12 Temmuz 2012, Perşembe 13:13:42

305 KİŞİ İÇİN YENİ KAMPANYA

Uluslararası Taşımacılık İşçileri Federasyonu (ITF), Türk Hava Yolları'nın işten çıkardığı 305 personelin işe iadesi için yeni bir kampanya başlattı.
  • yabancılar bile bizden daha duyarlı. helal olsun. birileri artık şu thy nin yaptıklarına dur desin! hani türkiyede adalet hukuk vardı.. hani nerde??
  • hatta vatandaş olarak ta istemiyoruz..her şeyin BİLİNÇSİZİNE karşıyız,lümpen yolcuya ise tamamiyle karşıyız,duyurulur..
  • Musteri olarak sizi istemiyoruz.Yuhaladiginiz arkadaslariniz sizi istemiyor.Sizin eyleminize katilan tek kaptana tek bir yurekli cikti diyerek,diger tum kaptanlariniza yureksiz diyen sizsiniz.Simdi hangi yuzle donmek istiyorsunuz.17 000 kisilik kurumda eyleminize katilan 300 -400 kisiydi.Digerleri o zamanda arkanizda degillerdi,simdide degiller.Niye aynaya bakma ihtiyaci hissetmiyorsunuz. THY su ekonomik sartlarda odule doymuyor.O kadar negatifsinizki ulkenin bayrak tasiyicisi havayoluna "Brutally yours "diye laf atiyorsunuz.Yaziklar olsun size. Ona buna yorumda hakaret etmek size birsey kazandirmaz.gercekleri gorun.Istenmiyorsunuz artik.Ingilizce anlamadiginizdan Isvec cesi yukarda.
  • Canım anladığım kadarıyla ingilizcesi kıt olan kişi sensin bu ingilizce kelimeleri bir araya getirmek için kaç saat uğraştın bilmiyorum ama google dan aratsaydın hemen bulurdun e doğal olarak fazla emek harcamana gerek kalmadığı için ingilizce yazdığına da bu kadar sevipte 'ingilizce de yazdım belki anlarsınız'demezdin!Lakin thy na girmek için senin gibi sağlam torpilin yoksa ingilizce bilmek ön koşuldur ve işten atılan arkadaşlarında sinyoritelerine bakarsan torpile denk gelmeyen eski dönem arkadaşlardır ve ingilizceleriyle seni çarpar bölerler!Bizim yüzümüzden mağdur olduğunuzu söylemişsin ama emin ol bu sadece senin fikrin.Yarın öbürgün yüksek hakem kurulundan sonuç çıkıpta hiç sebepsiz 5 kruşsuz kapının önüne konulduğunda bu yazdıklarını hatırla ve sakın ağlama!(hatta benden sana tüyo bu yazdıklarını word belgesi yapıp saklayabilirsin o zmn haysiyet örneği gösterirsin!)Bizler hepimiz için ordaydık ve 305 kişi değil en az 2500-3000 kişiydik.Bu arada sayı saymayı biliyorsun değilmi?
  • Boyle cahilce yazi yazanlara cevap bile yazmayin sevgili arkadaslar...Bu tarz insanlar ortaligi karistirmaya calisan tipler.Her isyerinde oldugu gibi buradada olmasi normal.Kafasi calismayanlar burada yorum yaziyor.Bu kisikendi adina konusmus belli olmuyormu???ZAVALLİ
  • Haysiyet dedigin buraya sizi istemiyoruz yazmakmis. Ogrendik:))
  • Biz de insan olarak snin ve senin gibi insanlarin zihniyetini istemiyoruz. Kiskanclik ust seviyede. Enaniyet desen almis yurumus!! Allah bildigi gibi yapsin sizleri. Wir möchten auch mit euch nicht fliegen. Anladin mi canim?????
  • Oturun anlasin biz vatandaslar dahil olmak herkes mutlu olsun. Nedir bu kadar inat thy?
  • Istemiyoruz sizi.Anlamiyormusunuz.Istemiyoruz sizi.Ingilizce de yazdim belki anlarsiniz.Siz THY dusmani,yedigi kaba tukuren kisilersiniz.Sizin yuzunuzden magdur olduk.Begenmediginiz ise donmek icin bu aglamak niye.Haysiyetli olun biraz.
  • Türkiye'de sendikaların örgütlü olduğu diğer işyerleri ve fabrikalardan grevlerle destek gelmeden bir şeyin başarılması imkansız. Ama anayasa dayanışma grevini yasaklıyor. Ne sendikacılar üyelerine grev önerir ne işçiler sendikacıları grev kararı için sıkıştırır. işçilerin kendi inisiyatifleriyle desteğe çıkması ile çoktan unutuldu. Bunlar olmayınca Tayland'da Türk Büyükelçiliğine siyah çelenk bıraksan ne olur. Sınıf dayanışması mail gruplarında, imza kampanyalarında kalmış.

Hava İş Sendikası'ndan ITF'nin kampanyası ile ilgili şu açıklama yapıldı;

Uluslararası Üst Kuruluşumuz İTF 305 İşçinin İşe İade ve Grev Yasağının Kaldırılması İle İlgili Uluslarası Kampanya İçin Özel Web Sitesi Yayınlamaya başladı. Kampanya web sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

KAMPANYAYI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

305 KİŞİ İÇİN YENİ KAMPANYA

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

f/o ~ 12 yıl önce
yabancılar bile bizden daha duyarlı. helal olsun. birileri artık şu thy nin yaptıklarına dur desin! hani türkiyede adalet hukuk vardı.. hani nerde??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz de seni müşteri olarak istemiyoruz ~ 12 yıl önce
hatta vatandaş olarak ta istemiyoruz..her şeyin BİLİNÇSİZİNE karşıyız,lümpen yolcuya ise tamamiyle karşıyız,duyurulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vi vill inte ha er ~ 12 yıl önce
Musteri olarak sizi istemiyoruz.Yuhaladiginiz arkadaslariniz sizi istemiyor.Sizin eyleminize katilan tek kaptana tek bir yurekli cikti diyerek,diger tum kaptanlariniza yureksiz diyen sizsiniz.Simdi hangi yuzle donmek istiyorsunuz.17 000 kisilik kurumda eyleminize katilan 300 -400 kisiydi.Digerleri o zamanda arkanizda degillerdi,simdide degiller.Niye aynaya bakma ihtiyaci hissetmiyorsunuz. THY su ekonomik sartlarda odule doymuyor.O kadar negatifsinizki ulkenin bayrak tasiyicisi havayoluna "Brutally yours "diye laf atiyorsunuz.Yaziklar olsun size. Ona buna yorumda hakaret etmek size birsey kazandirmaz.gercekleri gorun.Istenmiyorsunuz artik.Ingilizce anlamadiginizdan Isvec cesi yukarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
''we don't want you'' It's for you!! ~ 12 yıl önce
Canım anladığım kadarıyla ingilizcesi kıt olan kişi sensin bu ingilizce kelimeleri bir araya getirmek için kaç saat uğraştın bilmiyorum ama google dan aratsaydın hemen bulurdun e doğal olarak fazla emek harcamana gerek kalmadığı için ingilizce yazdığına da bu kadar sevipte 'ingilizce de yazdım belki anlarsınız'demezdin!Lakin thy na girmek için senin gibi sağlam torpilin yoksa ingilizce bilmek ön koşuldur ve işten atılan arkadaşlarında sinyoritelerine bakarsan torpile denk gelmeyen eski dönem arkadaşlardır ve ingilizceleriyle seni çarpar bölerler!Bizim yüzümüzden mağdur olduğunuzu söylemişsin ama emin ol bu sadece senin fikrin.Yarın öbürgün yüksek hakem kurulundan sonuç çıkıpta hiç sebepsiz 5 kruşsuz kapının önüne konulduğunda bu yazdıklarını hatırla ve sakın ağlama!(hatta benden sana tüyo bu yazdıklarını word belgesi yapıp saklayabilirsin o zmn haysiyet örneği gösterirsin!)Bizler hepimiz için ordaydık ve 305 kişi değil en az 2500-3000 kişiydik.Bu arada sayı saymayı biliyorsun değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
We dont want u 'ya hitaben ~ 12 yıl önce
Boyle cahilce yazi yazanlara cevap bile yazmayin sevgili arkadaslar...Bu tarz insanlar ortaligi karistirmaya calisan tipler.Her isyerinde oldugu gibi buradada olmasi normal.Kafasi calismayanlar burada yorum yaziyor.Bu kisikendi adina konusmus belli olmuyormu???ZAVALLİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Candy ~ 12 yıl önce
Haysiyet dedigin buraya sizi istemiyoruz yazmakmis. Ogrendik:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
We don't want you!!! ~ 12 yıl önce
Biz de insan olarak snin ve senin gibi insanlarin zihniyetini istemiyoruz. Kiskanclik ust seviyede. Enaniyet desen almis yurumus!! Allah bildigi gibi yapsin sizleri. Wir möchten auch mit euch nicht fliegen. Anladin mi canim?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitsin artik bu kavga ~ 12 yıl önce
Oturun anlasin biz vatandaslar dahil olmak herkes mutlu olsun. Nedir bu kadar inat thy?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
We don`t want you ~ 12 yıl önce
Istemiyoruz sizi.Anlamiyormusunuz.Istemiyoruz sizi.Ingilizce de yazdim belki anlarsiniz.Siz THY dusmani,yedigi kaba tukuren kisilersiniz.Sizin yuzunuzden magdur olduk.Begenmediginiz ise donmek icin bu aglamak niye.Haysiyetli olun biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BB ~ 12 yıl önce
Türkiye'de sendikaların örgütlü olduğu diğer işyerleri ve fabrikalardan grevlerle destek gelmeden bir şeyin başarılması imkansız. Ama anayasa dayanışma grevini yasaklıyor. Ne sendikacılar üyelerine grev önerir ne işçiler sendikacıları grev kararı için sıkıştırır. işçilerin kendi inisiyatifleriyle desteğe çıkması ile çoktan unutuldu. Bunlar olmayınca Tayland'da Türk Büyükelçiliğine siyah çelenk bıraksan ne olur. Sınıf dayanışması mail gruplarında, imza kampanyalarında kalmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000