22 Mayıs 2017, Pazartesi 11:20:35

'2 milyar kişiye ulaştık'

Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda düzenlenen Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olan Turkish Airlines Euroleague'yi temsilcimiz Fenerbahçe şampiyon tamamladı.
  • Sicil no : 84495 işten çıkartılmamı yönetim kuruluna onaylatabilmek amacı ile 17.02.2017 tarih ve 376 sayılı belgede benim işe giriş tarihimî 01.12.2009 olarak gösterdiler oysa işe başlama tarihim 18.04.2016 dir yanlış ve yanıltıcı belge kullandılar. ekonomik tedbirler gereği uzun süredir thy çalışmışım ve yüksek maaş alıyormuşum gibi göstermeye çalıştılar tuhaf bir şekilde mağdur edildim
  • sponsor diye veya beni birileri gorsun diye lutfen kapi kapi gezin.bu azminizi takdir ediyorum. para yok tasurruf yapmamiz lazim diyerek 3 kurusa calisan ve sonrasinda cikardiginiz seflerde destekliyor. yuce allah tan dilegim sizde bizim yasadigimiz sikintilari yasamanizdan yana.. insallah cocugunuz oldugu gun sizde issiz kalirsiniz amin
  • İlker Bey çok haklı, böyle sponsorluklar markamızı dünyaya tanıtmak için çok önemli ve gerekli. Lütfen saygılı olun ve gereksiz yorumlar yapmayın.
  • Tv'ye çıkan herkesin şu anda bizi 70 milyon izliyor dediği gibi buda 2 milyar diyor. Arkadaş Reis-i Cumhur bile fırçaladı yapılan saçma sapan tanıtım anlaşmaları yüzünden (BATMAN).
  • THY'nin ABD'ye günde 10 bin kişi taşıdığını kim söylemişti?
  • Siz İlker bey vizyon meselesi demişsiniz bu vizyonu 2020 kadar olan anlaşmasını sizden önceki yönetim yaptı öncelikle bence onalara teşekkür etmemniz lazım bu vizyonu thy kazandırdıkları için daha henüz sizin bir vizyonunuzu göremedik.
  • Bu şampiyonluk şüphesiz büyük bir emeğin neticesi. Düşünsenize THY Euroleage'e sponsor, Final Four Türkiye'ye getirildi, Fenerbahçe'nin arkasında büyük bir Ülker desteği var derken sonunda kupayı ülkemize kazandırdık.
  • Tamam ben de Fenerliyim ama bu Euroleague'i sanki dünyada 2 milyar kişiye ulaştı muhabbeti çok saçma. Dünyanın en çok izlenen birinci sporu futbolun en büyük organizasyonu Dünya kupası bile 2 milyar kişi izlemez iken,Euroleague gibi Avrupa haricinde dünyada kimsenin umrunda olmayan bi organizasyonun 2 milyar kişi tarafından izlenildiğinin söylenmesi çok abes. Tabi ki Fenerbahçemizin başarısı gölgelenemez ama şu her yağtığımız organizasyonda şu kadar kişi tarafından izlendi denilerek abartılan rakamlar çok komik oluyor.
  • O kıyafet neydi öyle ? Bir de kıza kupayı taşıttınız.
  • sponsorluk ve sonucunda gelen başari nettir ve olmasi gerekendir..firmalar yaptiklari sponsorluk antlaşmalarinin sonucunu almak isterler..

Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda düzenlenen Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olan Turkish Airlines Euroleague'yi temsilcimiz Fenerbahçe şampiyon tamamladı. 

Organizasyonun ana sponsoru Türk Hava Yolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Fenerbahçe'yi kutladı.

Turnuva hakkında değerlendirmelerde bulunan Aycı; 'Berlin’de dramatik bir final kaybettik. Orada bir hikaye başladı ve bu hikayeyi İstanbul’a getirdik. Burada büyük emek var. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum, böylesine efsane bir hocayı Türkiye’ye getirdiği ve şartları şağlayarak muhteşem bir takım oluşturukları için. Avrupa'da artık bize saygı duyuyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızın bize desteğinin bir meyvesini daha aldık. Bu başarı unutulmayacaktır. Doyasıya yaşayalım. Tarifsiz mutluluk yaşıyoruz, markamıza, hissedarlarımıza hayırlı olsun. 2 milyar kişiye ulaşan ve dijitalde 750 milyon kişnin izlediği bir organizasyondan söz ediyoruz.  Markalarımızı oraya taşıdık. Böyle yerlere gelmek vizyon ile birlik beraberlik ile oluyor’ dedi.

Maçın en değerli oyuncusu seçilen Fenerbahçeli Ekpe Udoh’a verilen 1 milyon millik ödülün Fenerbahçe’den bir bir oyuncuya gitmesinin mutluluk verici olduğunu sözlerine ekleyen Aycı; ‘Alın teriyle, oyunuyla yüreğiyle bunu hak etti. Ekpe’ye verirken de bunları söyledm. Fenerbahöçe’nin çok kıymetli oyuncuları var. Güzel şeyler oluyor ve umarım bunların sayısı artsın’ ifadelerini kullandı.

 

'2 milyar kişiye ulaştık'

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

murat kilciler 84495 ~ 7 yıl önce
Sicil no : 84495 işten çıkartılmamı yönetim kuruluna onaylatabilmek amacı ile 17.02.2017 tarih ve 376 sayılı belgede benim işe giriş tarihimî 01.12.2009 olarak gösterdiler oysa işe başlama tarihim 18.04.2016 dir yanlış ve yanıltıcı belge kullandılar. ekonomik tedbirler gereği uzun süredir thy çalışmışım ve yüksek maaş alıyormuşum gibi göstermeye çalıştılar tuhaf bir şekilde mağdur edildim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sn ilker bey ~ 7 yıl önce
sponsor diye veya beni birileri gorsun diye lutfen kapi kapi gezin.bu azminizi takdir ediyorum. para yok tasurruf yapmamiz lazim diyerek 3 kurusa calisan ve sonrasinda cikardiginiz seflerde destekliyor. yuce allah tan dilegim sizde bizim yasadigimiz sikintilari yasamanizdan yana.. insallah cocugunuz oldugu gun sizde issiz kalirsiniz amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 FO ~ 7 yıl önce
İlker Bey çok haklı, böyle sponsorluklar markamızı dünyaya tanıtmak için çok önemli ve gerekli. Lütfen saygılı olun ve gereksiz yorumlar yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medyatik ~ 7 yıl önce
Tv'ye çıkan herkesin şu anda bizi 70 milyon izliyor dediği gibi buda 2 milyar diyor. Arkadaş Reis-i Cumhur bile fırçaladı yapılan saçma sapan tanıtım anlaşmaları yüzünden (BATMAN).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abd ~ 7 yıl önce
THY'nin ABD'ye günde 10 bin kişi taşıdığını kim söylemişti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlker Aycı ~ 7 yıl önce
Siz İlker bey vizyon meselesi demişsiniz bu vizyonu 2020 kadar olan anlaşmasını sizden önceki yönetim yaptı öncelikle bence onalara teşekkür etmemniz lazım bu vizyonu thy kazandırdıkları için daha henüz sizin bir vizyonunuzu göremedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav ~ 7 yıl önce
Aynen
Euroleage Şampiyonluğu ~ 7 yıl önce
Bu şampiyonluk şüphesiz büyük bir emeğin neticesi. Düşünsenize THY Euroleage'e sponsor, Final Four Türkiye'ye getirildi, Fenerbahçe'nin arkasında büyük bir Ülker desteği var derken sonunda kupayı ülkemize kazandırdık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 7 yıl önce
Tabi sen olmasaydin kazanamayacakti Fenerbahce. Sana nasil tesekkur etsek az gercekten. Buyuk ulker destegi de var tabi ama sen onlarin bile onundesin
TR ~ 7 yıl önce
Tamam ben de Fenerliyim ama bu Euroleague'i sanki dünyada 2 milyar kişiye ulaştı muhabbeti çok saçma. Dünyanın en çok izlenen birinci sporu futbolun en büyük organizasyonu Dünya kupası bile 2 milyar kişi izlemez iken,Euroleague gibi Avrupa haricinde dünyada kimsenin umrunda olmayan bi organizasyonun 2 milyar kişi tarafından izlenildiğinin söylenmesi çok abes. Tabi ki Fenerbahçemizin başarısı gölgelenemez ama şu her yağtığımız organizasyonda şu kadar kişi tarafından izlendi denilerek abartılan rakamlar çok komik oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallıyor ~ 7 yıl önce
Elindeki birtakım verilerle konuşuyorsun herhalde. Buna göre İlker Aycı sallıyor, ya da sen sallıyorsun.
Kemal ~ 7 yıl önce
Nasrettin Hoca misali... Saymış mı? 2 Milyar kişiye ulaştık lafıyla TV'lerdeki 70 milyon bizi izliyor lafı eşit saçmalıkta...
Ayhan ~ 7 yıl önce
Şunu da eklemek lazım. Efes Pilsen yıllar önce Avrupa şampiyonu olduğunda Koç Aydın Örs, Tamer Oyguç, Volkan Aydın, Ufuk Sarıca, Petar Naumoski ve Lary Richard ilk 5inin arkasında Mirsad vb gibi Türk oyuncular vardı. Akşam baktım, Olimpiyakos 'mu daha yunan yoksa bizim takım mı daha amerikan anlayamadım...
Efsane Efes ~ 7 yıl önce
Türk basketbol tarihinde en büyük yere sahip takım Efes'tir. Milli takımın temelini oluşturan, NBA'de oynayan bütün Türk oyuncuları çocukluklarından itibaren alıp basketçi yapan Efes'tir. Parayla Amerikalı getirmek yerine Türk gençlerini Amerika'da oynatıp gururumuz oldu.
B.kçular ~ 7 yıl önce
Ya bi defolun gidin.. global dünyada yaşıyoz artık bırakın bu türk gavur muhabbetini! 6saray şansına bi kupa aldı hagi, popescu tafarel vs olmada futbol özürlüsü bülentle mi gelecekti kupa! Tebrik edin, yok eğer hazmedemiyorsanız susun!
Komik adam ~ 7 yıl önce
O kıyafet neydi öyle ? Bir de kıza kupayı taşıttınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
sponsorluk ve sonucunda gelen başari nettir ve olmasi gerekendir..firmalar yaptiklari sponsorluk antlaşmalarinin sonucunu almak isterler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000