19 Haziran 2012, Salı 13:26:46

305 HAYAL YIKILDI! ANKARA'DAN KÖTÜ HABER

Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu arasındaki kritik görüşme sona erdi. Görüşmeden hangi karar çıktı?
  • ya arkadaşım adamlar sizi uyardı yapmayın etmeyin dediler.sms attılar kaç kere.dinlemediniz.şimdi vicdan allah peygamber falan...girmeyin butür şeylere.gerek yok...avrupalı ve amerikalı böyle değil işte.kültür farkı.onlar allah vicdan falan demiyorlar böyle durumda.hakkını soğukkanlı ve profesyonel olarak ara.tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok iphonumdan gönderildi:))))))
  • Allahım sen büyüksün kimsenin ahini kimsede birakmazsin sen su mübarek günlerin hürmetine bu haksız yere ısinden olanların da ahini bırakma su ınsanım diye gezen ve insan olamayan yoneticilere aminnn. Vicdanınız varsa eğer zaten yatamazsiniz yatağınızda bu insanların çoluk cocuğunun iki eli yakanızda iki cihanda.
  • Hadi teknisyenleri çık, kalanlar senin kadar şanslı mı acaba? Kabin memurlarının ve genel kesimin aldığı maaş ortada; biraz anlamlı konuşmak lazım.
  • başkan bence guven tazeleyın yoksa hem calısan hem sendıka zarar gorur ben burada 1 yıl daha durayımda hava ıs e veya thy calısanına ne olursa olsun dersenız oda sızın taktırınız 23 yılda yapamadıklarınızı 1 yılda yapacak degılsınız nacızzane benım fıkrım sız de sızde kendınıze neyı yakıstırıyorsanız
  • canım sen kendi işine bak.. asgari ucret bık bık bilmem ne turkusunden midemiz bulandı.. yeter. ki tk da aldıgıma yakın bi maaşla işe basladım ustelik insan gibi hergun sabah 7.30 uyanıyorum. hadi şimdi bulunmaz hint kuması zanneddigin zekanla sana mutluluklar.
  • hükümetin her şeyden haberi var.buna tazıya kaç tilkiye tut derler.görüşme de bir oyun ve gösteriş.ama bu saltanat o vicdan yoksunu insanlık enkazlarına da kalmayacak.bu insanların yüzünü gördükçe midem bulanıyor.hayatım boyunca bu denli insanlardan nefret etmedim.cemaat ehli diye geçinen zavallılar.bunların hangi dine taptıklarını merak ediyorum.bu kadar insan düşmanı ,merhametten yoksun olanların müslüman olduklarına inanmıyorum.çünkü merhametsizlik bizim kutsal dinimizde yoktur.yazıklar olsun.
  • Bir işe kalkışırken her türlü riskleri göze alacaksın.Asgari ücretle 10 saat çalışanları,işsizlikten çöpleri karıştıranları düşünüphaline çokkkk çok şükredip oturacaksın yerinde,işini en iyisiyle yapacaksın.Bir arkadaşımız kendi atadığı yönetim kuruluna Sayın Başbakan söz geçiremiyormu geçiremiyorsa istifa etsin gibilerden söz etmiş.Başbakan değil 305 kişiye gaz verip provetörlük yapan o sendikacılar"Biz sizi yaktık,burada kalmamız doğru değil deyip onlar istifa etmelidir.
  • hersey bi yana bazen stewart arkadaşlarımı ve muhabbetlerimizi özlüyorum..
  • eğer sayın başbakanımız,hükümet ve çalışma bakanımız kendi atadıkları yönetim kurulu üyelerine söz geçiremiyorlar ise bunca demeçler toplantılar boşuna yapıldıysa koltuklarında hiç oturmamalılar derhal istifa etmelidirler...
  • BENCE CESARET EDEMEZ GENEL KURUL.KOLTUK TATLI.BAŞKALARINA İSTİFA DİYE BAĞIRMAK DAYILIK YAPMAK KOLAY.ZATEN BİR OYLA KAZANMIŞTI ATTIRDIĞI 305 KİŞİ İÇİNDEKİLERİ VE SON BAŞARISIZLIĞIDA HESAPLARSA HAYATTA GİTMEZ SEÇİME.EN AZ BENİM BİLDİGİM 20 OYU VAR VERDİĞİ AMA TUTMADIĞI MALUM SÖZDEN DOLAYI ALDIĞI. ONUDA HESABA KATIYORSA Kİ MUTLAKA KATIYORLARDIR.SEÇİMİ UNUTUN ARKADAŞLAR.BAŞKA BİR YOL BULUN.YÖNETİME GÖKKUŞAĞININDA TALİP OACAĞINI ZATEN ZANNETMİYORUM KİMSENİN SESİ SOLUĞU ÇIKMIYOR O TARAFTAN.İŞİMİZ HAMDİNİN İNSİYATİFİNE KALDI BENCE

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu arasında işten çıkarılan personelin işe dönmesi konusunda yapılan görüşme sona erdi.

Edinilen bilgiye göre, işten çıkarılan 305 çalışanın işe dönmesine ilişkin görüşme yaklaşık bir buçuk saat sürdü ve görüşme sonucunda işten çıkarılan personelin umutları tamamen tükendi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun işe iade konusunda geri adım atmaması üzerine THY bu konudaki tavrını bir kez daha net olarak ortaya koymuş oldu.

Airporthaber.com

305 HAYAL YIKILDI! ANKARA'DAN KÖTÜ HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (93)

:)) ~ 12 yıl önce
ya arkadaşım adamlar sizi uyardı yapmayın etmeyin dediler.sms attılar kaç kere.dinlemediniz.şimdi vicdan allah peygamber falan...girmeyin butür şeylere.gerek yok...avrupalı ve amerikalı böyle değil işte.kültür farkı.onlar allah vicdan falan demiyorlar böyle durumda.hakkını soğukkanlı ve profesyonel olarak ara.tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok iphonumdan gönderildi:))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vicdan ~ 12 yıl önce
Allahım sen büyüksün kimsenin ahini kimsede birakmazsin sen su mübarek günlerin hürmetine bu haksız yere ısinden olanların da ahini bırakma su ınsanım diye gezen ve insan olamayan yoneticilere aminnn. Vicdanınız varsa eğer zaten yatamazsiniz yatağınızda bu insanların çoluk cocuğunun iki eli yakanızda iki cihanda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 Haziran 2012, Çarşamba 16:01:09'da yorum yapan arkadaşa hitaben ~ 12 yıl önce
Hadi teknisyenleri çık, kalanlar senin kadar şanslı mı acaba? Kabin memurlarının ve genel kesimin aldığı maaş ortada; biraz anlamlı konuşmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendıka zarar gormesın ~ 12 yıl önce
başkan bence guven tazeleyın yoksa hem calısan hem sendıka zarar gorur ben burada 1 yıl daha durayımda hava ıs e veya thy calısanına ne olursa olsun dersenız oda sızın taktırınız 23 yılda yapamadıklarınızı 1 yılda yapacak degılsınız nacızzane benım fıkrım sız de sızde kendınıze neyı yakıstırıyorsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz kartalına ~ 12 yıl önce
canım sen kendi işine bak.. asgari ucret bık bık bilmem ne turkusunden midemiz bulandı.. yeter. ki tk da aldıgıma yakın bi maaşla işe basladım ustelik insan gibi hergun sabah 7.30 uyanıyorum. hadi şimdi bulunmaz hint kuması zanneddigin zekanla sana mutluluklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdoğan ~ 12 yıl önce
hükümetin her şeyden haberi var.buna tazıya kaç tilkiye tut derler.görüşme de bir oyun ve gösteriş.ama bu saltanat o vicdan yoksunu insanlık enkazlarına da kalmayacak.bu insanların yüzünü gördükçe midem bulanıyor.hayatım boyunca bu denli insanlardan nefret etmedim.cemaat ehli diye geçinen zavallılar.bunların hangi dine taptıklarını merak ediyorum.bu kadar insan düşmanı ,merhametten yoksun olanların müslüman olduklarına inanmıyorum.çünkü merhametsizlik bizim kutsal dinimizde yoktur.yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz Kartalı ~ 12 yıl önce
Bir işe kalkışırken her türlü riskleri göze alacaksın.Asgari ücretle 10 saat çalışanları,işsizlikten çöpleri karıştıranları düşünüphaline çokkkk çok şükredip oturacaksın yerinde,işini en iyisiyle yapacaksın.Bir arkadaşımız kendi atadığı yönetim kuruluna Sayın Başbakan söz geçiremiyormu geçiremiyorsa istifa etsin gibilerden söz etmiş.Başbakan değil 305 kişiye gaz verip provetörlük yapan o sendikacılar"Biz sizi yaktık,burada kalmamız doğru değil deyip onlar istifa etmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stewart ~ 12 yıl önce
hersey bi yana bazen stewart arkadaşlarımı ve muhabbetlerimizi özlüyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
her sey oyun mu ~ 12 yıl önce
eğer sayın başbakanımız,hükümet ve çalışma bakanımız kendi atadıkları yönetim kurulu üyelerine söz geçiremiyorlar ise bunca demeçler toplantılar boşuna yapıldıysa koltuklarında hiç oturmamalılar derhal istifa etmelidirler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
BENCE CESARET EDEMEZ GENEL KURUL.KOLTUK TATLI.BAŞKALARINA İSTİFA DİYE BAĞIRMAK DAYILIK YAPMAK KOLAY.ZATEN BİR OYLA KAZANMIŞTI ATTIRDIĞI 305 KİŞİ İÇİNDEKİLERİ VE SON BAŞARISIZLIĞIDA HESAPLARSA HAYATTA GİTMEZ SEÇİME.EN AZ BENİM BİLDİGİM 20 OYU VAR VERDİĞİ AMA TUTMADIĞI MALUM SÖZDEN DOLAYI ALDIĞI. ONUDA HESABA KATIYORSA Kİ MUTLAKA KATIYORLARDIR.SEÇİMİ UNUTUN ARKADAŞLAR.BAŞKA BİR YOL BULUN.YÖNETİME GÖKKUŞAĞININDA TALİP OACAĞINI ZATEN ZANNETMİYORUM KİMSENİN SESİ SOLUĞU ÇIKMIYOR O TARAFTAN.İŞİMİZ HAMDİNİN İNSİYATİFİNE KALDI BENCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000