18 Ağustos 2010, Çarşamba 16:38:53

5 BİN METREDE SMAÇ OLUR MU? THY YAPARSA OLUR!

A Milli Basketbol takımına Ana Sponsor olan Türk Hava Yolları, yeni reklam filmini 5 bin metrede çekti. 12 Dev Adam’dan smaç dersi alan paraşütçüler, gökyüzünde şov yaptı.
  • Servisi begenmeyen yorumcu herhalde ekonomi sinifi hizmette THy nin aldigi SKYTRAX 1.lik odulunden haberdar degil herhalde ne kledigini de bilsek bari.Yogurtlu Iskender mi acaba?
  • Türk Hava Kurumunun degerlı parasutculerını ayakta alkıslıyoruz.Helal
  • helal olsun, tüylerim diken diken oldu izlerken.. bravo Haluk, Erdinç, Muammer abi, Sezai hocam ve de komşum.. çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. A.O.
  • belediye ne yapacaktı ki? çekime katkıdamı bulunacaktı ?
  • Allah aşkına neden biraz yaratıcı olunmaz ? Belediyeciler neden bu kadar vizyonsuz ?
  • arkadaşlar video yok ve seyretmek istiyorum. nasıl olacak?
  • o ne ya ? turkler ucuyor... birilerinin cebi dolsun diye reklam yapalim demisler, yapmislar... THY ile ilgili ne vardi bu reklamda? kenarindan kosesinden bari bir ucak gorunseydi... belli ki ic piayasaya yonelik yapilmis... zira bu reklam uluslararasi ortamlarda hicbirsey ifade etmez - bosa harcanmis bolca para - yazik, keske o butceyi kabin memurlarina "kabin hizmeti" egitimi icin harcasalardi - Kabin hizmetleri dokuluyor - iki kofte, biraz pilav verince iyi havayolu olunmaz - servis kaliteli olmadikca bos. hepsi bos
  • ".. cevap vermeye kasmayın boşuna haklıyım.." :) geceme renk kattı bu yorum, teşekkür ediyorum
  • gerçekten yalakalık değil.THY'de kim bu reklam işini koşturuyorsa gerçekten helal olsun..süper şeyler buluyorlar...inanılmaz!!!
  • tartisilmaz diye bir sey var ama bu gercekten cok tartisma goturecek,amatorce hazirlanmis reklam filmi olmus. Turkler ucuyor, ne THY ne Turk basketbolu ne de Turk havaciligina yakismayan, sanki olmayacak bir sey basarilmis izlenimi veren kotu bir slogan. Ote yandan Global THY 'nin ucaklarinin ve ucucu personelinin disinda gercekten global sayilabilecek hic bir varliginin olmadiginin bir gostergesi olarak da iyi olmus. Saygilar

Türk Hava Yolları, Türkiye’de düzenlenecek Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi yeni bir reklâm filmi çekti.

12 Dev Adam’ın ana sponsoru olan THY’nin reklam filminde, milli basketbolcuların yanı sıra THK paraşütçüleri de yer aldı.

Reklam filminin gökyüzündeki çekiminde iki THK paraşütçüsü de kameramanlık yaptı. Vedat Süer ve Esra Arslan'ın çekimlerine herhangi bir teknik müdahale yapılmadı. Görüntüler orijinal haliyle kullanıldı. Filmde, THK paraşütçüleri Sezai Çallı, Mustafa Ağcıhan,Muammer Evci, Erdinç Küflü, Haluk Usanmaz ve Haluk Kırcaaliç görev aldı. Çekimler Kayseri'deki Karasazlık'ta gerçekleştirildi.

Reklam filminin senaryosuna göre, THK paraşütçüleri antrenman sırasında 12 Dev Adam’dan smaç konusunda yardım istiyor. Nasıl smaç yapılacağı konusunda ders alan paraşütçüler daha sonra THK’ya ait Cessna 208 tipi uçakla havalanıyor.

Paraşütçüler, 5 bin metre yüksekte smaç yaparak görsel şölen sunuyor.

Henüz hiçbir yerde yayınlanmayan o reklam filmi:



©AirportHaber.com ÖZEL

5 BİN METREDE SMAÇ OLUR MU? THY YAPARSA OLUR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Servisi begenmeyen yorumcu herhalde ekonomi sinifi hizmette THy nin aldigi SKYTRAX 1.lik odulunden haberdar degil herhalde ne kledigini de bilsek bari.Yogurtlu Iskender mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk Hava Kurumunun degerlı parasutculerını ayakta alkıslıyoruz.Helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
helal olsun, tüylerim diken diken oldu izlerken.. bravo Haluk, Erdinç, Muammer abi, Sezai hocam ve de komşum.. çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. A.O.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
belediye ne yapacaktı ki? çekime katkıdamı bulunacaktı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah aşkına neden biraz yaratıcı olunmaz ? Belediyeciler neden bu kadar vizyonsuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar video yok ve seyretmek istiyorum. nasıl olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o ne ya ? turkler ucuyor... birilerinin cebi dolsun diye reklam yapalim demisler, yapmislar... THY ile ilgili ne vardi bu reklamda? kenarindan kosesinden bari bir ucak gorunseydi... belli ki ic piayasaya yonelik yapilmis... zira bu reklam uluslararasi ortamlarda hicbirsey ifade etmez - bosa harcanmis bolca para - yazik, keske o butceyi kabin memurlarina "kabin hizmeti" egitimi icin harcasalardi - Kabin hizmetleri dokuluyor - iki kofte, biraz pilav verince iyi havayolu olunmaz - servis kaliteli olmadikca bos. hepsi bos

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
".. cevap vermeye kasmayın boşuna haklıyım.." :) geceme renk kattı bu yorum, teşekkür ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekten yalakalık değil.THY'de kim bu reklam işini koşturuyorsa gerçekten helal olsun..süper şeyler buluyorlar...inanılmaz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tartisilmaz diye bir sey var ama bu gercekten cok tartisma goturecek,amatorce hazirlanmis reklam filmi olmus. Turkler ucuyor, ne THY ne Turk basketbolu ne de Turk havaciligina yakismayan, sanki olmayacak bir sey basarilmis izlenimi veren kotu bir slogan. Ote yandan Global THY 'nin ucaklarinin ve ucucu personelinin disinda gercekten global sayilabilecek hic bir varliginin olmadiginin bir gostergesi olarak da iyi olmus. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000