyon 200 bin dolarlık bir ödül bütçemiz var. Birinci 1 milyon 750 bin, ikinci 1 milyon, 3 ve 4. 600 bin dolar kaybedenler ise 300 bin dolar para ödülü alacak. Bu turnuva dünya çapında bir tanıtım için çok önemli bir yere sahip. Golf sporu dünyanın en çok ilgi çeken spor dalı. 60 milyon insan golf için seyahat ediyor ve çok önemli paralar ödüyor. Bizde bu organizasyon için milyonlarca insana ulaşacağız” dedi.

"5 YIL ÖNCE HAYALDİ ŞİMDİ GERÇEK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

misafir ~ 12 yıl önce
Yahu arkadas biraz dikkatli okuyun haberi. Kim kime 5m$ butce ayirmis. Okumadan yaziyorsunuz. Allah akil vermis, ama bazilari onu ceplerine sokup orda kaybetmisler. Bulabilene ask olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
Ne kadar sığ düşünen arkadaşlar var ya. Türkiye'nin dünya markası olmuş bir şirketine bile din üzerinden yaklaşıyorsunuz. Adamlar niye bizim olimpiyatlara sponsor olsunlar önemli olan Türkiye'ye yabancı para sokmak bunu anlamak çok mu zor :) sponsor olup para yediriyorlar diyen arkadaş o sponsorun getirisinden haberin yok senin. Aslında bunun üzerinden para yiyorlar ve Türkiye'ye para giriyor. Anlayacağınız para yedirilmiyor kazanılıyor. Biraz daha fazla ekonomi üzerinden düşünün dini karıştıracak en son konudur bu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habom ~ 12 yıl önce
Habomda yaklaşık bir yıldır çalışıyorum anladığım kadarıyla uçak bakımı yapıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 12 yıl önce
durmak yok rezalete devam !!!! millete paralari sac kendi insanina 3 kurus ver...o herife sponsor olacagina git olimpiyat sampiyonlarina ve madalya alanlara sponsor ol!!! ama olmaz onlar turk ve musluman!!! sen ancak gayrimuslimlere ve vatandasi oldugun amerikalilara sponsor olursun !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klasik yorumlar ~ 12 yıl önce
yine klasik yorumlar yine. yakinda birileri verdigim vergileri helal etmiyorum der eminim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel bunu oku mutlaka! ~ 12 yıl önce
107:1 Gördün mü o, dini yalan sayanı? 107:2 İşte odur yetimi itip kakan 107:3 Yoksulu doyurmayi özendirmez o. 107:4 Vay haline o namaz kılanların ki, 107:5 Namazlarından gaflet içindedir onlar. 107:6 Riyaya sapandır onlar/ gösteriş yaparlar. 107:7 Ve onlar, yardıma/ zekata/ iyiliğe engel olurlar. Bir zahmet okuduktan sonra diger riyakara da okut, Horizon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2014 yaklaşıyor ~ 12 yıl önce
Elin alemin zencisine 5 milyon dolar verir. Çalışanına sıra geldiğinde ise hakkı olan 3/5 kuruşu vermemek için taşeron şirket kurar çeşitli bahaneler üretir kaçmadık köşe bırakmaz. Biz buna litaratürde iki yüzlülük diyoruz. Sizi seçimde milletin verdiği oylarla oraya getirenler olduğu gibi. elinize yüzünüze bulaştırdığı işlerden dolayı o oyları kaybedince yaptıklarınızın hesabını soran da olacaktır. Hadi bakalım 2014 yaklaşıyor genel seçimler için sayın kotil ve topçu bize ne önerecek. Yoksa temsil ettikleri partiyi uçuruma atmak için tekme vurmaya devam mı edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
umutadana ~ 12 yıl önce
YA NE DESEK AZ THY YÖNETİMİNDE BULUNAN HERKEZLE GURUR DUYUYORUZ HEP BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ İNŞALAH BÖYLE HABERLERİ OKUMAK BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bir çalışana bulamadı THY parayı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 12 yıl önce
Şimdi soralım bakalım; 5 yıl önce hayalinizmiş, peki bu hayalde Türkiyeden kime destek olmayı hayal ettiniz? veya bu topraklar sizin hayaliniz de mevcut mu? kimlere sırtınızı döndünüz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000