27 Ocak 2011, Perşembe 11:07:02

2011 MODEL TURKISH CARGO

Türk Hava Yolları A.O. bünyesinde bulunan Turkish Cargo yenilenen web sayfasıyla kullanıcılarının karşında...
  • Son 1-2 senedir THY Kargo'da pek çok yenilik yapıldı ve son reorganizasyon ile de devam ediyor. Ancak bunların yanısıra siyaset ve dinin işe bu kadar dahil olduğu bir dönem de yaşanmamıştır. Personel alımlarında direkt uzman kadrosuyla alım yapma, bu uzmanların daha senesi dolmadan müdür olmaları veya yurtdışına kargo şefi olarak gönderilmesi vb.. Cemaate yakın kim varsa koşulsuz ödüllendirme..
  • THY deki IT başkanlığının verdiği bu hizmet neyi ne kadar bildiklerinin en somut örneği olsa gerek....
  • bu şirket içi her mecrada en öne,en büyük şekilde nal gibi kendi resmini koydurmak nasıl bir zihniyettir.tevazu,alçakgönüllülük çok mu uzak kavramlar ilgili kişilere.
  • server'daki çok basit bir özellik açılmadığı için www yazmadan giremiyorsunuz. Binlerce dolara site yaparlar ama bunun gibi ufak ayrıntıları atlarlar hurriyet'in bile aynı sorunu var ki yüzbinlerce kullanıcısı var.
  • adresin başına www yazılmazsa site açılmıyor. Siteyi herhalde amatörlere yaptırıyorlar.
  • THY YÖNETİM KURULUNU DA YENİLESE ÇOK BAŞARILI OLUR
  • Dhl, fedex, ups mükemmel değiller demişsiniz Sn Arkadaşım. Biliyormusunuzki bu şirketler HAVAYOLU şirketi değiller özleri itibariyel birer Dünya devi LOJİSTİK firmaları fakat birçoğunun kendi uçak filoları var ve OPERATOR hizmeti veriyorlar. THY Cargo uzun yılların tecrübesi ile ancak son 2010 lı yıllarda gerçek değerini bulmaya başladı. Yeni Yönetim in aldığı kararlarda eksikler ve hatalar olduğu gibi çok da tutarlı sergilediği başarılar var bunları da burdan iyiniyetle söylemekte fayda var. Kargo uçaklarında esas aranılan özellik kapasite hacmi, doluluk oranı, yakıt ve diğer maliyetler ve eğitim. THY Cargo güzel ilklere imza atıyor Kargo da Tebrik ediyorum. Saygılar Cem DGR
  • THY A.O yönetimini Turkish Cargo ya verdiği destek ve yenileme çalışmaları nedeniyle kutluyorum. Bu arada Burada hizmet veren değerli kargo çalışanlarımızın da ayrıca çalışma ortamlarının daha modernize edilmesi teknolojinin gerekliliklerine göre donatılması, iş güvenliği ve tehditler konusunda eğitilmesi, personel (din-düşünce, polita ) gözetilmeksizin Hava Kargonun Sevdirilmesi, Cezalandırmadan çok Ödüllendirme yönetmeliklerinin hayata geçirilmesi, Hava Kargo Eğitimlerinn Arttırılması, THY A.O Eğitim Bşk Kargo Öğretmenlerinin Desteklenmesi v.b hususlara da daha detaylı yaklaşması farzdır. DGRCem
  • Bir yakın bir arkadaşımın çalıştığı firma en az ayda 2 kez kullanıyor turkis cargo yu..Genelde memnunlar ancak henüz Dhl, fedex, ups mükemmel değiller biraz daha zamana ihtiyaçları var. Gerçi yukarıda saydığım firmalar işi sadece cargo culuk ama olsun onlar kadar iyi olmak çalışmak mükemmele yaklaşmak demektir..Ayrıca yeni alınan airbus 330 cargo uçaklarının sayısı artıtırılmalı ve filo bu modelle takviye edilmeli gerçi beoing 777 de cargo versiyonu var ama yavaş yavaş olacaktır eminim nerden nereye geldi thy.

Turkish Cargo, www.turkishcargo.com.tr adresindeki yeni kargo web sayfasının yayına alınmasını kutluyor. Yenilenen kargo web sayfası ile kargo takibi, rezervasyon, tarife sorgulama, en güncel iletişim bilgileri, ve en önemlisi çok kullanışlı ve geniş kapsamlı uçuş haritasını kullanıcılarına sunuyor.

Turkish Cargo'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Yeni web sayfası ayrıca iş ortaklarımıza kargo gönderlerinde karşılaştıkları sorunlar için, ilgili bölümlere ister yurtiçinde ister yurtdışında, iletişim numaralarına daha rahat ulaşım sağlamayı ve sorunların çözümünün doğrudan iletişimle daha kolay sağlanmasını amaçlamaktadır.

Türk Hava Yolları A.O. bir alt markası olan Turkish Cargo markasına vermiş olduğu önemi yayına alınan bu web sayfası ile bir kez daha vurgulamak ve gelecekte bu sayfanın üzerine inşa edeceği internet merkezli servisleri için temel oluşturacağının kargo sektörü tarafından bilinmesini istemektedir. Turkish Cargo, e-freight ve Cargo2000 gibi projeleri desteklemekte ve bunların web sayfasının içine entegre edilmesini amaçlamaktadır" denildi.

2011 MODEL TURKISH CARGO

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Son 1-2 senedir THY Kargo'da pek çok yenilik yapıldı ve son reorganizasyon ile de devam ediyor. Ancak bunların yanısıra siyaset ve dinin işe bu kadar dahil olduğu bir dönem de yaşanmamıştır. Personel alımlarında direkt uzman kadrosuyla alım yapma, bu uzmanların daha senesi dolmadan müdür olmaları veya yurtdışına kargo şefi olarak gönderilmesi vb.. Cemaate yakın kim varsa koşulsuz ödüllendirme..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY deki IT başkanlığının verdiği bu hizmet neyi ne kadar bildiklerinin en somut örneği olsa gerek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu şirket içi her mecrada en öne,en büyük şekilde nal gibi kendi resmini koydurmak nasıl bir zihniyettir.tevazu,alçakgönüllülük çok mu uzak kavramlar ilgili kişilere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
server'daki çok basit bir özellik açılmadığı için www yazmadan giremiyorsunuz. Binlerce dolara site yaparlar ama bunun gibi ufak ayrıntıları atlarlar hurriyet'in bile aynı sorunu var ki yüzbinlerce kullanıcısı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adresin başına www yazılmazsa site açılmıyor. Siteyi herhalde amatörlere yaptırıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY YÖNETİM KURULUNU DA YENİLESE ÇOK BAŞARILI OLUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dhl, fedex, ups mükemmel değiller demişsiniz Sn Arkadaşım. Biliyormusunuzki bu şirketler HAVAYOLU şirketi değiller özleri itibariyel birer Dünya devi LOJİSTİK firmaları fakat birçoğunun kendi uçak filoları var ve OPERATOR hizmeti veriyorlar. THY Cargo uzun yılların tecrübesi ile ancak son 2010 lı yıllarda gerçek değerini bulmaya başladı. Yeni Yönetim in aldığı kararlarda eksikler ve hatalar olduğu gibi çok da tutarlı sergilediği başarılar var bunları da burdan iyiniyetle söylemekte fayda var. Kargo uçaklarında esas aranılan özellik kapasite hacmi, doluluk oranı, yakıt ve diğer maliyetler ve eğitim. THY Cargo güzel ilklere imza atıyor Kargo da Tebrik ediyorum. Saygılar Cem DGR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY A.O yönetimini Turkish Cargo ya verdiği destek ve yenileme çalışmaları nedeniyle kutluyorum. Bu arada Burada hizmet veren değerli kargo çalışanlarımızın da ayrıca çalışma ortamlarının daha modernize edilmesi teknolojinin gerekliliklerine göre donatılması, iş güvenliği ve tehditler konusunda eğitilmesi, personel (din-düşünce, polita ) gözetilmeksizin Hava Kargonun Sevdirilmesi, Cezalandırmadan çok Ödüllendirme yönetmeliklerinin hayata geçirilmesi, Hava Kargo Eğitimlerinn Arttırılması, THY A.O Eğitim Bşk Kargo Öğretmenlerinin Desteklenmesi v.b hususlara da daha detaylı yaklaşması farzdır. DGRCem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir yakın bir arkadaşımın çalıştığı firma en az ayda 2 kez kullanıyor turkis cargo yu..Genelde memnunlar ancak henüz Dhl, fedex, ups mükemmel değiller biraz daha zamana ihtiyaçları var. Gerçi yukarıda saydığım firmalar işi sadece cargo culuk ama olsun onlar kadar iyi olmak çalışmak mükemmele yaklaşmak demektir..Ayrıca yeni alınan airbus 330 cargo uçaklarının sayısı artıtırılmalı ve filo bu modelle takviye edilmeli gerçi beoing 777 de cargo versiyonu var ama yavaş yavaş olacaktır eminim nerden nereye geldi thy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000