13 Mayıs 2012, Pazar 16:37:03

38 YAŞINDAKİ PİLOTUN ANİ ÖLÜMÜ ŞOK ETTİ

Türk Hava Yolları'nın 6 yıllık kaptan pilotu evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
  • Bulunduğunuz kurumsal şirket sizden her zaman bu gibi durumları daha iyi düşünür merak etmeyin . Bir insan olarak hepimizin başı sağolsun çok üzücü bir durum.
  • THY kaptanından denen rumuz Burda hakeret içeren yazılar yok olsa zaten bu iş size düşmez Siz uçurduğunuz uçaktan mesulsunuz onun haricindeki mesuliyetleriniz toplumdaki her insan kadar eşittir.Site yöneticileri var merak etmeyin onlar sizden ve bu durumun hassasiyetini sizden daha iyi bilirler,onlar bir medya kuruluşu sizin burda yazı yazanları tehdit eder bir şekilde kanun maddesi yayınlamanız demek ki bazı yazılan yazıların doğruluğunu Kabul ediyorsunuz ki bu şekilde tehdit içeren bir yazıyı sosyal medya da paylaşarak en büyük hatayı yapıp şirket içinde uçan bütün pilotları zan altında bırakmak olur .Bu da sizin göreviniz değildir kurumsal bir şirketin görev ve sorumluluk alanlarına karışmanız sonucunda sizin hakkınızda araştırmayı sebeb kılınır.Kanun ve hukuki kanun maddelerini yorumlamanız sizin asli göreviniz veya hatırlatma yapmak görev alanızda değildir .Burda kaybedilen bir insan ve insanlar tarafında paylaşılan duygular yorumlanmaktadır.siz savcı yada hakim değilsiniz.
  • Burada hakaret içeren yazılar yazan kişiler... size şunu hatırlatayım ki; IP numaranızı Airport Haber herhengi bir dava söz konusu olduğunda adli makamlara vermek zorundadır. Şu ana kadar bu tür yazıları yazanlar ve yazmayı düşünenler biraz korkmaya başlasalar iyi olur. Sıkı tazminatlar söz kunusu olacaktır. Tazminatları ödeyebilecek kadar zenginseniz devam edin... Hakaret yazıları yazanlar arasında hiç bir THY kaptanının olduğuna inanmam sanırım başkaları ortalığı karıştırmak için yazıyorlar. Ancak böyle bir kişi varsa THY tarafından imzalatılan gizlilik anlaşması gereği "THY' nin itibarına zarar vermek" suçlamasıyla hiç bir tazminat almadan işten atılabilir. Kimse sanal maskelerle adaletin keskin kılıcından saklanabileceğini sanmasın. Hakaret suçu: TCK’nın 125. maddesi; ‘Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelik somut bir fiil veya olgu isnat edenya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldırmak"
  • BEN DE TEKRAR SORUYORUM RAHMETLİ OLMUŞ BİR KİŞİNİN HABERİYLE ANLATTIĞIN OLAYLARIN NE İLGİSİ VAR; ANLATTIĞIN OLAYLARLA İLGİLİ YORUMLAR HEMEN HEMEN HER GÜN İLGİLİ İLGİSİZ HER HABERDE YAPILIYOR, BARİ BU ÖLÜM OLAYINDA YAPMAYIN....... ÖLÜYE DE BİRAZ SAYGI GÖSTERİN ......
  • tekrar yazıyorum Allah rahmet eylesin.kötü yorumların sebebi nedir biliyormsunuz bu ülkede insanları sınıflandırıyorsunuz. bunu yapanlar hem bazı askerler hemde bazı torpilli tipler. çünkü tip eğitimialırız birden torpilli biri gelir kaptan cocuğu işe alınır, tk ya girmeye calışırız ordada başka engeller var. işte bu yüzden şu olayda bile böyle yorumlar yapılıyor bunun sebebi bundan önceki para hırsı olmuş kişiler kendi sülalarini zengin yapmak için asker sivil karşı karşıya gelindi . gelinen nokta bu. yoksa mekanı cennet olsun.. nur içinde yatsın.. diyecek bir şey yok..
  • Bir hava trafik kontrolörü olarak cok üzüldüm.Kendisini tanımam ama kim bilir kaç defa frekansta konusmusuzdur.Gencecik yaşta Allah yanına almıs kardeşimizi.Allah ailesinne sabırlar versin mekanı uçtugu gökler kadar geniş olsun.
  • GÜZEL KARDEŞİM ÇOK ERKEN AYRILDIN ARAMIZDAN ÇOK..SENİNKİSİ GERÇEKTEN ACI BİR AYRILIŞ..BİZLERİ ÇOK ÜZDÜN....ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN..NE DESEM BOŞ,TEK BEKLENTİM AŞIRI YORGUNLUK NEDENİYLE KALP KRİZİ TETİKLENMEMİŞ OLSUN...BİZLER YETERİ KADAR STRESLİ VE YORGUN İNSANLARIZ..ALLAH AİLENEDE SABIR VERSİN.... RUHUN ŞAD OLSUN...
  • bayanlar baylar askerlikten ayrılmak için sadece böyle sebepler gerekmiyor sizler sadece işinize gelenleri yorumluyorsunuz .. askerlerimiz ufacık bir kulak probleminde veya benzeri sebeplerle askerlikten malulen emekli olabiliyor araştırmadan bilmeden yorum yapmak bu tarz durumlarda hiç hoş değil fakat ne yazık ki bizim insanımız alışmış böyle boş yorumlar yapmaya bilip bilmeden boş konuşmayalım.... KAPTAN PİLOTUMUZA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM....
  • Adam gibi adam Burak kaptanım sizi hiç unutmucagız ,.Kederli aillene sabirlar diliyoruz .Basimiz sagolsun .
  • BELLİ BİR TABAKAYA SÖZÜM ONA KALİTELİ İNSANLARI İLGİLENDİREN SİTEDE YAPILAN YORUMLARA BAKIYORUM '' OKUMAKLA ADAM OLUNAMAYACAĞINI '' ADAM OLAMAYANLARI GÖRÜYORUM ARTIK DİYECEK BİR SEY YOOOK ADAM RAHMETLİ OLMUŞ ; ÖLMÜŞ NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLEMEYECEK KADAR KÖR CAHİLMİSİNİZ YOKSA ANLAMAK İÇİN BAŞINIZA VEYA BİR YAKININIZIN BAŞINA GELİNCE Mİ KAFANIZ DANK EDİCEK...TÜRKİYE'MİN AYDIN VE KALİTELİ GEÇİNEN KESİMİ...NE KALİTE AMA.............. GÖRGÜSÜZLÜK VEYA SONRADAN GÖRMELİK .....BAŞKA BİR İZAHI YOK

Türk Hava Yolları kaptan pilotlarından Burak Yaman, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

1995 yılında Hava Harp Okulu'ndan Üsteğmen rütbesiyle ayrıldıktan sonra Türk Hava Yolları'nda göreve başlayan ve son 6 yıldır da kaptan pilot olarak görev yapan Burak Yaman, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kurtarılamayarak hayata veda etti.

Evli ve iki çocuk babası Yaman'ın 38 yaşında olduğu ve herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığı belirtildi.

Kaptan Pilot Burak Yaman’ın cenazesi, yarın Fatih Camii’nde kılınacak ikindi namazı sonrası defnedilecek.

AirportHaber olarak merhum pilota Allah'tan rahmet, kederli sevenlerine başsağlığı dileriz.

38 YAŞINDAKİ PİLOTUN ANİ ÖLÜMÜ ŞOK ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

vatandaş ~ 12 yıl önce
Bulunduğunuz kurumsal şirket sizden her zaman bu gibi durumları daha iyi düşünür merak etmeyin . Bir insan olarak hepimizin başı sağolsun çok üzücü bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş olarak.. ~ 12 yıl önce
THY kaptanından denen rumuz Burda hakeret içeren yazılar yok olsa zaten bu iş size düşmez Siz uçurduğunuz uçaktan mesulsunuz onun haricindeki mesuliyetleriniz toplumdaki her insan kadar eşittir.Site yöneticileri var merak etmeyin onlar sizden ve bu durumun hassasiyetini sizden daha iyi bilirler,onlar bir medya kuruluşu sizin burda yazı yazanları tehdit eder bir şekilde kanun maddesi yayınlamanız demek ki bazı yazılan yazıların doğruluğunu Kabul ediyorsunuz ki bu şekilde tehdit içeren bir yazıyı sosyal medya da paylaşarak en büyük hatayı yapıp şirket içinde uçan bütün pilotları zan altında bırakmak olur .Bu da sizin göreviniz değildir kurumsal bir şirketin görev ve sorumluluk alanlarına karışmanız sonucunda sizin hakkınızda araştırmayı sebeb kılınır.Kanun ve hukuki kanun maddelerini yorumlamanız sizin asli göreviniz veya hatırlatma yapmak görev alanızda değildir .Burda kaybedilen bir insan ve insanlar tarafında paylaşılan duygular yorumlanmaktadır.siz savcı yada hakim değilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Kaptanından uyarı... ~ 12 yıl önce
Burada hakaret içeren yazılar yazan kişiler... size şunu hatırlatayım ki; IP numaranızı Airport Haber herhengi bir dava söz konusu olduğunda adli makamlara vermek zorundadır. Şu ana kadar bu tür yazıları yazanlar ve yazmayı düşünenler biraz korkmaya başlasalar iyi olur. Sıkı tazminatlar söz kunusu olacaktır. Tazminatları ödeyebilecek kadar zenginseniz devam edin... Hakaret yazıları yazanlar arasında hiç bir THY kaptanının olduğuna inanmam sanırım başkaları ortalığı karıştırmak için yazıyorlar. Ancak böyle bir kişi varsa THY tarafından imzalatılan gizlilik anlaşması gereği "THY' nin itibarına zarar vermek" suçlamasıyla hiç bir tazminat almadan işten atılabilir. Kimse sanal maskelerle adaletin keskin kılıcından saklanabileceğini sanmasın. Hakaret suçu: TCK’nın 125. maddesi; ‘Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelik somut bir fiil veya olgu isnat edenya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldırmak"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
16 MAYIS 2012 Çrş 19:42:08 ~ 12 yıl önce
BEN DE TEKRAR SORUYORUM RAHMETLİ OLMUŞ BİR KİŞİNİN HABERİYLE ANLATTIĞIN OLAYLARIN NE İLGİSİ VAR; ANLATTIĞIN OLAYLARLA İLGİLİ YORUMLAR HEMEN HEMEN HER GÜN İLGİLİ İLGİSİZ HER HABERDE YAPILIYOR, BARİ BU ÖLÜM OLAYINDA YAPMAYIN....... ÖLÜYE DE BİRAZ SAYGI GÖSTERİN ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
tekrar yazıyorum Allah rahmet eylesin.kötü yorumların sebebi nedir biliyormsunuz bu ülkede insanları sınıflandırıyorsunuz. bunu yapanlar hem bazı askerler hemde bazı torpilli tipler. çünkü tip eğitimialırız birden torpilli biri gelir kaptan cocuğu işe alınır, tk ya girmeye calışırız ordada başka engeller var. işte bu yüzden şu olayda bile böyle yorumlar yapılıyor bunun sebebi bundan önceki para hırsı olmuş kişiler kendi sülalarini zengin yapmak için asker sivil karşı karşıya gelindi . gelinen nokta bu. yoksa mekanı cennet olsun.. nur içinde yatsın.. diyecek bir şey yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bir hava trafik kontrolörü olarak cok üzüldüm.Kendisini tanımam ama kim bilir kaç defa frekansta konusmusuzdur.Gencecik yaşta Allah yanına almıs kardeşimizi.Allah ailesinne sabırlar versin mekanı uçtugu gökler kadar geniş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAYFUN KPT. ~ 12 yıl önce
GÜZEL KARDEŞİM ÇOK ERKEN AYRILDIN ARAMIZDAN ÇOK..SENİNKİSİ GERÇEKTEN ACI BİR AYRILIŞ..BİZLERİ ÇOK ÜZDÜN....ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN..NE DESEM BOŞ,TEK BEKLENTİM AŞIRI YORGUNLUK NEDENİYLE KALP KRİZİ TETİKLENMEMİŞ OLSUN...BİZLER YETERİ KADAR STRESLİ VE YORGUN İNSANLARIZ..ALLAH AİLENEDE SABIR VERSİN.... RUHUN ŞAD OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neymsu ~ 12 yıl önce
bayanlar baylar askerlikten ayrılmak için sadece böyle sebepler gerekmiyor sizler sadece işinize gelenleri yorumluyorsunuz .. askerlerimiz ufacık bir kulak probleminde veya benzeri sebeplerle askerlikten malulen emekli olabiliyor araştırmadan bilmeden yorum yapmak bu tarz durumlarda hiç hoş değil fakat ne yazık ki bizim insanımız alışmış böyle boş yorumlar yapmaya bilip bilmeden boş konuşmayalım.... KAPTAN PİLOTUMUZA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOLN TEKNIK -ISTASYON ~ 12 yıl önce
Adam gibi adam Burak kaptanım sizi hiç unutmucagız ,.Kederli aillene sabirlar diliyoruz .Basimiz sagolsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK Kİ NE YAZIK......... ~ 12 yıl önce
BELLİ BİR TABAKAYA SÖZÜM ONA KALİTELİ İNSANLARI İLGİLENDİREN SİTEDE YAPILAN YORUMLARA BAKIYORUM '' OKUMAKLA ADAM OLUNAMAYACAĞINI '' ADAM OLAMAYANLARI GÖRÜYORUM ARTIK DİYECEK BİR SEY YOOOK ADAM RAHMETLİ OLMUŞ ; ÖLMÜŞ NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLEMEYECEK KADAR KÖR CAHİLMİSİNİZ YOKSA ANLAMAK İÇİN BAŞINIZA VEYA BİR YAKININIZIN BAŞINA GELİNCE Mİ KAFANIZ DANK EDİCEK...TÜRKİYE'MİN AYDIN VE KALİTELİ GEÇİNEN KESİMİ...NE KALİTE AMA.............. GÖRGÜSÜZLÜK VEYA SONRADAN GÖRMELİK .....BAŞKA BİR İZAHI YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000