14 Eylül 2010, Salı 19:23:15

11 EYLÜL MESAJI THY'Yİ KORKUTTU

Japonya'daki Narita Havaalanı'ndan kalkış yapmaya hazırlanan THY uçağının polis tarafından aranmasının sebebi ortaya çıktı.
  • yöneticilerin bu gazeteci casuslarını araştırması lazım.
  • Havacılık Ve Habercilik Adına Büyük Başarı O Yazıya Kadar Çekebilmeniz de Bunu Tarafınıza Kim Yolladıysa Büyük Bir Güvenlik Zaafı Thy Açısından da???
  • Bir filmde kendi kulelerimizi bombalayacağız diye bi ibare geçiyordu. Sonuç: Aşırı şiddet dolayısıyla yasak (bkz: Kurtlar Vadisi Terör) oraya o notu yazan kişi belli ki siteyle bağlantısı olan bir kişi. Siteye dikkat çekemediği için böyle bir yönteme başvurmuş belli ki...
  • Yazıyı yazan kesin Istanbul-Tokyo uçuşundaki bir Japondur. Birkaç yıl önce TC-JII ile Tokyo uçuşunda 26. sıra exitte seyahat ediyorduk. Tam inişe geçerken hemen önümüzdeki tuvaletin yangın alarmı çalmaya başladı. Hostesler müdahale ettiler kapıya yumruk falan derken kapı açıldı, içerden apaçi saçlı genç bir Japon sırıtarak çıktı, hostesler sigarayı nereye attın falan diye bağırmaya başladılar adamda hiç tepki yok, kaptan geldi, bütün çöpler koridora boşaltıldı arandı, birşey çıkmadı, inişte polis çağırdılar ama sonra ne oldu bilmiyorum. Japon gençlerin ekseriyeti böyle, bir önceki nesil nasıl mütevazi ve saygılıysa, yeni nesil bir o kadar sorumsuz ve saygısız. Oraya yazmanın ne alemi var, uçak yok yere rötara girmiş, yaşanan stres de cabası
  • olay baska , algilaninan sekil baska. Adam demek istediki 11 eylulu gerceklestirin ABDnin ta kendisi. buyurun o yazilan siteye ve delileri sunalim(reklam amacli). Sitenin bas aktoru Alex Jones. Ve hakikaten adam bayaa bir arastirma yapip ortaya sergiliyor gercekleri(masonlari vs vs)
  • Sorumsuz insanlar her zaman vardır malesef yüzlerce insanı rahatsız etme etrafa zarar vermekten başka derdi olmayan birisinin yaptığı bir yazı malesef neyseki sadece yazı çıktır normal prosedür gereği uçak güvenlik amacıyla tekrar aranmış yolcular indirilip tekrar kontrolden geçmiş uçak gecikmeli olarak seferini tamamlamıştır.. ne diyelim Allah akıl ve fikir ile ıslah etsin bunları yapanları..
  • birşey olmaz umarım
  • Olayi detaylariyla TSI sabah 10 da ogrendim, o saat bu saat yuregim agzimda bekliyorum, inise kadar 3 saat daha huzursuz bekleyisim devam edecek. Keske sizlerde haberi yayinlamak icin 3 saat daha bekleseydiniz, benim gibi yolcu yakinlari icin cok zor saatler bunlar...
Türk Hava Yolları'nın Tokyo-İstanbul seferini yapacak TK-51 sefer sayılı uçağının tuvaletine yazılan bir not korkuya neden oldu. 274 yolcusuyla birlikte İstanbul'a hareket etmek üzere hazırlanan Boeing 777 tipi THY uçağının tuvaletindeki bir not ortalığı karıştırdı. Kabin ekibinin yaptığı son kontrollerde arka tuvalette 9/11 inside job infowars.com yazılı bir not ile karşılaşıldı. Tuvalete yazılan bu yazıyı okuyan kabin memurları 11 Eylül saldırılarına atıfta bulunulan bu notla ilgili kokpit ekibini bilgilendirdi. Bunun üzerine Japon polisine bilgi verildi. Bütün yolcular uçaktan indirilerek valizler didik didik arandı. Uzman ekiplerce uçak içinde de yapılan aramada uçuş emniyetini aksatacak herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Japon polisi yazının kim tarafından yazıldığını tespit etmek için araştırmasını sürdürüyor. Ancak yazının Japonya'da mı yoksa başka bir yerde mi yazılıp yazılmadığı bilinmiyor.

Airporthaber, birkaç saat önce THY uçağının Japon polisince didik didik arandığını duyurmuş ancak olayın detayına ilişkin bilgi verilmediği için aramayla ilgili ayrıntıya yer vermememişti.

Daha önce de buna benzer birçok olay yaşanmıştı. Bir süre önce de SunEkspress'e ait uçaktaki not korkuya neden olmuştu.

Airporthaber.com ozel İŞTE UÇAĞIN TUVALETİNE YAZILAN O NOT

 
11 EYLÜL MESAJI THY'Yİ KORKUTTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
yöneticilerin bu gazeteci casuslarını araştırması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılık Ve Habercilik Adına Büyük Başarı O Yazıya Kadar Çekebilmeniz de Bunu Tarafınıza Kim Yolladıysa Büyük Bir Güvenlik Zaafı Thy Açısından da???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir filmde kendi kulelerimizi bombalayacağız diye bi ibare geçiyordu. Sonuç: Aşırı şiddet dolayısıyla yasak (bkz: Kurtlar Vadisi Terör) oraya o notu yazan kişi belli ki siteyle bağlantısı olan bir kişi. Siteye dikkat çekemediği için böyle bir yönteme başvurmuş belli ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazıyı yazan kesin Istanbul-Tokyo uçuşundaki bir Japondur. Birkaç yıl önce TC-JII ile Tokyo uçuşunda 26. sıra exitte seyahat ediyorduk. Tam inişe geçerken hemen önümüzdeki tuvaletin yangın alarmı çalmaya başladı. Hostesler müdahale ettiler kapıya yumruk falan derken kapı açıldı, içerden apaçi saçlı genç bir Japon sırıtarak çıktı, hostesler sigarayı nereye attın falan diye bağırmaya başladılar adamda hiç tepki yok, kaptan geldi, bütün çöpler koridora boşaltıldı arandı, birşey çıkmadı, inişte polis çağırdılar ama sonra ne oldu bilmiyorum. Japon gençlerin ekseriyeti böyle, bir önceki nesil nasıl mütevazi ve saygılıysa, yeni nesil bir o kadar sorumsuz ve saygısız. Oraya yazmanın ne alemi var, uçak yok yere rötara girmiş, yaşanan stres de cabası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olay baska , algilaninan sekil baska. Adam demek istediki 11 eylulu gerceklestirin ABDnin ta kendisi. buyurun o yazilan siteye ve delileri sunalim(reklam amacli). Sitenin bas aktoru Alex Jones. Ve hakikaten adam bayaa bir arastirma yapip ortaya sergiliyor gercekleri(masonlari vs vs)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sorumsuz insanlar her zaman vardır malesef yüzlerce insanı rahatsız etme etrafa zarar vermekten başka derdi olmayan birisinin yaptığı bir yazı malesef neyseki sadece yazı çıktır normal prosedür gereği uçak güvenlik amacıyla tekrar aranmış yolcular indirilip tekrar kontrolden geçmiş uçak gecikmeli olarak seferini tamamlamıştır.. ne diyelim Allah akıl ve fikir ile ıslah etsin bunları yapanları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birşey olmaz umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Olayi detaylariyla TSI sabah 10 da ogrendim, o saat bu saat yuregim agzimda bekliyorum, inise kadar 3 saat daha huzursuz bekleyisim devam edecek. Keske sizlerde haberi yayinlamak icin 3 saat daha bekleseydiniz, benim gibi yolcu yakinlari icin cok zor saatler bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000