02 Temmuz 2013, Salı 08:15:24

110 MİLYON TL'LİK HAVALİMANI AÇILIYOR

Kastamonu İl Özel İdaresi ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından 110 milyon liralık yatırımla tamamlanan Kastamonu Havalimanı'na ilk uçuş 5 Temmuz cuma günü yapılacak.
  • İstanbul'da en fazla Sivaslılar, ardından da kastamonu'lular var. Umarım gereken ilgi gösterilir.
  • ben kastamonu havalimanına gerçekten ihtiyacın olduğuna inanmıyorum her gün kastamonu-istanbul uçuş olması için bileti otobüs bileti fiyatından kesmeniz gerekir her gün kastamonu-istanbul uçacak kastamonulu işadamı varmıdır işadamlarımızın çoğunun altlarında son model arabalar vardır ve bizim millet arabada gitmeyi sever ben bu havalimanlarının klasik seçim yatırımı yurtdışı oy deposu ve hac-umre için yapıldığına inanıyorum. haftada 2 gün uçuş olsa uçuşlar ancak dolar. ha kastamonu ormanlarından ilave yolcu yük gelecekse o zaman çalışır ben yanılt kastamonu ormanı !
  • Dunyanın ICAO kodlu tek düğün salonuna veda zamanı :( O şimdi havalimanı...

5 Temmuz saat 14.30’da İstanbul’dan havalanacak 155 yolcu kapasiteli uçak, saat 15.30’da Kastamonu’da olacak.

Açılış programına henüz kimlerin katılacağıyla ilgili bir açıklama yapılmazken; Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın da programa katılması bekleniyor.

Türk Hava Yolları da bilet satışına başladı. THY Kastamonu ve Sinop Bölge Müdürü Macid Boyar, açılışta gelecek uçağın yüzde 90’ının dolu olduğunu belirtirerek şöyle dedi:

"Bu biletler İstanbul’daki işadamları tarafından satın alındı. Kastamonu-İstanbul ve İstanbul-Kastamonu seferlerinin ise bilet satışları resmen başladı. Türk Hava Yolları’nın konforuyla İstanbul’a gitmek isteyenler bilet ayırtabilir veya alabilir. İlk olarak haftanın dört gününde uçak seferimiz olacak. Eğer talep artar ise Türk Hava Yolları olarak önce sefer sayısını, ardından da saatlerde düzenleme yaparız. Ancak bunun için destek şart. Havalimanına sahip çıkılıp kullanılması gerekli. İnternetten erken alındığında biletler 64 liraya satın alınabiliyor."

110 MİLYON TL'LİK HAVALİMANI AÇILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
İstanbul'da en fazla Sivaslılar, ardından da kastamonu'lular var. Umarım gereken ilgi gösterilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inanmıyorum ~ 11 yıl önce
ben kastamonu havalimanına gerçekten ihtiyacın olduğuna inanmıyorum her gün kastamonu-istanbul uçuş olması için bileti otobüs bileti fiyatından kesmeniz gerekir her gün kastamonu-istanbul uçacak kastamonulu işadamı varmıdır işadamlarımızın çoğunun altlarında son model arabalar vardır ve bizim millet arabada gitmeyi sever ben bu havalimanlarının klasik seçim yatırımı yurtdışı oy deposu ve hac-umre için yapıldığına inanıyorum. haftada 2 gün uçuş olsa uçuşlar ancak dolar. ha kastamonu ormanlarından ilave yolcu yük gelecekse o zaman çalışır ben yanılt kastamonu ormanı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iMZA: ~ 11 yıl önce
Kastamonu otobüs firmaları derneği.
gencfatihler ~ 11 yıl önce
ha kastamonu ormanlarından ilave yolcu yük gelecekse o zaman çalışır ben yanılt kastamonu ormanı ! demişsin kardeş.Kastamonu ormanları sakinleri insan görünümlü hayvanların bindiği uçaklara binmiyorlar sana bunu hatırlatayım.Memleketimle bu şekilde kelime oyunu yaparak dalga geçtiğinizden dolayı sizi kınıyorum.
Kastamonu Airport ~ 11 yıl önce
Dunyanın ICAO kodlu tek düğün salonuna veda zamanı :( O şimdi havalimanı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000