23 Nisan 2011, Cumartesi 13:53:18

23 NİSAN ÇOCUKLARI THY'Lİ OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir grup öğrenci, Türk Hava Yolları'nın (THY) Atatürk Havalimanı iç hat uçuşlarında kokpit ve kabin ekibine eşlik etti. Kaptan ve kabin memuru kıyafetleri giyen minikler, yolculara çikolata ikram etti.
  • Sende istedigin zaman gel bizde seni oturtalim kokpitte!!!
  • Zaten THY de kaptan cocukşari kaynamiyormu 23 nisana ne gerek var cocugu kokpte oturtmak icin
  • Kiz''a hostes kiyafti giydirilmis, erkek cocuklara pilot kiyafeti... Kizlardan sanki pilot olmazmis isareti veriliyor gibi
  • Hiçbir sorunla mücadele etmeyen ve hiçbir sorumluluk almadan alıyormuş gibi görünen ve belirli unvanlarının arkalarına korkak bir şekilde saklanan ve kendilerinde sözde bulunan stresi atmak için çakma sosyal program düzenlerler meslektaşlarının yaşadıkları sorunları görmede gözlerine perdeyi indirirler..Sonrada STRESSLIYIZ sesımızı duyan yok derler Guzel kardesım sen sesını cıkardınmıda senı duyan olmadı sorunları cozmene yardımcı olmadı?Bır sılkenın artık ve sozde degıl gercekten dusuncelerınızın arkasında olun gerceklestırmek ıcın sebatla mucadele edınki ınsanların yuzu gulsun...
  • Tav Havalimanlarında da bu işlerden anlayan tek adam olan Ersin beyi tebrik ederiz.Ama çok iyi idare ederse fazla idare ettirmezler sanırım:)
  • Ersin Bey ve ekibini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz. Bu tarz bir altyapiyi isletmekte yonetmekte oldukca zor olsa gerek.
  • guzel reklam olmus :)
  • Ersin Bey ve ekibini kutlar,icinde bulundugumuz bu bilgi ve teknoloji caginda basarilarinin artarak devam etmesini dilerim. D.A.

THY ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle "Gülümseyen Gökyüzü" temalı etkinlik kapsamında 30 ilköğretim okulu öğrencisi kaptan ve hostes kıyafetleriyle havada yolculuk yaptı. Öğrenciler, THY"nin İzmir, Adana, Antalya, Ankara ve Bodrum uçuşlarında misafir edildi. Emre Özcan isimli ilköğretim öğrencisi, kabin ekibiyle beraber Antalya'ya yolculuk yapacaklarını söyledi. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Özcan, "Pilot olmak benim ilgimi çekti ama avukat olmayı da istiyorum." dedi.

Kabin memuru üniformasıyla yolculara çikolata ikram eden Aleyna Aydın isimli ilköğretim öğrencisi de heyecanını gizleyemedi. Aydın, "İlk defa uçacağım bu yüzden heyecanlıyım, uçak içinde ne yapmamız gerektiği bize anlatılmıştı." şeklinde konuştu.

Uçak kalkmadan önce kokpitte pilota eşlik eden Doğukan Çanakçı isimli öğrenci de ilk kez uçağa bindiğini ve çok heyecanlı olduğun dile getirdi. Yolcuları güler yüzlü karşıladıklarını söyleyen Çanakçı, daha sonra uçuş planını inceledi.

Düzenlenen program kapsamında iç hatlarda uçan 30 öğrenci havacılığın yanı sıra pilotluk ve kabin memurluğu hakkında da bilgi sahibi oldu. (Haberaktüel)

23 NİSAN ÇOCUKLARI THY'Lİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sende istedigin zaman gel bizde seni oturtalim kokpitte!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zaten THY de kaptan cocukşari kaynamiyormu 23 nisana ne gerek var cocugu kokpte oturtmak icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kiz''a hostes kiyafti giydirilmis, erkek cocuklara pilot kiyafeti... Kizlardan sanki pilot olmazmis isareti veriliyor gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hiçbir sorunla mücadele etmeyen ve hiçbir sorumluluk almadan alıyormuş gibi görünen ve belirli unvanlarının arkalarına korkak bir şekilde saklanan ve kendilerinde sözde bulunan stresi atmak için çakma sosyal program düzenlerler meslektaşlarının yaşadıkları sorunları görmede gözlerine perdeyi indirirler..Sonrada STRESSLIYIZ sesımızı duyan yok derler Guzel kardesım sen sesını cıkardınmıda senı duyan olmadı sorunları cozmene yardımcı olmadı?Bır sılkenın artık ve sozde degıl gercekten dusuncelerınızın arkasında olun gerceklestırmek ıcın sebatla mucadele edınki ınsanların yuzu gulsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tav Havalimanlarında da bu işlerden anlayan tek adam olan Ersin beyi tebrik ederiz.Ama çok iyi idare ederse fazla idare ettirmezler sanırım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ersin Bey ve ekibini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz. Bu tarz bir altyapiyi isletmekte yonetmekte oldukca zor olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
guzel reklam olmus :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ersin Bey ve ekibini kutlar,icinde bulundugumuz bu bilgi ve teknoloji caginda basarilarinin artarak devam etmesini dilerim. D.A.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000