04 Temmuz 2012, Çarşamba 08:30:11

17 BİN KİŞİYLE ALMANYA'DA!

THY'nin 17 bin çalışanının fotoğrafıyla giydirip havalandırdığı Boeing inişini yaptı...
  • O uçak ta eşmin de fotografı var. Fakat suçsuz yere isten çıkarıldı. O uçakla artık gurur duymazsınız diye düşünüyordum. Hani Sn. Topçu bu aile onları artık kabul etmez demişti ya. Silin esimin resmini o uçaktan... Hatta 305 kisinin o uçakta ne ısı var demi.... Yazık gercekten 1,5 ay oluyor herkes olanı unutmuş. Ama biz bunu ömür boyu unutmayacağız. Haksız yere daha yeni doğmuş bebeğimi rızkından ettiniz.... Bütün hayallerimizi yok yere yok ettiniz. Her gün buraya bakıyorum bir gelişme var mı diye fakat artık umudum da tükendi... Allah ım su mübarek günlerin hatrina en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inş.
  • Atılan arkadaşların fotoğraflarını çıkartmışlar mıki? bu foto uçaktan çıkar ama, bu leke bu yönetimin scr"sinden çıkmaz.. gün ola devran döne..
  • Nasil baslik bu boyle? THY 17 bin kisiyle Leipzige gelmis???? Alman konsolos kalp krizi gecirdi bu basliktan sonra Alman Hastanesine kaldirildi :)

Türk Hava Yolları'nın (THY) dünyanın 191 noktasında görev yapan 17 bin çalışanının fotoğrafıyla giydirdiği Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, Almanya'nın Leipzig kentine iniş yaptı.

Çok sayıda Türk ve Alman basın mensubu tarafından takip edilen karşılamada, Leipzig Havalimanı Genel Müdürü Dirk Naether, THY Leipzig Şube Müdürü Hayrullah Turhan, Pazarlama Şefi Levent Güven yer aldı.

Dirk Naether, bu özel uçağın Almanya'da ineceği noktalardan biri olmaktan ve THY'nin Leipzig'e günlük uçuş düzenlemesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Türk Hava Yolları Leipzig Şube Müdürü Turhan ise THY olarak Leipzig'e 28 Mayıs'ta haftada dört kez olmak üzere uçuşlara başladıklarını hatırlatarak, ''THY olarak hedefimiz global müşteri potansiyeline ulaşmak. Leipzig hinterland olarak çok büyük potansiyele sahip'' dedi.

Leipzig ve çevresindeki etnik pazarın Almanya'nın diğer kentlerine göre daha az olduğunu vurgulayan Turhan, THY'nin Leipzig'te etnik pazardan çok global pazardan pay almaya çalıştığını belirtti.

Turhan, THY'nin Alman Demiryollarıyla (DB) indirim anlaşması olduğunu da belirterek, ''Leipzig Havalimanını tercih eden uzaktan gelen yolcularımız tek geliş olarak 30 avroya Leipzig'e gelebiliyorlar. Leipzig uçuşlarını ekonomik bulan sayıca kalabalık aileler uzaktan geldiklerinde araç kiralayıp geliyorlar'' dedi.

Hayrullah Turhan, THY'nin 26 Haziran'dan bu yana İstanbul'a tarifeli günlük uçuşlara başladığını da vurguladı. (Habertürk)

17 BİN KİŞİYLE ALMANYA'DA!

Yorumlar

Bir eş... ~ 12 yıl önce
O uçak ta eşmin de fotografı var. Fakat suçsuz yere isten çıkarıldı. O uçakla artık gurur duymazsınız diye düşünüyordum. Hani Sn. Topçu bu aile onları artık kabul etmez demişti ya. Silin esimin resmini o uçaktan... Hatta 305 kisinin o uçakta ne ısı var demi.... Yazık gercekten 1,5 ay oluyor herkes olanı unutmuş. Ama biz bunu ömür boyu unutmayacağız. Haksız yere daha yeni doğmuş bebeğimi rızkından ettiniz.... Bütün hayallerimizi yok yere yok ettiniz. Her gün buraya bakıyorum bir gelişme var mı diye fakat artık umudum da tükendi... Allah ım su mübarek günlerin hatrina en kısa zamanda yüzümüzü güldürür inş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atılan arkadaşlar da var mı? ~ 12 yıl önce
Atılan arkadaşların fotoğraflarını çıkartmışlar mıki? bu foto uçaktan çıkar ama, bu leke bu yönetimin scr"sinden çıkmaz.. gün ola devran döne..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Nasil baslik bu boyle? THY 17 bin kisiyle Leipzige gelmis???? Alman konsolos kalp krizi gecirdi bu basliktan sonra Alman Hastanesine kaldirildi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000