07 Şubat 2013, Perşembe 11:48:58

305 TARTIŞMASI TWITTER'A TAŞINDI!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile bazı twitter kullanıcıları arasında işten çıkarılan 305 kişi ile ilgili tartışma yaşandı. Bazı twitter kullanıcıları Hamdi Topçu’ya sert mesajlar gönderdi.
  • Merhaba arkadaşlar, hamdi topçu one minute in önemli adamlarından biridir. Empati duygusu olmayan merhametsiz ve bencil olup '' şirket duygusallıkla yönetilmez'' diyerek Rizelileri işe alır. Bunun en önemlisi THY kosova müdürü ingilizce bilmeyen Gökhan Hacıibrahimoğlu torpille ve buna benzer kişileri işe almıştır. One minute ve Topçu arasında uçak ihalelerinden para kazanarak aralarında cebe indirme olayını maliye bakanı mehmet şimşek'in kılıfı altında gerçekleştirirler. Bende THY ye girmek için çok uğraştım ama işe alınmamı mülakat aşamasında Hamdi Topçu tarafından engellendi. Topçu dan İNTİKAM almak içinde devlete girmeme az kaldı emin olun değerli bayanlar ve baylar, AKP yani bunlar iktidardan düşünce bana güç gelince hepinizin intikamını alıcam bunlardan merak etmeyin. Topçu yu elleri kelepçeli görceksiniz (ona hazırladığım senaryoyu hazırladım) buraya yazdım. Hepinize iyi günler.
  • Tuzu kuru uzman! sus artık! 305 kişi senin gibi suratına tükürüldüğünde yarabbi şükür demediği,gururlu olduğu,bir türlü yönetim ve hükümet şakşakçısı olmadığı ve satın alınamadıkları için atıldılar... çoğu kişi o gün orada bile değilken işten atıldı! azıcık işinizi düzgün yapsaydınız zaten grev yasağı talep etmek gibi aptalca bir hareket yapıp kendi elinizle şirketi zarara sokmazdınız. azıcık işinizi doğru yapsaydınız günahsız insanları karambolde işten atmazdınız! sizde biraz vicdan olsa senelerce emek vermiş,bakanlardan amcaoğlu halaoğlu olmayan,kalifiye insanları sokağa atarken iki kere düşünürdünüz! zaten 305 kişi bu rezil yönetimde tekrar thy'de çalışmaya meraklı değil! merak etme! senelerce emekle,sağlık sorunlarıyla,alın terleriyle,fedakarlıklarla hakettikleri tazminatları verilecek! ve bilirkişinin dediği gibi 305 haklıdır! senin demenle ne olay biter ne konu kapanır... bir de işten anlamayan insanları yönetime yerleştirmezseniz belki daha az zarar edersiniz...
  • SİZE ADALET VERECEK KİŞİ HAMDİ BEY DEĞİL. SİZLER ONUN BAŞKALARININ DOLMUŞUNA GELEREK VERDİĞİ KARARLARIN, DÜŞÜNMEDEN-CAHİLCE AĞZINDAN ÇIKARDIĞI VE AĞZINDAN ÇIKTIKTAN SONRA YANLIŞ OLDUĞUNUN BİLDİĞİ HALDE KÖLESİ OLDUĞU SÖZLERİN VE DOĞDUĞU ANDAN BERİ SAHİP OLDUĞU BECERİSİZLİKLERİN KURBANISINIZ MALESEF. O ADALETLİ BİRİ OLSAYDI YAŞANANLARIN HİÇ BİRİ OLMAZDI. BAŞKANLIKTN EDİNDİĞİ AYRICALIKLARI SORUMSUZCA DAĞITAN VE PERSONELİNE HAKSIZ DAVRANN YÖNETCİSİNİ KORUDU.BOŞANDIĞINI GİZLEYEREK, ESKİ EŞİNE PAS BİLET KULLANDIRAN YÖNETİCİSİNİ KAYIRIRKEN. 305 KİŞİYİ ÖLÜ GÖSTERDİ KAZANILMIŞ PAS BİLET HAKLARINI KULLANMASINLAR DİYE. DÜNYANIN BİR UCUNDA GÖREVLİ GİTTİĞİ YERLERDE 5 PARASIZ BIRAKTI ONA SİRKETE SENELERCE HİZMET VEREN PERSONELİNİ.SİZ UĞRADIĞINIZ HAKSIZLIKLA, OYAPTIĞI HAKSIZLIKLARLA , BİZLER DE ŞAHİT OLDUĞUMUZ HAKSIZLIKLARA SUSARAK SINAVA TABİ TUTULUYORUZ. KİMİN NEKARA BAŞARILI OLDUĞUNU BU SINAVLARDA YÜCE RABBİM BİLİYOR.
  • Thy uzman: uzmanlığınızı hazımsız kabin memuru düşmanı,''oh olsun,işte böyle olur'' tavırlı,liseli seviyesinde yorumlarınızla yeterince belli ediyorsunuz.... gidin bi soğuk su için,10'a kadar sayın,derin nefes alın sakinleşin... ondan sonra uzman şovalyeliğinize devam edin! Allah korusun o kapı birgün sizinde yüzünüze çarpmasın! konu 305 hakkını aldıktan sonra kapanacaktır!
  • Yoruma bak..Disarda issiz gezen onca genc varken niye arsizca el saplatmislarmismis !!! Disardaki issizlerin sebebi THY de calisanlar mi,atilanlar mi yoksa bu ulkeyi yonetenler mi?? Sorumluluk kimin?? Issizlige cozumu kim bulmali biz mi devlet mi?? Kim??? Bu ulkede 13 milyon insan asgari ucretle gecinmek zorunda..Bunu da mi THY den atilanlar yapti?? Ayrica siz yalaka gercek arsiz bademler neden hep kotuyu ornek veriyorsunuz?? Iyiyi neden vermiyorsunuz?? Isinize gelmiyor da ondan!!!!
  • Dışarlarda boş gezen binlerce işsiz üniversite mezunu genç varken, utanmadan arsız arsız el şaplatmanın bedelini işte böyle ödersiniz. İşten atılan 305 kişi: siz 657 devlet memuru değilsiniz. Şirketi zarara sokmanın bedelini işte bu şekilde ödersiniz. 4000.-TL maaşı az bulursanız sonunun böyle olur kapı size gösterilir. .
  • Thy ' yi ve uçak yolcularını mağdur eden 305 kişi haklı ise işine dönsün, haksız ise sürünsünler...
  • Arkadaşlar, Hamdi beye haksızlık yapmayın..THY, onun babasının şirketi değil ki..THY bir aile şirketi..Topçu ailesinin yönetiminde, onlara sormadan bir şey yapamaz..
  • 305 den birisin ama belliki bizden uzaksin kendi adina konus
  • benim asıl anlamadıgım ne oldu da aniden twitterda msjlara cevap yazmaya insanları kışkırtmaya başladın?köşeye mi sıkıştın?9 ay olmuş bir sürü insan sana ne hakaretler yazdı da hiçbirine dönüp cevap vermedin neden şimdi?tis te uyuşmazlık tutuldu e artık greve gitme hakları da var amacın işten çıkarılanları kötü göstermek mi?olmadı yine başaramadın insanlar senin kadar cahil ve kör değil artık neyin ne oldugunu çok iyi biliyorlar.gün gelecek ve sen de öğreneceksin!

Türk Hava Yolları’nın 29 Mayıs’taki iş bırakma eylemine katıldıkları gerekçesiyle işten çıkardığı 305 çalışanın geri dönme umutları gün geçtikçe azalırken, bazı twitter kullanıcıları THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’ya twitterden yüklendi.

İşten çıkarılan 305 çalışana destek olmak amacıyla Hamdi Topçu’ya mesajlar gönderen kullanıcılar, zaman zaman eleştirinin dozunu iyice yükseltti. Topçu ise kendisini eleştiren takipçilerine aynı sertlikte cevaplarla karşılık verdi.

İşte Hamdi Topçu’ya gönderilen bazı mesajlar ve Topçu’nun cevapları:





















305 TARTIŞMASI TWITTER'A TAŞINDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Topçusavar ~ 11 yıl önce
Merhaba arkadaşlar, hamdi topçu one minute in önemli adamlarından biridir. Empati duygusu olmayan merhametsiz ve bencil olup '' şirket duygusallıkla yönetilmez'' diyerek Rizelileri işe alır. Bunun en önemlisi THY kosova müdürü ingilizce bilmeyen Gökhan Hacıibrahimoğlu torpille ve buna benzer kişileri işe almıştır. One minute ve Topçu arasında uçak ihalelerinden para kazanarak aralarında cebe indirme olayını maliye bakanı mehmet şimşek'in kılıfı altında gerçekleştirirler. Bende THY ye girmek için çok uğraştım ama işe alınmamı mülakat aşamasında Hamdi Topçu tarafından engellendi. Topçu dan İNTİKAM almak içinde devlete girmeme az kaldı emin olun değerli bayanlar ve baylar, AKP yani bunlar iktidardan düşünce bana güç gelince hepinizin intikamını alıcam bunlardan merak etmeyin. Topçu yu elleri kelepçeli görceksiniz (ona hazırladığım senaryoyu hazırladım) buraya yazdım. Hepinize iyi günler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tomyshoesuzman ~ 11 yıl önce
Tuzu kuru uzman! sus artık! 305 kişi senin gibi suratına tükürüldüğünde yarabbi şükür demediği,gururlu olduğu,bir türlü yönetim ve hükümet şakşakçısı olmadığı ve satın alınamadıkları için atıldılar... çoğu kişi o gün orada bile değilken işten atıldı! azıcık işinizi düzgün yapsaydınız zaten grev yasağı talep etmek gibi aptalca bir hareket yapıp kendi elinizle şirketi zarara sokmazdınız. azıcık işinizi doğru yapsaydınız günahsız insanları karambolde işten atmazdınız! sizde biraz vicdan olsa senelerce emek vermiş,bakanlardan amcaoğlu halaoğlu olmayan,kalifiye insanları sokağa atarken iki kere düşünürdünüz! zaten 305 kişi bu rezil yönetimde tekrar thy'de çalışmaya meraklı değil! merak etme! senelerce emekle,sağlık sorunlarıyla,alın terleriyle,fedakarlıklarla hakettikleri tazminatları verilecek! ve bilirkişinin dediği gibi 305 haklıdır! senin demenle ne olay biter ne konu kapanır... bir de işten anlamayan insanları yönetime yerleştirmezseniz belki daha az zarar edersiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 E ADALET ~ 11 yıl önce
SİZE ADALET VERECEK KİŞİ HAMDİ BEY DEĞİL. SİZLER ONUN BAŞKALARININ DOLMUŞUNA GELEREK VERDİĞİ KARARLARIN, DÜŞÜNMEDEN-CAHİLCE AĞZINDAN ÇIKARDIĞI VE AĞZINDAN ÇIKTIKTAN SONRA YANLIŞ OLDUĞUNUN BİLDİĞİ HALDE KÖLESİ OLDUĞU SÖZLERİN VE DOĞDUĞU ANDAN BERİ SAHİP OLDUĞU BECERİSİZLİKLERİN KURBANISINIZ MALESEF. O ADALETLİ BİRİ OLSAYDI YAŞANANLARIN HİÇ BİRİ OLMAZDI. BAŞKANLIKTN EDİNDİĞİ AYRICALIKLARI SORUMSUZCA DAĞITAN VE PERSONELİNE HAKSIZ DAVRANN YÖNETCİSİNİ KORUDU.BOŞANDIĞINI GİZLEYEREK, ESKİ EŞİNE PAS BİLET KULLANDIRAN YÖNETİCİSİNİ KAYIRIRKEN. 305 KİŞİYİ ÖLÜ GÖSTERDİ KAZANILMIŞ PAS BİLET HAKLARINI KULLANMASINLAR DİYE. DÜNYANIN BİR UCUNDA GÖREVLİ GİTTİĞİ YERLERDE 5 PARASIZ BIRAKTI ONA SİRKETE SENELERCE HİZMET VEREN PERSONELİNİ.SİZ UĞRADIĞINIZ HAKSIZLIKLA, OYAPTIĞI HAKSIZLIKLARLA , BİZLER DE ŞAHİT OLDUĞUMUZ HAKSIZLIKLARA SUSARAK SINAVA TABİ TUTULUYORUZ. KİMİN NEKARA BAŞARILI OLDUĞUNU BU SINAVLARDA YÜCE RABBİM BİLİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wtf ~ 11 yıl önce
Thy uzman: uzmanlığınızı hazımsız kabin memuru düşmanı,''oh olsun,işte böyle olur'' tavırlı,liseli seviyesinde yorumlarınızla yeterince belli ediyorsunuz.... gidin bi soğuk su için,10'a kadar sayın,derin nefes alın sakinleşin... ondan sonra uzman şovalyeliğinize devam edin! Allah korusun o kapı birgün sizinde yüzünüze çarpmasın! konu 305 hakkını aldıktan sonra kapanacaktır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokat mahkemeden ~ 11 yıl önce
bu uzman-muzman takımı şimdi çıldırıyor.nasıl olur da mahkemelerden bir tek bile red kararı çıkmaz diye.umutarı bilirkişiydi,o da suya düştü.adamlar durduk yere 305 i düşman bellediler.nasıl bir kin varsa aylar geçmesine rağmen de unutmadan saldırmaya devam ediyorlar.bunlar takıntılı ve ezik oldukları için fazla ciddiye almamak gerekir.er meydanı,mahkemeler neticesinde..mahkemeler de tokadı bastı her bir UZMANA..
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Şirketin, sizle yada hepinize karşı bir husumeti bulunmamaktadır. Şirkete verdiğiniz zarar 2 Milyon Dolardır. Bu zararın giderilmesi için hepinizin iş akdi fesh edilmiştir. Yapılan karar doğru karardır. Eylem yerine işe gitseydiniz hem siz hemde yönetim arasında sorun olmazdı. Yaptığınız hareketin bedelini ödemek zorundasınız. Olay bitmiştir. Konu kapanmıştır. Her ne şekilde olursa olsun THY'ye işe 305 kişi kesinlikle işe alınmayacaktır.
asil arsizlara!! ~ 11 yıl önce
Yoruma bak..Disarda issiz gezen onca genc varken niye arsizca el saplatmislarmismis !!! Disardaki issizlerin sebebi THY de calisanlar mi,atilanlar mi yoksa bu ulkeyi yonetenler mi?? Sorumluluk kimin?? Issizlige cozumu kim bulmali biz mi devlet mi?? Kim??? Bu ulkede 13 milyon insan asgari ucretle gecinmek zorunda..Bunu da mi THY den atilanlar yapti?? Ayrica siz yalaka gercek arsiz bademler neden hep kotuyu ornek veriyorsunuz?? Iyiyi neden vermiyorsunuz?? Isinize gelmiyor da ondan!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Sizin göreviniz verilen işi yapmak bizim görevimizde maaşınızı ödemektir! Siz düdük davul çalıp el şaplatırsanız sonunuz böyle olur! Olay bitmiş ve konu kapanmıştır. THY'ye hiç biriniz işe alınmayacaksınız! Yargıtay'dan kararlar nasıl dönecek göreceksiniz! Kemal Kılıçdaroğlu ve Sendikanız gelsin sizi kurtarsın!
thy uzmanı ~ 11 yıl önce
senden anca klavyeden sallama uzmanı olur:) ne sanıyorsun sen kendini :) bizim görevimiz maaş ödemek diyorsun birde :) Allah yardım etsin sana komik insan
thy muz-man ~ 11 yıl önce
senin bu yazdıklarından ne sonuç çıkıyor biliyormusun? ya bendensin ya düşman..yani suriyeye hani kızıyoruz ya milletçe,insanları neden katlediyor diye,burda da benim gibi düşünmezsen işinden olursun mantığı var.şimdi sen esad gibi mi düşünüyorsun?düşünüyorsan eğer sen ve senin düşüncendekiler esada düşman değil,'fikirbabamız' diye saygı göstermeliler..kendini kandırma dostum,sen de öyle düşünüyorsun diimi,itiraf et??
THY Uzman ~ 11 yıl önce
Dışarlarda boş gezen binlerce işsiz üniversite mezunu genç varken, utanmadan arsız arsız el şaplatmanın bedelini işte böyle ödersiniz. İşten atılan 305 kişi: siz 657 devlet memuru değilsiniz. Şirketi zarara sokmanın bedelini işte bu şekilde ödersiniz. 4000.-TL maaşı az bulursanız sonunun böyle olur kapı size gösterilir. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamadınmı?? ~ 11 yıl önce
mahkeme-bilirkişi raporlarını bir daha oku,incele,sonra yorum yap.babasının şirketi değil burası,ringonun ahırı hiç değil.adalet hatırlattı hoş şirkete,bak ben de sana hatırlatıyorum..YASADIŞI BİR ŞEY YOK..İNSANLAR HAKLARINI ARADILAR VE KAZANDILAR,HAMDİ BEY DE PARALARINI VERSİN İNSANLARIN YA DA İŞE GERİ ALSIN,BU KADAR BASİT..
robocop ~ 11 yıl önce
Thy ' yi ve uçak yolcularını mağdur eden 305 kişi haklı ise işine dönsün, haksız ise sürünsünler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sence?? ~ 11 yıl önce
mahkeme-bilirkişi açıkladı,anlamadınmı hala??hadi sen bir daha oku o zaman,sonra yorum yap..
Haksızlık ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar, Hamdi beye haksızlık yapmayın..THY, onun babasının şirketi değil ki..THY bir aile şirketi..Topçu ailesinin yönetiminde, onlara sormadan bir şey yapamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 11 yıl önce
305 den birisin ama belliki bizden uzaksin kendi adina konus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamdiye ~ 11 yıl önce
benim asıl anlamadıgım ne oldu da aniden twitterda msjlara cevap yazmaya insanları kışkırtmaya başladın?köşeye mi sıkıştın?9 ay olmuş bir sürü insan sana ne hakaretler yazdı da hiçbirine dönüp cevap vermedin neden şimdi?tis te uyuşmazlık tutuldu e artık greve gitme hakları da var amacın işten çıkarılanları kötü göstermek mi?olmadı yine başaramadın insanlar senin kadar cahil ve kör değil artık neyin ne oldugunu çok iyi biliyorlar.gün gelecek ve sen de öğreneceksin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000